slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Το ΠΑΣΟΚ, η ΔΗΜΑΡ και τα Παπανδρεϊκά... ορφανά Διαβάστε εδώ: http://newpost.gr/post/329855/to-pasok-h-dhmar-kai-ta-papandre-ka-hellip-orfana#ixzz2vGSxKndh

To ΠΑΣΟΚ δεν είναι πια εδώ! Και για την ακρίβεια ένα κομμάτι του (παλαιότερου) ΠΑΣΟΚ έχει μετακομίσει στην Δημοκρατική Αριστερά! 
Οι υπογραφές που συνοδεύουν την πολιτική διακήρυξη της συμμαχίας ΔΗΜΑΡ-Προοδευτική Συνεργασία που κατεβαίνει με ενιαίο ψηφοδέλτιο στις ευρωεκλογές αποδεικνύουν ότι στην...
Αγίου Κωνσταντίνου έχουν καταλήξει αρκετά "ορφανά" παπανδρεϊκά στελέχη, γεγονός που προκαλεί μεγάλο προβληματισμό στην Χαριλάου Τρικούπη για το κατά πόσο ο Γιώργος Παπανδρέου στηρίζει εμμέσως την ΔΗΜΑΡ!
Χάρης Καστανίδης, Μαριλένα Κοππά και Πάνος Μπεγλίτης υπογράφουν το κείμενο διακήρυξης του λεγόμενου τρίτου πόλου, ενώ σ' αυτό φιγουράρουν και τα ονόματα των πρώην παπανδρεϊκών Γιάννη Αμοιρίδη, Θανάση Οικονόμου και Ηλία Θεοδωρίδη. 
Στον τρίτο πόλο έχουν ενταχθεί και πρώην σημιτικοί όπως οι Στέφανος Μανίκας και Μηνάς Σταυρακάκης και έχει μεγάλο ενδιαφέρον εάν τελικώς θα ενταχθεί σε αυτόν και ο Νίκος Χριστουδουλάκης ο οποίος εσχάτως εγκατέλειψε την Πρωτοβουλία των 58. 
Παρ' όλα αυτά και παρά τις εντυπώσεις που δημιουργεί η δημοσιοποίηση του καταλόγου των υποστηρικτών του τρίτου πόλου, στο εσωτερικό της ΔΗΜΑΡ ασκείται έντονη κριτική διότι ο ...πόλος δεν είναι κάτι ευρύ ή μαζικό παρά η συνύπαρξη της ΔΗΜΑΡ με κάποια μεμονωμένα πολιτικά στελέχη. 
Η εσωτερική αντιπολίτευση στην ΔΗΜΑΡ προς το παρόν κρατά χαμηλά τους τόνους και δεν επιθυμεί να ασκήσει έντονη κριτική, ωστόσο μετά τις φιέστες για την παρουσίαση του πόλου ετοιμάζεται να ανακοινώσει την συγκρότηση ξεχωριστής τάσης στο κόμμα που θα προσλάβει και οργανωτικά χαρακτηριστικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: