slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Mε ΝΗΣΙΩΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ και Νίκο Μαïτο ο Δημήτρης Γλέζος


     

(Σας στέλνουμε το παρακάτω Δ.Τ. του κ Δημήτρη Γλέζου.):
              Η αγάπη όλων μας για τη Νάξο, την Ηρακλειά, τη Σχοινούσα, το Κουφονήσι, τη Δονούσα και τους ανθρώπους τους είναι αδιαμφισβήτητη.
         Στη δική μας γενιά δεν δόθηκαν δυστυχώς οι ευκαιρίες εκείνες που θα μας επέτρεπαν να μείνουμε και να αναπτυχθούμε στο τόπο που γεννηθήκαμε μεγαλώσαμε και ποτέ δεν βγάλαμε από το μυαλό και τη καρδιά μας.

         Ένας τόπος γεμάτος συγκριτικά πλεονεκτήματα, στο πρωτογενή τομέα παραγωγής (παραγωγή προϊόντων ΠΟΠ, τυποποίηση, δίκτυο διανομής), στον ορυκτό πλούτο, στο τουρισμό, αναδεικνύοντας και τις εναλλακτικές του μορφές ώστε η ανάπτυξη να είναι βιώσιμη, το όφελος να διαχέεται ισορροπημένα στο σύνολο του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων καθ 'όλη τη διάρκεια του έτους και όχι για περιορισμένη σεζόν, απαραίτητη προϋπόθεση για τα νησιά μας να είναι γεμάτα ζωή.
         Πληρώσαμε και εμείς και τα νησιά την ανυπαρξία πολιτικής βούλησης και τις αστοχίες εκείνων που κάθε φορά είχαν την ευθύνη.
         Μας δίνεται όμως τώρα η ευκαιρία και μου δίνεται προσωπικά στο τέλος της επαγγελματικής μου σταδιοδρομίας να καταθέσω τις γνώσεις, τις δεξιότητες, τις εμπειρίες μου, ώστε η σημερινή γενιά να έχει τις δυνατότητες που εμείς χάσαμε και να τις αξιοποιήσει για το καλό του τόπου και των παιδιών μας.
         Είναι φανερό ότι όλο αυτό το εγχείρημα δεν μπορεί παρά να το εγγυηθεί η παράταξη ΝΗΣΙΩΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ με το καθαρό και πειστικό λόγο του Νίκου Μαïτού ο οποίος βασίζεται σε ένα ρεαλιστικό πρόγραμμα.
         Συμπαρατάσσομαι λοιπόν στο πλευρό του και συμμετέχω με την υποψηφιότητα μου στο κοινό όραμα να δώσουμε μια αληθινή ευκαιρία στα νησιά μας και στους ανθρώπους μας.
                                                                                           Με τιμή
                                                                                        Δημήτρης Εμμ Γλέζος    

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΟΠΟΙΟΣ ΞΑΝΑΠΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΣΟΚΟΣ Ο ΟΔΗΓΟΣ ΤΟΥ ΖΑΚΟΛΗΚΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΜΑΛΩΣΩ