slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΓΕΛΙΟ! Κύρτσος: Έχω συνεννοηθεί και με τον Καραμανλή για το ευρωψηφοδέλτιο

[Άλλη δουλειά δεν είχε ο Καραμανλής από το να συνεννοείται πως θα στείλει τον Κύρτσο στην Ευρωβουλή...]
Την υποψηφιότητά του για το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο μέσω των ευρωεκλογών του Μαϊου, προανήγγειλε ουσιαστικά ο Γιώργος Κύρτσος, με όσα είπε στον Γιώργο Παπαχρήστο, και δημοσιεύει ο τελευταίος σήμερα στη στήλη του στα “Νέα”.


Ο γνωστός δημοσιογράφος και εκδότης, φέρεται να αποτελεί επιλογή του Αντώνη Σαμαρά για μια θέση στο ευρωψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας, το προηγούμενο διάστημα ωστόσο υπήρχαν έντονες φήμες στο παρασκήνιο για αντίδραση του Κώστα Καραμανλή σε μια ενδεχόμενη υποψηφιότητα του Γιώργου Κύρτσου για την Ευρωβουλή.

Στο παρελθόν, ο γνωστός δημοσιογράφος είχε γράψει βιβλίο με το οποίο εξαπέλυσε προσωπική επίθεση κατά του Κώστα Καραμανλή, κατηγορώντας τον για την επιλογή του Θεόδωρου Ρουσόπουλου ως “Νο2″ της τότε Ρηγίλλης, αλλά και για υπονόμευση της υποψηφιότητας Κύρτσου για τη Δημαρχία Αθηνών στις εκλογές του 2002, τότε που η Νέα Δημοκρατία επέλεξε τελικά να στηρίξει τη Ντόρα Μπακογιάννη.

“Έχω συνεννοηθεί και με τον Καραμανλή, και έχω πολύ καλή σχέση και με τον Σαμαρά”, δήλωσε ο Γιώργος Κύρτσος στον Γιώργο Παπαχρήστο.

Ο Γιώργος Κύρτσος διετέλεσε στο παρελθόν πολιτικός σύμβουλος του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη την περίοδο της πρωθυπουργίας του Επιτίμου Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, υπήρξε διευθυντής του “Ελεύθερου Τύπου”, στον απόηχο μιας σκληρής σύγκρουσης με τον Δημήτρη Ρίζο, ενώ στις βουλευτικές εκλογές του 2012 ήταν υποψήφιος με τον Λαϊκό Ορθόδοξο Συναγερμό, ως στενός συνεργάτης του Γιώργου Καρατζαφέρη.

http://ysterografa.gr/media/kyrtsos-exo-synennoithei-kai-me-ton-karamanli-gia-to-evropsifodeltio

Δεν υπάρχουν σχόλια: