slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Επίθεση Ιάκωβου Ναυπλιώτη στο Δήμαρχο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων Μανώλη Μαργαρίτη δια της γνωστής αριστερής σελίδας διότι τον αγνόησε ΜΗ αναφέροντας το όνομα του ευχαρίστησε


ΑΓΑΠΗΤΕ ΠΡΟΕΔΡΕ ΤΟΥ ΝΟΠΠΑΠΠΠΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΑ ΣΥΛΛΟΓΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΑΚΕΦΑΛΑ.  ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΝ ΜΟΝΟ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΣΤΟΝ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟ ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΔΡΕΥΕΙ  ΤΟΥ   ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΥ  ΟΡΓΑΝΟΥ.
Ο κ. Μανώλης Μαργαρίτης, προφανώς θεωρεί ότι ο πρόεδρος του ΝΟΠΠΑΠΠΠΑ και πρόεδρος της οργανωτικής επιτροπής δεν......
συνέβαλε στη διοργάνωση;

Το Naxos News, ρώτησε τον κ. Ιάκωβο Ναυπλιώτη πώς ερμηνεύει την παράλειψη αυτή του δημάρχου.

"Πιθανολογώ, ότι απηχεί τη νέα αντίληψη ή την εμπειρία περί των συλλογικών οργάνων, ότι δηλαδή λειτουργούν ακέφαλα", ήταν η καυστική ερμηνεία του προέδρου του ΝΟΠΠΑΠΠΠΑ.

Ο δήμαρχος, ενώ παραλείπει τον κ. Ναυπλιώτη από το ευχαριστήριό του, ευχαριστεί τη Δημοτική Κοινότητα Νάξου, που δεν λειτουργεί και ευχαριστεί τον κ. Μαυρογιάννη για τη συμμετοχή του ως πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Νάξου, παρ’ ότι γνωρίζει πως τα μέλη του Τοπικού Συμβουλίου ουδέποτε έλαβαν απόφαση να τον ορίσουν ως εκπρόσωπο της Δημοτικής Κοινότητας στην οργανωτική επιτροπή.

Όσο πλησιάζει η ημέρα που οι δημότες θα αποφασίσουν για τη νέα δημοτική αρχή, ο κ. Μανώλης Μαργαρίτης συνεχίζει "αμετανόητος" να στηρίζει την κατάσταση διάλυσης στην οποία ο ίδιος οδήγησε τη Δημοτική Κοινότητα Νάξου.

Μη έχοντας δε κάνει όπως είχε υποχρέωση ούτε έναν ετήσιο απολογισμό κατά τη διάρκεια της θητείας του, όταν άλλοι δήμαρχοι ανελλιπώς έκαναν κάθε χρόνο, συνεχίζει το γνώριμο "μοτίβο" των ανακοινώσεων με στόχο αυτή τη φορά να καρπωθεί πολιτικά την εργασία και τον κόπο των πολλών, αλλά "ανώνυμων" εθελοντών, που χωρίς τη συμμετοχή τους οι αποκριάτικες εκδηλώσεις θα έμεναν σχέδια σε χαρτιά. Όλων εκείνων που συμμετέχουν γιατί πολύ απλά... έτσι τους αρέσει! Χωρίς να τους ενδιαφέρει ποιος είναι κάθε φορά ο δήμαρχος, ο πρόεδρος του ΝΟΠΠΑΠΠΠΑ, τα μέλη της συν+Αξία ή της Κινηματογραφικής Λέσχης.

11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΔΗΜΑΡΧΕ ΞΥΠΝΑ ΚΑΙ ΣΤΕΙΛΕ ΤΟΝ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ

Ανώνυμος είπε...

αν φυγει και αυτος , ποιος θα μεινει στο τελος ?

Ανώνυμος είπε...

σιγα να μην κρεμοντε απο τα ............του σαραντηνου

Ανώνυμος είπε...

Μωρέ δεν υπάρχει θέμα... Απλά αυτός/αυτή που γράφει τα κείμενα παρέλειψε το όνομα του Ιάκωβου. Οπότε μην παίρνετε σοβαρά το θέμα... Που να δείτε τι άλλα θα διαβάσετε μέχρι να πάμε στις εκλογές! Αλήθεια, τώρα, ποιός γράφει τα κείμενα?

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΠΑΣ ΚΙ ΕΡΘΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΕΞΥΠΝΟΤΕΡΟΣ

Ανώνυμος είπε...

APANTHSE ORE MAITE PROTA ESY TI EGINE ME TON TSAKLHS

Ανώνυμος είπε...

Δημαρχε στειλτον σπιτι σου κανει κακο ο κομπλεξικος εχει πολλα νεα παιδια να δουλεψουν. ΕΜΠΡΟΣ

Ανώνυμος είπε...

ΕΡΧΕΤΑΙ ΒΡΟΧΗ , ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΠΟΡΑ ...
ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΥΝΤΡΙΒΗ ...

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΥΡΟ ΘΑ ΦΑΣ, ΜΑΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΎΝΝΕΦΟ...>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΝΤΕ ΕΝΑ ΓΚΑΛΟΠ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ...

Ανώνυμος είπε...

Μια ζωή Χωραΐτες. Στην κακομοιριά, την ίντριγκα, τα στυλάκια και τα γυναικουλίστικα, Άντρες είσαστε εσείς μωρέ...