slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

ΝΑΥΜΑΧΙΑ ΣΤΟ ΝΟΤΙΟ ΑΙΓΑΙΟ

Σφοδρή σύγκρουση Μπενέτου Σπύρου και Γ. Χατζημάρκου
Βαρείς χαρακτηρισμοί από τη «Νησιωτική Ανατροπή». Κατάπτυστο λιβελλογράφημα, απαντά το «Μπροστά το Νότιο Αιγαίο". Ο Μπενέτος έβγαλε εκτός δευτέρου γύρου τον Μαχαιρίδη
Με μια ασυνήθιστα σκληρή ανακοίνωσή της, η παράταξη «Νησιωτική Ανατροπή» του Μπενέτου Σπύρου, έφερε κυριολεκτικά τρικυμία στο προεκλογικό τοπίο για τις περιφερειακές εκλογές στο Νότιο Αιγαίο. Την εν λόγω ανακοίνωση η παράταξη του Γιώργου Χατζημάρκου χαρακτήρισε ως «κατάπτυστο λίβελλο», αφήνοντας όμως αιχμές για το ποιοί στηρίζουν την παράταξη του Μπενέτου Σπύρου, που όπως είναι γνωστό είναι ο...
ΣΥΡΙΖΑ, οι διάφορες συνιστώσες του και το κόμμα του Καμμένου.
Η ανακοίνωση της «Νησιωτικής Ανατροπής» περιλαμβάνει βαρείς χαρακτηρισμούς κατά της παράταξης Χατζημάρκου και προσωπικά του ιδίου και όπως σημειώνεται, αφορμή για την έκδοσή της αποτέλεσε συνέντευξη του Γ. Χατζημάρκου που δημοσιεύτηκε την Πέμπτη στη «Ροδιακή».
Οι αναφορές σε πρόσωπα, χρηματοδοτήσεις, μνημόνια, αλλά και υπονοούμενα, είναι βέβαιο ότι θα έχουν συνέχεια από την πλευρά της παράταξης Χατζημάρκου, όπως τουλάχιστον αναφέρουν σχετικές πληροφορίες.
Εντύπωση εξάλλου προκαλεί το γεγονός ότι στην ίδια ανακοίνωση της παράταξης του Μπενέτου Σπύρου, γίνεται έμμεση αναφορά και στον Γιάννη Μαχαιρίδη, αφού τον θέτει εκτός δευτέρου γύρου, προβλέποντας ότι στον δεύτερο γύρο αντίπαλοι θα είναι ο Μπενέτος Σπύρου και ο Γ. Χατζημάρκος. Ίσως έτσι δικαιολογείται και η σφοδρότητα της επίθεσης της Νησιωτικής Ανατροπής κατά του Γ. Χατζημάρκου…
Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ «ΝΗΣΙΩΤΙΚΗΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ»
Αναλυτικά στην ανακοίνωση της παράταξης του Μπενέτου Σπύρου, αναφέρονται τα εξής:
«Σε συνέντευξή του στην εφημερίδα ‘Ροδιακή’ (Πέμπτη, 10/04/2014) ο επίσημος υποψήφιος της ΝΔ αλλά ταυτόχρονα και «ανεξάρτητος» κ. Γ. Χατζημάρκος επιτίθεται στον επικεφαλής της παράταξής μας κατανοώντας φυσικά ποιος θα είναι ο βασικός του αντίπαλος.
Ακούγεται όμως αστείο ο επίσημος υποψήφιος της ΝΔ στην Περιφέρεια να μιλά για μνημόνια και ξεπουλήματα. Αυτά θα πρέπει να τα πει σε αυτούς που χρηματοδοτούν τον αγώνα του, τη ΝΔ και την κυβέρνηση δηλαδή!
Τα περί ανεξαρτησίας και λοιπά γραφικά δεν περνάνε πλέον στους πολίτες. Όλες οι εφημερίδες σε εθνικό και τοπικό επίπεδο επιβεβαίωναν τη συνάντηση Παπαμιμίκου- Χατζημάρκου και το χρίσμα που του δόθηκε τελικά. Καταλαβαίνουμε ότι ο κύριος Χατζημάρκος ντρέπεται να πει ποιος είναι αυτός που τον στηρίζει, αλλά και η γελοιότητα έχει τα όριά της.
Η παράταξή μας ξεκάθαρα και έντιμα λέει και τονίζει από ποιους στηρίζεται και μάλιστα υπάρχουν και επίσημες ανακοινώσεις των πολιτικών φορέων χωρίς να ντρεπόμαστε για αυτό και χωρίς να αποκλείουμε κανένα πολίτη να έρθει κοντά μας με βάση την ιδρυτική μας διακήρυξη. Ας μας πει τώρα ο κ Χατζημάρκος ποιος είναι ο δικός του εντολέας και ας εξηγήσει συνάμα πώς βρέθηκε ως εκ θαύματος από τον ένα βαθμό αυτοδιοίκησης στον άλλο μέσα σε μια νύχτα.
Ακόμα, είναι πολύ ωραίο να ακούμε ότι ο κ. Χατζημάρκος ήταν εδώ και χρόνια στο πεζοδρόμιο και όχι στο facebook. Tον παρακαλούμε να μας πει σε ποιο ακριβώς πεζοδρόμιο γιατί τουλάχιστον τα στελέχη της δικής μας παράταξης δεν τον είδαν ποτέ σε κανένα αγώνα. Σε κάθε περίπτωση είναι και πάλι γελοίο να μιλάει για επικοινωνιακές τακτικές ο άνθρωπος που ξόδεψε και ξοδεύει πακτωλό χρημάτων για την επικοινωνία και την εικόνα του.
Αντιλαμβανόμαστε ότι ο κύριος Χατζημάρκος φαντασιώνεται ότι είναι κάτι άλλο, ένας αντιμνημονιακός, ανεξάρτητος αγωνιστής, αλλά ας ξυπνήσει και ας δει στον καθρέφτη! Τότε θα καταλάβει την πικρή αλήθεια για τον εαυτό του: Ένας υποψήφιος της ΝΔ, υπόδουλος της πολιτικής της κυβέρνησης και των μνημονίων».
Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΑΤΖΗΜΑΡΚΟΥ
Σε απάντηση του Δελτίου Τύπου της παράταξης “Νησιωτική Ανατροπή” η παράταξη “Μπροστά το Νότιο Αιγαίο” του υποψηφίου Περιφερειάρχη Γιώργου Χατζημάρκου, δηλώνει τα εξής:
Με ένα κατάπτυστο λιβελλογράφημα, η παράταξη που επαγγέλλεται την “ανατροπή” στον τόπο, έδειξε τελικά, με ποιά όπλα κατεβαίνει στην πολιτική μάχη των περιφερειακών εκλογών. Η αμηχανία μπροστά στην απουσία πολιτικής πρότασης, αλλά κυρίως μπροστά στην απουσία συγκεκριμένου πολιτικού στίγματος, που παλινδρομεί και χάνεται κάπου ανάμεσα στις... συνιστώσες και στις μεταξύ τους ασύμβατες κομματικές δυνάμεις, που έχουν δώσει το χρίσμα τον κ. Μπενέτο Σπύρου, (άρα είναι ο τελευταίος που δικαιούται να ομιλεί περί δήθεν ανεξαρτησίας) αιτιολογούν το παραλήρημά του και τον οχετό των ύβρεων και των εκφράσεων επιπέδου πεζοδρομίου που χρησιμοποιεί. Επιτέλους, η νησιωτική ανατροπή, απέκτησε περιεχόμενο!

Δεν υπάρχουν σχόλια: