slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Τ ο όνειρο έγινε πραγματικότητα! Τα χρόνια στη Γ' κατηγορία είναι πλέον παρελθόν. Η ομάδα της Κορωνίδας από τη σεζόν 2014-2015 θα αγωνίζεται και επίσημα

Το όνειρο έγινε πραγματικότητα! Τα χρόνια στη Γ' κατηγορία είναι πλέον παρελθόν. Η ομάδα της Κορωνίδας από τη σεζόν 2014-2015 θα αγωνίζεται και επίσημα στη Β' κατηγορία Αθηνών. Μια προσπάθεια που ξεκίνησε από τις 19 Αυγούστου ολοκληρώθηκε επιτυχώς στις 24 Μαΐου. Όλοι που ήταν κοντά στην ομάδα πίστευαν στην πολυπόθητη άνοδο και κάθε στιγμή υπήρχε κλίμα αισιοδοξίας και περηφάνιας για την κατάκτηση του στόχου. Από την πρώτη κιόλας συνάντηση οι ποδοσφαιριστές, το προπονητικό τιμ και η διοίκηση έθεσε σαν ....στόχο την άνοδο.

Η άνοδος στις 24/5 κρινόταν σε ένα μόνο παιχνίδι και το ήξεραν οι παίχτες της Κόρω. Η ομάδα μας έπαιζε για δύο αποτελέσματα καθώς και με ισοπαλία ανέβαινε αλλά όπως είχε τονίσει και ο προπονητής Βλάσης Χατζιαναστασίου η Κόρω θα έπαιζε μόνο για τη νίκη.
Στο γήπεδο όπως αναμενόταν υπήρχε πληθώρα κόσμου, φίλων της Κορωνίδας και της Αθηναΐδας που ήρθαν αμφότεροι να στηρίξουν τις ομάδες τους. Βρέθηκαν πάνω από πεντακόσιοι οπαδοί που δημιούργησαν μία πολύ όμορφη ατμόσφαιρα στο ζεστό μαγιάτικο απόγευμα δίνοντας μαθήματα ευγενούς άμιλλας.
Στο αγωνιστικό σκέλος, το παιχνίδι ήταν αμφίρροπο στο πρώτο ημίχρονο με τις δύο ομάδες να παίζουν καλή άμυνα προσπαθώντας να αποφύγουν τα λάθη. Η πρώτη ευκαιρία του αγώνα έγινε στο 15' λεπτό, όταν μετά από γέμισμα των παικτών της Αθηναΐδας στη περιοχή των γηπεδούχων, ο Γώγος έπιασε την κεφαλιά, αλλά ο Θεοχάρης έδειξε τα αντανακλαστικά του και αποσόβησε τον κίνδυνο. Η Κόρω ισοφάρισε τις ευκαιρίες στο 29', όταν ο Κώττης με μακρινή μπαλιά έβγαλε τον Κόκκινο απέναντι από τον Χρυσικό, τον οποίο πέρασε αλλά το πλασέ του σε κενή εστία έκοψε ο Λένγκας με προβολή. Στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου πάλι ο Κόκκινος βγήκε τετ-α-τετ με τον Χρυσικό μετά από μαγική, σαραντάρα μπαλιά του Πάτσιου, αλλά πλάσαρε άουτ.
Στο δεύτερο ημίχρονο τα μάτια των ποδοσφαιριστών της Κόρω έβγαζαν φλόγες! Μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο και όλοι έκαναν το παιχνίδι της ζωής τους σαν να μην υπήρχε αύριο. Στο 50' ο Πάτσιος έπιασε ένα κεραυνό έξω από την μεγάλη περιοχή κάνοντας το 1-0 και παράλληλα έστειλε το μήνυμα ότι ερχόμαστε! Η Κορωνίδα δεν έμεινε μόνο σε αυτό. Πίεσε ψηλά, είχε την κατοχή, έχασε με τον Κώττη την ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματα της όταν με σουτ σε κενή εστία πέρασε λίγο άουτ. Ο Θέμης όμως δεν γινόταν να μην βάλει την πινελιά του σε ένα τέτοιο αγώνα και στο 57' με έξοχη, ατομική ενέργεια έκανε το 2-0 και έδειξε στους φιλάθλους ότι η υπόθεση άνοδος είχε λάβει τέλος.
Σημαντικό κομμάτι της επιτυχίας της ομάδας ήταν η τρομερή δουλεία που γίνεται σε όλη την ακαδημία, καθώς το αντρικό τμήμα στηρίζεται σε ποδοσφαιριστές που προέρχονται από τα σπλάχνα της.
Μάλιστα στον συγκεκριμένο αγώνα, έπαιξαν δύο ποδοσφαιριστές γεννημένοι το 1999 (Χρυσικός, Σουιτζόγλου) δείχνοντας το ποιόν των ποδοσφαιριστών που βγάζει η ομάδα!






http://koronida.blogspot.gr/2014/05/2014-2015.html
















Αναρτήθηκε από GIANPREV

Δεν υπάρχουν σχόλια: