slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

"Μπροστά το Νότιο Αιγαίο": Περιοδεία Γιώργου Λεονταρίτη στη Μήλο


Στη Μήλο συνεχίζει την περιοδεία του ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων κ. Γιώργος Λεονταρίτης με τον συνδυασμό «Μπροστά το Νότιο Αιγαίο».

Στη Μήλο συνεχίζει από εχθές την περιοδεία του ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων κ. Γιώργος Λεονταρίτης του Συνδυασμού «ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟ ΝΟΤΙΟ ΑΙΓΑΙΟ» με επικεφαλής τον Υποψήφιο Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου Γιώργο Χατζημάρκο, μετά την
Τήνο και τη Μύκονο.
Συνοδευόμενος από τον υποψήφιο Περιφερειακό Σύμβουλο κ. Κωνσταντίνο Μακρή, εχθές Σάββατο 10 Μαΐου παρευρέθηκε σε εκδήλωση που διοργάνωσε ο Δήμος Μήλου για τη λειτουργία των Υδατοδρομίων διατυπώνοντας τις αρχές και τους στόχους της παράταξης πάνω στο θέμα αυτό. Συγκεκριμένα «Τα Υδατοδρόμια αποτελούν μια υποδομή που πιστεύουμε ότι πρέπει να υλοποιηθεί το συντομότερο δυνατό, διότι θα συμβάλει τα μέγιστα στην τουριστική ανάπτυξη των νησιών μας, στην αντιμετώπιση των προβλημάτων υγείας και σε πολλούς άλλους τομείς».
Είναι αξιοσημείωτο ότι η ανεξάρτητη περιφερειακή παράταξη «ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟ ΝΟΤΙΟ ΑΙΓΑΙΟ» είναι η μοναδική που περιλαμβάνει την υλοποίηση υδατοδρομίων στο σχέδιο ανάπτυξης Κ2.
Σήμερα Κυριακή 11 Μαΐου, συνοδευόμενος πάντοτε από τον υποψήφιο Περιφερειακό Σύμβουλο κ. Κωνσταντίνο Μακρή, ο κ. Γιώργος Λεονταρίτης παρευρέθηκε στα εγκαίνια του Πολεμικού Μουσείου ΦΛΑΡΗ, το οποίο εγκαινιάσθηκε σήμερα, ημέρα επετείου της απελευθέρωσης της νήσου Μήλου από τα γερμανικά στρατεύματα.
Κατόπιν, οι δύο υποψήφιοι περιόδευσαν σε χωριά του νησιού και στη Χώρα της Μήλου, όπου σε συνάντηση με τον Δήμαρχο συζήτησαν για τα προβλήματα του νησιού.





Δελτίο τύπου συνδυασμού «Μπροστά το Νότιο Αιγαίο»

Δεν υπάρχουν σχόλια: