slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

"Η Σύρος που αξίζουμε": Ανοιχτή εκδήλωση για την προβολή και προώθηση της Σύρου


Ο Δημοτικός Συνδυασμός «Η Σύρος που Αξίζουμε», με επικεφαλής τον υποψήφιο Δήμαρχο κ. Γεώργιο Μαραγκό, έχοντας ως στόχο την ένταξη της Σύρου στην διεθνή κυρίως αλλά και την εσωτερική αγορά, παρουσιάζει σε ανοιχτή εκδήλωση τους βασικούς πυλώνες του Στρατηγικού Σχεδιασμού και κηρύσσει την έναρξη προβολής και προώθησης της Σύρου με την γνωστοποίηση του συνθήματος που θα μεταφέρουμε όλοι σε κάθε μας επικοινωνία.

Ο Στρατηγικός Σχεδιασμός, έχει σκοπό να ξυπνήσει από τον λήθαργο ένα δυναμικό τουριστικό προορισμό στην Νοτιοανατολική Μεσόγειο, ο οποίος ευρίσκεται εν υπνώσει και έπρεπε ήδη να ευημερεί, αν όχι να κυριαρχεί εδώ και χρόνια, ως ένας από τους πλέον σημαντικούς προορισμούς της Ελλάδας .
Στο πλαίσιο αυτό και με γνώμονα την ανάδειξη των..... σημαντικών πλεονεκτημάτων και την δυναμική προοπτική της Σύρου, καλούμε την Δευτέρα 7 Απριλίου 2014 και ώρα 19.00, στην συνεδριακή αίθουσα του Επιμελητηρίου Κυκλάδων όλους τους φορείς, τον επιχειρηματικό κόσμο του νησιού και κάθε Συριανό χωριστά ώστε να ξεκινήσουμε και να δώσουμε όλοι μαζί το σύνθημα για την τουριστική και οικονομική Ανάσταση του τόπου μας και να αρχίσουμε, από σήμερα κιόλας, την υλοποίηση του προγράμματος Marketing.

Δεν υπάρχουν σχόλια: