slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

«Έλλειμμα» σε ουσιαστικό έργο και σε αναπτυξιακές δράσεις «Πλεόνασμα» σε δημόσιες σχέσεις και επικοινωνιακά τεχνάσματα για την Περιφερειακή Αρχή Νοτίου Αιγαίου!


Λίγες ημέρες πριν την έναρξη της προεκλογικής περιόδου για το Β’ βαθμό της Τοπικής Αυτοδιοίκησης τα στελέχη της Περιφερειακής Αρχής επιδίδονται σε ένα ρεσιτάλ δημοσίων σχέσεων και επικοινωνιακών τεχνασμάτων.  Ο Περιφερειάρχης και οι Αντιπεριφερειάρχες έχουν «ξαμοληθεί» στα νησιά του Νοτίου Αιγαίου, τις ανάγκες των οποίων είχαν ξεχάσει μια ολόκληρη τριετία, και δίνουν νέες υποσχέσεις, επιδιώκουν να εμφανίσουν την
υποβάθμιση της ζωής μας σε ανάπτυξη, αναζητούν εργοτάξια και «Άραβες» για να φωτογραφηθούν(!!!) και γενικά παρουσιάζουν  πλεόνασμα δημοσίων σχέσεων και επικοινωνιακής τακτικής στην προσπάθειά τους να αντιστρέψουν το αρνητικό κλίμα για τον κ. Μαχαιρίδη και το συνδυασμό του.
Δεν ανέφερε κουβέντα ο κ. Μαχαιρίδης στη Νάξο για την καθυστέρηση των μεγάλων έργων και γιατί δεν προωθήθηκε μέχρι σήμερα το «καλάθι του Αιγαίου» και ο πρωτογενής τομέας. Φωτογραφήθηκε σε οδικό έργο που ξεκίνησε καθυστερημένα πριν λίγο καιρό στη Σαντορίνη αλλά δεν ανέφερε κουβέντα γιατί δεν προωθήθηκαν και εκεί οι αναγκαίες αναπτυξιακές δράσεις, τι γίνεται με το Sea Diamond και τις αλλεπάλληλες παρατάσεις που δόθηκαν σε εργολάβους προκειμένου να ολοκληρωθεί το Γυμνάσιο της Μεσαριάς (για το οποίο και ο Περιφερειακός μας συνδυασμός ψήφισε θετικά για να γίνει επιτέλους το έργο).
Στο ίδιο μήκος κύματος κινούνται και οι Αντιπεριφερειάρχες του. Αποφεύγουν να τοποθετηθούν επί της ουσίας, δίνουν νέες υποσχέσεις που είναι «ακάλυπτες» πολιτικές επιταγές και βέβαια σιωπούν για τις πολιτικές ευθύνες του ΠΑΣΟΚ, το οποίο τους έδωσε το 2010 και τους δίνει το 2014 την πολιτική στήριξη στις Περιφερειακές Εκλογές. Δικαιολογούνται και κρύβονται πίσω από την «κρίση» λες και δεν είχαν ευθύνες ως πολιτικά στελέχη και αυτοδιοικητικοί παράγοντες αφού άσκησαν όλα αυτά τα χρόνια ανελλιπώς εξουσία.


Ο Περιφερειακός Συνδυασμός «ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ», με σεβασμό προς τους νησιώτες μας και σε πείσμα όσων θέλουν να ωραιοποιήσουν καταστάσεις, δηλώνει με παρρησία ότι συνεχίζει την πορεία του αναδεικνύοντας τα μεγάλα προβλήματα της περιοχής μας, καταθέτοντας τις προτάσεις του και «σπάει» την παθητική σιωπή που θέλουν κάποιοι να επιβάλλουν.
Στις κρίσιμες ημέρες που βιώνει ο τόπος μας και με δεδομένο ότι οι πολίτες των νησιών μας έχουν μνήμη και κρίση ένα είναι βέβαιο:
οι πολιτικές «Μαυρογυαλούρου» είναι ξεπερασμένες και καταδικασμένες.
Ας το λάβει υπόψη της η Περιφερειακή Αρχή Νοτίου Αιγαίου.



Χαράλαμπος Κόκκινος
Επικεφαλής μείζονος μειοψηφίας
του Περιφερειακού Συμβουλίου Ν. Αιγαίου
και του Περιφερειακού Συνδυασμού
«ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ»
Περιγραφή: C:\Documents and Settings\doe11.OMOSPONDIA\Επιφάνεια εργασίας\Nea_EpohiGiaTaNisiaMas.png
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: