slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Η ΝΗΣΙΩΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ καταγγέλλει την απόφαση διαθεσιμότητας των οδηγών του Γ.Ν. – Κ.Υ. και ζητάει την ανάκληση της απόφασης διαθεσιμότητας.



Τα χτυπήματα κάτω απ τη ζώνη στο Γ.Ν. - Κ.Υ. συνεχίζονται . ΣΤΗΝ  Περιπέτεια Της συνένωσης  ΜΕ ΤΟ Νοσοκομείο Σύρου, στις  ελλείψεις ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΟ ΚΑΙ νοσηλευτικό Προσωπικό ΚΑΙ ΣΕ υλικοτεχνική Υποδομή , Έρχεται ΤΩΡΑ ΝΑ προστεθεί ΚΑΙ  Η.. διαθεσιμότητα στο Των τεσσάρων ΟΔΗΓΩΝ ασθενοφόρου , Η. οποία ουσιαστικά  διαλύει ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΕΚΑΒ  Στη Νάξο, αφού
οι εναπομείναντες υπάλληλοι (ΔΥΟ Ως ΠΛΗΡΩΜΑ ΚΑΙ ....
ΔΥΟ  
επικουρικοί Των οποίων Η. σύμβαση λήγει ΣΕ ΕΞΙ Μήνες) δεν επαρκούν για κάλυψη των αναγκών της 24ωρης εξυπηρέτησης των πολιτών.
Χωρίς να λάβουν υπόψη τους την ιδιαιτερότητα μιας νησιωτικής περιοχής, και τις αυξημένες ανάγκες της λόγω της μεγάλης αύξησης του τουριστικού ρεύματος των τελευταίων ετών, λαμβάνουν αποφάσεις που πλήττουν ευθέως την προσφορά του πολυτιμότερου αγαθού του ανθρώπου, της υγείας, και υποβαθμίζουν καίρια τις υπηρεσίες προς τους μόνιμους κατοίκους της περιοχής αλλά και το προσφερόμενο τουριστικό προϊόν της.
Ζητούμε να ανακληθεί άμεσα η απόφαση για την διαθεσιμότητα των τεσσάρων οδηγών ασθενοφόρου του Γ.Ν. - Κ.Υ. Νάξου ΚΑΙ ΤΗΝ Άμεση μετάταξη πολυακουσμένα ΣΤΟ ΕΚΑΒ Νάξου.
Ζητούμε από το Δήμο Νάξου να ενεργοποιηθεί άμεσα, αφήνοντας την μικροπολιτική σκοπιμότητα της προεκλογικής περιόδου, να πάρει θέση και να διεκδικήσει δυναμικά το αυτονόητο.
ΑΠΟ ΤΟ Γραφείο Τύπου
Γιάννης Πιτταράς

17 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΤΕ ΜΑΛΑΚΑ ΠΑΙΖΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΜΑΣ. ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΕΙΣΑΙ..ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΟΝΑΣ.... ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΣΕ ΕΧΕΙ ΣΤΟ ΣΔΟΕ ΚΑΙ ΣΥΜΠΑΣΧΕΙΣ???ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ. ΚΑΝΟΝΙΣΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ. ΑΝΤΕ ΒΟΛΕΜΕΝΕ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ..ΟΥΣΤ......

Ανώνυμος είπε...

Καλά κάνεις και υποφέρεις. Με την κεφαλή που έχεις, δεν πρέπει να ασχολείται κανείς με την ανάδειξη και λύση προβλημάτων. Στις εκλογές ο κόσμος θα αποφασίσει. Έτσι γίνεται στις δημοκρατίες. Το να βρίζεις ένα υποψήφιο και να αφήνεις στο απυρόβλητο το Μαργαρίτη, που είναι συνυπαίτιος για το Νοσοκομείο με το Γεωργιάδη, δείχνει ότι εκτλείς εντολές καιο προσφέρεις κακές υπηρεσίες ακόμα και στο αφεντικό σου.

Ανώνυμος είπε...

ΔΗΛΑΔΗ ΡΕ ΦΙΛΕ ΕΣΥ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΟΤΙ Ο ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΗΠΕΥΘΥΝΟΣ ΜΕ ΤΟ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΕΝΩ Ο ΜΑΙΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ . ΕΚΑΝΕ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΟΠΩΣ Ο ΜΑΡΑΚΗΣ . ΔΗΛΑΔΗ ΩΣ ΟΝΑΣ ΤΙ Ι ΘΕΣΗ ΕΙΧΕ ΠΑΡΕΙ ; ΘΥΜΑΤΕ ; ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΘΥΜΗΘΗΚΑ ΤΟ ΝΙΚΟΛΑ ΤΟ ΜΑΡΑΚΗ ΓΙΑ ΡΩΤΗΣΕ ΤΟ ΠΗΓΕ ΣΤΗ ΔΕΗ Η ΑΚΟΜΑ

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΑΞΟΥ; Ο ΜΑΪΤΟΣ; ΓΙ' ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ Ο ΜΑΪΤΟΣ, ΑΥΤΟΣ ΦΤΑΙΕΙ; ΕΧΕΙ ΚΑΙ Ο ΠΑΡΑΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΟΥ.
ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΙ Η ΟΝΑΣ; ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΕΙ, ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΜΑΪΤΟΣ; Η ΛΟΓΙΚΗ ΣΟΥ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΔΑΦΝΙ ΕΧΕΙ ΘΕΣΗ.

Ανώνυμος είπε...

Η ΟΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΚΑΙ ΕΠΙ 4ΧΡΟΝΙΑ ΗΤΑΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΙ ΕΚΑΝΕ ; ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΠΡΟΣΕΧΤΕ ΔΙΟΤΙ ΣΑΣ ΒΛΕΠΩ ΓΙΑ ΤΡΙΤΟΥΣ

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΣ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ. ΠΕΤΑΣ ΤΗ ΜΠΑΛΑ ΣΤΗΝ ΕΞΕΔΡΑ. ΠΟΙΟΣ ΦΤΑΙΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΙ ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΜΟΛΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ; ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ; ΠΟΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟΣ; ΤΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑ ΕΧΕΙ Η ΟΝΑΣ, ΠΟΥ ΔΡΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝΑΜΦΙΒΟΛΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΤΟ ΝΗΣΙ;

Ανώνυμος είπε...

Αυτός ο βλάκας που κατεβαίνει για Δήμαρχος (και κάθε βούδι επίσης) τι πρόγραμμα έχει;

Ανώνυμος είπε...

Έλα ντε. Ξανακατεβαίνει, δεν έχει κάνει ούτε το 5% απο όσα είπε και κοροΐδεψε τον κόσμο το 2010 και έχει τα μούτρα να ξαναζητά τη ψήφο μας. Αλλά θα πάρει τ' αρχ.... μου τα δυο.

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΒΟΥΔΙΑ ΓΛΥΝΑΔΙΩΤΙΚΑ ΣΤΑ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ Ο ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ ΠΕΡΑΣΑΝ ΤΡΕΙΣ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΗΤΑΝ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ .ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΤΟ ΜΑΙΤΟ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟ ΣΤΟ ΣΔΟΕ . Ο ΜΑΙΤΟΣ ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΣΤΗΡΙΖΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ, ΒΡΕ ΒΟΥΔΙ ΤΗΣ ΑΞΑΣ, ΠΟΣΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΥΓΕΙΑΣ ΠΕΡΑΣΑΝ; ΜΑΣ ΕΛΥΣΑΝ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ; Ο ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ; ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΙ ΕΚΑΝΕ Ο ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ ΣΑΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ. ΑΥΤΟΣ ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΠΑΨΕ ΝΑ ΜΟΥΓΚΑΝΙΖΕΙΣ. Ο ΜΑ"ΙΤΟΣ ΚΑΤΑ ΚΟΙΝΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΗΤΑΝ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΒΡΕ ΒΟΥΔΙ ΓΛΥΜΑΔΙΩΤΙΚΟ ΠΟΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕ Ο ΑΔΩΝΙΣ ΑΠΛΟΣ ΕΦΑΡΜΟΣΕ ΤΟ ΝΟΜΟ ΛΟΒΕΡΔΟΥ. Ο Ο ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ ΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ;ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ;ΕΙΔΕΣ ΟΤΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΕΝ ΣΟΥ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΕΛΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΕΙΣ ΑΝΤΙΚΥΒΕΡΝΙΤΙΚΟΣ . ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΔΩ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΝ ΗΤΑΝ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΤΟΥ Ο ΜΑΙΤΟΣ . ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΜΕ ΕΙΝΑΙ ΩΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΟΝΑΣ ΤΙ ΕΚΑΝΕ

Ανώνυμος είπε...

ΒΡΕ ΘΕΟΠΑΛΑΒΕ ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΩΣ, ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΣΕ Ο ΑΔΩΝΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ ΤΟ ΝΟΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΛΛΑΞΟΥΝ; ΕΔΩ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΑΜΑΤΑ ΚΑΙ ΘΑΜΑΤΑ.
Ο ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ; ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΣΥΜΕΩΝΟΓΛΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΟΝ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ ΚΑΙ ΠΗΓΕ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ;
ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΜΑΛΑΚΑ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΗ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕΣ, ΕΞΥΠΝΟΣ ΘΑ ΒΓΕΙΣ; Η ΑΝΤΙΜΑΪΤΙΤΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΑΤΗ ΝΟΣΟΣ. ΡΩΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΟΤΡΙΦΤΗ ΣΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

Η ΟΝΑΣ δε λύνει προβλήματα. Έτσι για ενημέρωση κάποιων, που τη βάζουν στο στόμα τους, επειδή είναι υποψήφιος τέως πρόεδρός της. Δεν έχει λύσει και δε μπορεί να λύσει κανένα πρόβλημα. Βοηθά τους φορείς της Νάξου. Δεν τους υποκαθιστά. Και έχει επαινεθεί γι' αυτό και από τον τωρινό Δήμαρχο, τον κ. Μαργαρίτη, πολλές φορές. Μια περιήγηση στο internet θα σας πείσει. Επομένως τον πρώτο λόγο τον έχει η Τ.Α και οι τοπικοί φορείς. Όσες φορές της ζητήθηκε η συνδρομή, ήταν κοντα στη Νάξο.
Μη πυροβολούμε τα πόδια μας, που είπε και ο Τσίπρας για το δανεισμό από τις αγορές. Η ΟΝΑΣ επί Μαϊτού έκανε αξέχαστες εκδηλώσεις στη Νάξο, για προβολή του τοπικού μουσικού-ποιητικού και χορευτικού μας πλούτου, διαφημίζοντας παγκοσμίως το νησί. Το internet πάλι θα σας βοηθήσει να θυμηθείτε. Η ΟΝΑΣ είναι ο μόνος ναξιακός φορέας που βγάζει επιστημονικό περιοδικό για τη Νάξο. Στην ΟΝΑΣ προσέτρεξαν επί Μαίτού οι τοπικοί φορείς της Νάξου και έγιναν συγκεντρώσεις στην Αθήνα για πολλά προβλήματα (σμύριδα, νοσοκομείο, ΧΥΤΑ κλπ). Για τον ΧΥΤΑ, μάλιστα, υποστήριξε τη λύση που επιλέχτηκε και ο Μαϊτός ήλθε σε ρήξη με το Σύλλογο Εγγαριτών που αποχώρησε.
Μην τα ισοπεδώνουμε όλα στο βωμό μια προσωπικής και δημοτικής αντιπαράθεσης.

Μέλος ΔΣ ΟΝΑΣ

Ανώνυμος είπε...

Προς τι το μίσος και ο αλληλοσπαραγμός???
Χαλαρώστε..........
Μια χαρά είναι το νοσοκομείο!!!

Ανώνυμος είπε...

Ότι και να λέτε εσείς του Μαϊτού ο άνθρωπος είναι του συστήματος και το υπηρετεί αφού είναι κρατικός υπάλληλος. Οι υπάλληλοι στο δημόσιο είναι όλοι του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ. Κανένας υπάλληλος δεν είναι ΣΥΡΙΖΑ γιατί δεν υπάρχουν ΣΥΡΙΖΑίοι που να υπηρετούν αυτό το σύστημα γιατί το πολεμούν. Όταν έρθει στην εξουσία ο ΣΥΡΙΖΑ θα διώξει όλους τους σημερινούς του συστήματος και στη θέση τους θα βάλει άλλους που δεν θα είναι του συστήματος. Και αυτοί οι άλλοι θα είναι μόνο στο ΣΥΡΙΖΑ και για τη Νάξο θα τους επιλέγουν ο Βερύκοκος, ό Χότζας΄και ο Βασαλάκης που ξέρουν φάτσες και αγωνιστές. Καταλάβατε ζώα του Μαϊτού τι σημαίνει αξιοκρατία και κτύπημα του συστήματος; Αμ τι νομίζατε.

Ανώνυμος είπε...

Η αρχη για την καταργηση του νοσοκομειου εγινε επι ΠΑΣΟΚ και μαλιστα επι Λοβερδου και ο Μαργαριτης ακομα δεν ειχε εκλεχτει δημαρχος.Δημαρχος ηταν τοτε ο Μαρακης .Κατα την γνωμη μου την μεγαλη ευθυνη την εχει ο Ρηγας που ενω μπορουσε να το σταματησει δεν ηθελε να χαλασει το χατιρι της παραταξης του και των Συριανων .Επισης μεγαλη ευθυνη εχει και ο τοτε δημαρχος που δεν αντισταθηκε σε τιποτα οπως και επισης και τ.ο. ΠΑΣΟΚ. που οχι μονο δεν αντισταθηκαν αλλα εβγαιναν κιολας στην παραλια και υποστηριζαν αυτο το νομοσχεδιο.Να σας πω και κατι αλλο?Αν θυμαστε ο Ραπτακης με τον Μαρακη ηταν φαγωμενοι και τοτε με τα γεγονοτα του νοσοκομειου ο Ρηγας εδωσε καποια θεση του Ραπτακη και απο τοτε εγιναν ξανα ολοι καλοι φιλοι.Αυτα πρασινα μουνοπανα.

Ανώνυμος είπε...

Βρε αρχιμαλάκα, φασίστα, αφού ανέλαβε ο Γεωργιάδης δε μπορούσε με τροπολογία να καταργήσει τη ρύθμιση Λοβέρδου? Και αφού το Μανοράκι ήρθε, που να μην έσωνε, στη δημαρχία, ποιο αγώνα έκανε με το φιλαράκι του τον υπουργό Βρούτση, που είναι κόλος και βρακί μαζί του? Θυμάσαι ταλαίπωρε τι είπε ο Βρουτσης στου Τζουντάνη για το νοσοκομείο? ότι δεν θα συνενωθεί και θα είναι αυτόνομο. Τύφλες στα μάτια σας. Αλλά με τηλεβιβλιοπώλη υπουργό υγείας πρέπει να κάνουμε το σταυρό μας που ζούμε με αυτά τα αίσχη στο φάρμακο, στα νοσοκομεία, στα ασφαλιστικά ταμεία.
Ξύπνα δεξιό όρνιο.