ΤΟΥ ΕΙΔΙΚΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ
Tη Δευτέρα 17 Μαρτίου – τελευταία ημέρα της έκθεσης, δυο μεγάλα κανάλια MEGA και ΣΚΑΪ επισκέφτηκαν το περίπτερο της ΕΑΣ παρουσιάζοντας αναλυτικό ρεπορτάζ στις πρωινές ενημερωτικές εκπομπές τους.Ο πρόεδρος της ΕΑΣ Δημήτρης Καπούνης μιλώντας στην.....
«Στόχος μας είναι να διπλασιάσουμε
τις πωλήσεις της γραβιέρας στο εξωτερικό» σημείωσε ο κ. Καπούνης,
υπογραμμίζοντας παράλληλα ότι η γραβιέρα Νάξου στην Ελλάδα «πάει πάρα πολύ
καλά».
«Η παραγωγή της
Ναξιώτικης γραβιέρας είναι περίπου 850-950 τόνοι ετησίως. Αυτή τη στιγμή
εξάγουμε 80 τόνους γραβιέρας στο εξωτερικό και στόχος μας είναι να
διπλασιάσουμε αυτή την ποσότητα, κάτι που πιστεύω ότι θα συμβεί μετά τη
συμμετοχή μας στην food expo» είπε ο πρόεδρος της ΕΑΣ.
Στο περίπτερο της Ένωσης
και ο Ναξιώτης chef από την Λέσχη Αρχιμαγείρων Νοτίου Αιγαίου, Στέλιος Κορρές
με τους συνεργάτες του, ο οποίος ετοιμάζει ένα σωρό νοστιμιές με βάση τη
γραβιέρα Νάξου, όπως μελετούρι, σαγανάκι, κροκέτες κ.ά. όπου… τις γεύονται οι
πολυπληθείς επισκέπτες του περιπτέρου της ΕΑΣ.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου