slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

ΣΩΣΤΟΣ Ο ΑΡΗΣ! Παραιτείται από βουλευτής και πετάει το γάντι στον Κακλαμάνη-Επίθεση σε Καμίνη-Σακελλαρίδη


Παρούσα στην εκδήλωση και η σύντροφός του. Την πρόθεσή του να παραιτηθεί από τη βουλευτική του ιδιότητα καθώς διεκδικεί το Δήμο της Αθήνας ως υποψήφιος της Νέας Δημοκρατίας, εξεδήλωσε σήμερα ο Αρης Σπηλιωτόπουλος, κατά την παρουσίαση του συνδυασμού του.

Κατά την παρουσίαση του συνδυασμού με τον τίτλο Αθήνα Μπορείς, εμφάνισε...
ως σύμβολο της υπψηφιότητας του μια νεραντζιά. Αμέσως χαμόγελα προκλήθηκαν σε όσους θυμούνται την καταιγίδα κριτικής που είχε δεχθεί ο Νικήτας Κακλαμάνης – έταιρος, αντάρτης υποψήφιος- όταν επί της δημαρχίας του είχε κόψει μέσα σε μια νύχτα τις νεραντζιές στην οδό Κανάρη.

Ο Αρης Σπηλιωτόπουλος επιτέθηκε στον νυν δήμαρχο και εκ νέο υποψήφιο Γιώργο Καμίνη χαρακτηρίζοντάς τον εξαφανισμένο από τα προβλήματα της πόλης. «Στην ουσία είναι σαν να έχουμε δύο Αθήνες, την Αθήνα της εγκατάλειψης και την Αθήνα που δεν συμβιβάζεται. Η πρώτη είναι η Αθήνα της παρακμής, μία πόλη που ελπίζει στα ελάχιστα. Η άλλη είναι η Αθήνα που σχεδιάζει μία λύση με επίκεντρο τον άνθρωπο. Αυτή η πόλη πάνω απ όλα πληρώνει ακριβά την κρίση. Δεν αξίζει να κατεβάζουμε τον πήχη των προσδοκιών και να συμβιβαζόμαστε με το μίζερο και το γκρίζο».

Αναφέρθηκε και στον υποψήφιο του ΣΥΡΙΖΑ Γαβριήλ Σακελλαρίδη κατηγορώντας τον για την αφισοκόλληση στους δρόμους της Αθήνας που έκανε προκειμένου να προβάλλει την υποψηφιοτητά του.


Όπως φαίνεται στην φωτογραφία παρούσα στην ανακοίνωση του συνδυασμού «Αθήνα μπορείς» και η σύντροφος του Αρη Σπηλιωτιόπουλου, Αναστασία Λεονάρδου


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Γιατί αποτελεί είδηση το γεγονός πως στην εν λόγω εκδήλωση ήταν παρούσα η σύντροφος του Άρη?