slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Αναμένονται ανακοινώσεις προσώπων από «Νησιωτική Πολιτεία» και Νίκο Μαϊτό

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του blog μας τις επόμενες ώρες η «Νησιωτική Πολιτεία» του Νίκου Μαϊτού αναμένεται να δώσει στη δημοσιότητα τα πρώτα ονόματα υποψήφιων δημοτικών σύμβουλων.
Όλο αυτό το διάστημα τόσο ο....
Νίκος Μαϊτος όσο και οι στενοί του συνεργάτες βρίσκονται σε συνεχή επαφή με πολίτες, με σκοπό την στελέχωση του ψηφοδελτίου ονομάτων που θα μπορούν να βοηθήσουν τόσο τον ίδιο όσο και το δήμο. Μάλιστα τόσο ο ίδιος άλλα και οι στενοί του συνεργάτες κάνουν λόγο για «θετικό κλίμα» αποδοχής και ότι μέσα στην εβδομάδα θα ανακοινωθεί υποψηφιότητα που θα αποτελέσει έκπληξη, ενώ θα ακολουθήσουν κι άλλες ανακοινώσεις. Τα πρόσωπα που ακούγονται πολλά. Μάλιστα στενοί συνεργάτες του Νίκου Μαϊτού κάνουν λόγο για αμφίπλευρες «μεταγραφές» (Αδριανή και Συμεόνογλου) από άλλες παρατάξεις, που θα προκαλέσουν αίσθηση.
ΠΑΝΤΩΣ οι μέχρι τώρα επίσημες υποψηφιότητες όπως του τέως δήμαρχου Νάξου Νίκου Μαράκη ή του δημοτικού σύμβουλου Στάθη Αγγελή και πολύ περισσότερο του τέως Δήμαρχου Δρυμαλιας που ακούγεται δεν προκαλούν έκπληξη ούτε φυσικά και αίσθηση, το ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΘΑ ΛΕΓΑΜΕ.

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τα ίδια Παντελάκη μου τα ίδια Παντελή μου.

Ανώνυμος είπε...

ΕΤΣΙ ΜΠΡΑΒΟ!!! ΝΑ ΠΑΕΙ ΚΑΙ Ο ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΣ ΦΡΑΓΚΟΦΥΛΟΦΙΛΟΣ ΕΚΕΙ, ΝΑ ΔΕΣΕΙ ΤΟ ΣΙΡΟΠΙ!!

Ανώνυμος είπε...

eeeeeeeeeeeeeee apo ena p.....i opla na ta perimeneis.

Ανώνυμος είπε...

Ο φραγκοφιλος Ιάκωβος σκέφτεται να πάει με Μαϊτό. Α, ρε Μαργαρίτη που του τα έδωσες όλα και τον έκανες άρχοντα, καλά να πάθεις Είναι τσαντισμένος λέει που δεν τον επαίνεσες για το Καρναβάλι. Ξύδι.

Ανώνυμος είπε...

οι εκλεκτοι του μαργαριτη που στο τελος τον πουλησαν

Ανώνυμος είπε...

καλα, ολοι θα πανε τελικα στο μαιτο ? τι γινεται ρε ..........
ποιος θα μεινει πισω ????

Ανώνυμος είπε...

κι ο γίγαντας...

Ανώνυμος είπε...

Προγράμματα έχετε ρε αποτυχημένοι. Μετά έρχονται τα πρόσωπα που φαίνεται ότι είναι τα παλιά, "δοκιμασμένα" και ελεεινά υλικά.

Ανώνυμος είπε...

ο μαιτος φτιαχνει δυνατο ψηφοδελτιο κα υπερκομματικο οπως φαινεται τελικα.

Ανώνυμος είπε...

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ;

Χανιτζήδες, εβγατζήδες, κτηματομεσίτες, καφετζήδες, παγωτατζήδες, γιαουρτούδες, φαρμακοτρίφτες, περιπτεράδες, φαναρτζήδες, χασοδίκες, αλμπάνηδες κουκλόγιατροι, μουτζούρηδες, βετζινάδες, πεθαμενατζήδες, παπα-τζήδες, ταξιτζήδες, κιτρινιάρηδες του λόγου και του παραλόγου, εταίρες και εταίροι, όλοι συνεταίροι. τι χαμπάρια; πλακωθήκατε σήμερα ποιος θα προλάβει να μας σώσει; Αναγνωρίσατε τους εαφτούσας; Γιατί; ξέχασα κανένα;
- Α τους ψηφοφόρους σας.
- Καλοί μου ψηφοφόροι Ναξιώτες, Δημοκρατία είναι πηγαίνοντας στην κάλπη με πλήρη ενημέρωση, ιδιαίτερα για τις Ευρωεκλογές και τις Περιφερειακές εκλογές, να σταθείτε στη «σχισμή» του διάφανου εργαλείου της δημοκρατίας, να μουτζωθείτε (προκαταβολικά τώρα) γιατί τα θέματα που πέσανε στις εκλογικές εξετάσεις δεν ήταν στην εξεταστέα ύλη, με συνέπεια αδιάβαστοι να γράψετε, (να ψηφίσετε δηλαδή) ΜΗΔΕΝ. Να εκλέξετε ΜΗΔΕΝΙΚΑ, ΜΗΔΕΝΙΖΟΝΤΑΣ το Μέλλον σας. Μετά να κλαψουρίζετε στα καφενεία των χωριών σας και στις ιδιωτικές συζητήσεις μαζί τους. Αυτοί σαν καλές παρηγορήτρες θα σας λένε κάνα παραμυθάκι να κοιμηθείτε ήσυχοι μέχρι τις επόμενες εκλογές. Μην ψάχνεστε, η Δημοκρατία είναι κάτι απλό. Πάς στην κάλπη, ρίχνεις το χαρτάκι και τέρμα. Αυτό ήταν. Άστε τα περί προσπάθειας και καθημερινού αγώνα, περί του πολιτεύματος εκείνου στο οποίο η εξουσία βρίσκεται στα χέρια της συνέλευσης των εχόντων πολιτικά δικαιώματα ή πως όλοι μα όλοι οι πολίτες πρέπει να ασκούνται στην εξουσία και την πολιτική μπλα μπλα μπλα... Για να αλλάζουν τα πρόσωπα στα αξιώματα και να αποκτούν εμπειρίες όσο περισσότεροι γίνεται. Φούμαρα. Ξαπλώστε, ρίχτε κάνα τηλέφωνο να δείτε ποιος πάει καλύτερα, για να κάνετε αργότερα «κονέ»..και.. βλέπετε. Έχουμε χρόνο. Στην παραλία το καλοκαίρι πάνω κάτω, θα τα συζητάτε. Βρε πως βγήκε ο άχρηστος Χ; ή ο άγνωστος Χ.
ΑΓΝΩΣΤΟΙ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ!!!

« Ο ΕΠΙ ΤΟΥ ΚΑΝΙΚΛΕΙΟΥ» της νήσου Νάξου