slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η λογοτεχνική – επιστημονική βραδιά της “Βιβλιοθήκης Ανωμερίτη”


Με εξαιρετική επιτυχία διεξήχθη η λογοτεχνική – επιστημονική βραδιά της“Βιβλιοθήκης Ανωμερίτη” του Συλλόγου Φιλωτιτών Νάξου που έγινε στο Πολιτιστικό Κέντρο του Φιλωτίου με θέμα το βιβλίο του διάσημου γάλλου συγγραφέα Ντενί Γκέτζ “Το θεώρημα του Παπαγάλου”.
Τις εντυπώσεις της βραδιάς φυσικά κέρδισε ο καλεσμένος συγγραφέας, μεταφραστής και διδάκτωρ των Μαθηματικών, καθηγητής Τεύκρος Μιχαηλίδης, του.....οποίου η παρουσίαση για το βιβλίο και τα μαθηματικά στη σύγχρονη ζωή καθήλωσε τους ακροατές με υποστήριξη ψηφιακών εικόνων.

Η βραδιά ξεκίνησε με την εισήγηση της συντονίστριας της Λέσχης Ανάγνωσης Βιβλίου κ.Μαρίας Γρατσία, η οποία παρουσίασε το έργο του Ντενί Γκέτζ και το έργο του συγγραφέα Τεύκρου Μιχαηλίδη.
Στη συζήτηση που ακολούθησε πήραν μέρος με εύστοχες ερωτήσεις και θέσεις τα περισσότερα μέλη της Λέσχης Ανάγνωσης, που επεξεργάσθηκαν το βιβλίο “Το θεώρημα του Παπαγάλου”, δικαιώνοντας έτσι τη χρησιμότητα του νέου Κύκλου Ανάγνωσης “Λογοτεχνία και Επιστήμη”, που άνοιξε φέτος η “Βιβλιοθήκη Ανωμερίτη” του Σ.Φ.Ν.Στην εκδήλωση πήραν μέρος η υπεύθυνη της διαχειριστικής επιτροπής της Βιβλιοθήκης κ.Ειρήνη Μουστάκη και ο κ. Γιώργος Ανωμερίτης, ο οποίος κλείνοντας την εκδήλωσηανήγγειλε ότι η Βιβλιοθήκη θα δωρίσει εντός της εβδομάδας στο Δημοτικό Σχολείο Φιλωτίου ένα σύστημα Διαδραστικού Πίνακα για την υποστήριξη των σύγχρονων αναγκών και μεθόδων του Σχολείου





Δεν υπάρχουν σχόλια: