slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Μαθήματα πολίτικου πολιτισμού έδωσε με το ευχαριστήριο του ο Ιάκωβος Γιακουμής

Είναι εξαιρετικά δύσκολο να βρω λέξεις να εκφράσω το βαθύτατο ευχαριστώ μου στους 970 κατοίκους της Νάξου, των Μικρών Κυκλάδων και της Αμοργού, οι οποίοι, σε μία ομολογουμένως δύσκολη περίοδο, με επέλεξαν θετικά στην μονοσταυρία της Περιφερειακής Ενότητας Νάξου. Τους υπόσχομαι ότι η ψήφος τους δεν θα πάει χαμένη και σε ότι με αφορά θα παλεύω και θα αγωνίζομαι πάντα για τα δίκαια αιτήματα των...
νησιών μας.

Επίσης, θα ήθελα να συγχαρώ τους συνυποψήφιους μου στην Περιφερειακή Ενότητα Νάξου του Συνδυασμού Νότιο Αιγαίο – Αρχιπέλαγος Δημιουργίας, οι οποίοι, παρά το δυσμενές κλίμα για τον συνδυασμό μας, καταφέραμε να τον φέρουμε πρώτο στις προτιμήσεις των συντοπιτών μας και στους δύο εκλογικούς γύρους.

Ολόψυχα, τέλος, θέλω να ευχηθώ, για το καλό των νησιών μας, καλή επιτυχία στο έργο του μοναδικού Περιφερειακού Συμβούλου της Περιφερειακής Ενότητας Νάξου Γιάννη Μαργαρίτη. Η μέχρι σήμερα επιτυχημένη πορεία του Γιάννη στα κοινά αποδεικνύει ότι μόνο “πείραμα” δεν μπορεί να χαρακτηριστεί. Ας ξεκινήσει, λοιπόν, προκαλώντας την αλλαγή του απαράδεκτου αυτού νόμου που για δεύτερη συνεχόμενη εκλογική αναμέτρηση δεν επιτρέπει στην Περιφερειακή Ενότητα Νάξου να εκπροσωπηθεί με τους συμβούλους που πραγματικά της αναλογούν.  

Δεν υπάρχουν σχόλια: