slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Βασίλης Βρούτσης: «Θα είμαστε η επόμενη δημοτική αρχή»

Την πρώτη του συνέντευξη, μετά την εκλογή του ως επικεφαλής του ψηφοδελτίου «Πολίτες για τα νησιά μας» την Κυριακή το μεσημέρι, έδωσε στο naxosnow.gr ο Βασίλης Βρούτσης. Ο 30χρονος υποψήφιος δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων μίλησε για τη διαδικασία εκλογής του, για την επόμενη ημέρα, για τον συνυποψήφιο του στην εκλογική αναμέτρηση της Κυριακής, Πέτρο Μανδηλαρά και τις δημοτικές εκλογές του Μαΐου…

Την ιδιαίτερη ικανοποίηση και χαρά του εξέφρασε ο νεοεκλεγής επικεφαλής της παράταξης «Πολίτες για τα νησιά μας», 30χρονος δικηγόρος Βασίλης Βρούτσης, για τις διαδικασίες εκλογής του, αλλά και για την ανάδειξη του, ως υποψηφίου δημάρχου.
«Είναι μεγάλη χαρά για μένα να αναδειχθώ υποψήφιος δήμαρχος μέσα από μια τέτοια διαδικασία» σημείωσε, υπογραμμίζοντας παράλληλα ότι από δω και πέρα «έχουμε πολλές αναμετρήσεις με πιο δύσκολη την αναμέτρηση με το κατεστημένο».
«Εύχομαι στο πρόσωπο μου ως νέου, να έλθουν και άλλοι νέοι άνθρωποι κοντά. Νέες φωνές οι οποίες να δώσουν το στίγμα τους σε αυτή την κοινωνία που θέλουμε να κάνουμε κοινωνία των ονείρων μας»

«Ο Πέτρος είναι ένας ιδιαίτερα αξιόλογος άνθρωπος»

Σε ότι αφορά τον συνυποψήφιο του για τη θέση του επικεφαλής της παράταξης «Πολίτες για τα νησιά μας» Πέτρο Μανδηλαρά, ο κ. Βρούτσης τόνισε:
«Όπως είχαμε δηλώσει εξ αρχής, ο ένας θα είναι δίπλα στον άλλο ανεξαρτήτως αποτελέσματος. Κανείς δεν περισσεύει, πόσο μάλλον ο Πέτρος που είναι ένας ιδιαίτερα αξιόλογος άνθρωπος και το “χει αποδείξει μέσα από τις συμμετοχές του στα στα κινήματα όλα αυτά τα χρόνια«.

Απαντώντας σε ερώτημα σχετικό με τους λόγους που πιστεύει ότι υπερψηφίστηκε από τα μέλη της παράταξης «Πολίτες για τα νησιά μας», ο Βασίλης Βρούτσης εξέφρασε την άποψη ότι ναι μεν έπαιξε ρόλο το νεαρό της ηλικίας του και η ανανέωση γενικότερα που σηματοδοτεί αλλά και το γεγονός ότι: «Ο κόσμος γνωρίζει πως κινούμε μέσα στην κοινωνία και ελπίζει ότι δι εμού και όλης της ομάδας θα πάμε μπροστά».

«Θα είμαστε η επόμενη δημοτική αρχή»

Για την εκλογική αναμέτρηση του Μαΐου στο δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων ο υποψήφιος δήμαρχος σημείωσε: «Η εκλογική αναμέτρηση του Μαΐου είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα. Βλέπουμε ένα σύστημα που καταρρέει και βλέπουμε οι άνθρωποι να στηρίζουν την ελπίδα τους σε κάτι νέο, κάτι διαφορετικό, κάτι καθαρό, κάτι που δεν έβλεπαν τόσα χρόνια και πάνω σε αυτό πλέον στηρίζονται. Είμαι αισιόδοξος ότι θα είμαστε η επόμενη δημοτική αρχή Νάξου και Μικρών Κυκλάδων«.

Ακούστε το Βασίλη Βρούτση:

00:0000:00


9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Βασίλη μου, ειμαι ενας νέος ανθρωπος απογοητευμένος περισσοτερο απόψε. Ο βασικός λόγος είναι βλέπω ένα συνομιλικό μου να γίνεται παιδί του κομματικού σωλίνα και ουρά τον ρεταλιών.... Αλήθεια δεν θα μπορούσαμε εμεις οι νεοι που γνωριζουμε οτι τα κομματα μας έφεραν εδω να συγκροτήσουμε ομάδα ανεξάρτητη με ελευθερες αξίες και με συγκεκριμένους στόχους να πάμε το νησί μας καλλίτερα και φυσικά τους δημότες μας μπροστά...Εντέλει σε τοποθέτησαν εδώ επειδη λες μπουρδες.... οπως τα κομματοσκυλα..."θα είμαστε η επόμενη δημοτική αρχή"..........κριμα φιλε μου Βασιλη

Ανώνυμος είπε...

Φίλε πρώτον δεν λέει "θα είμαστε η επόμενη δημοτική αρχή" αλλά "είμαι αισιόδοξος ότι θα είμαστε η επόμενη δημοτική αρχή". Είναι τελείως άλλο από αυτό που λες. Δεύτερον ο Βρούτσης ουδέποτε υπήρξε παιδί του κομματικού σωλήνα αλλά μάλλον δεν γνωρίζεις και γι' αυτό μιλάς. Τρίτον δεν εξαρτάται από το Βρούτση αν θα συγκροτηθεί "ομάδα ανεξάρτητη με ελευθερες αξίες και με συγκεκριμένους στόχους". Αν εξαρτάται μόνο από αυτόν πάμε χαμένοι. Ξεκίνα το εσύ ο ίδιος. Τι σε σταματά; Ας συγκροτηθεί ακόμη και σήμερα. Χρόνος υπάρχει. Ο χρόνος θα δείξει σε κάθε περίπτωση τί είναι ο Βρούτσης και τι δεν είναι.

Ανώνυμος είπε...

ακου τι δηλωσε στην αλιμπερτη και μετα να μιλας ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΔΗΛΩΣΕ ΜΕ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΟΤΙ ΑΣΠΑΖΕΣΕ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΨΗΦΗΣΕΙΣ ΕΔΩ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΧΟΥΝΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Ανώνυμος είπε...

αυτη την υπευθυνη δηλωση που την υπογραφες στο δημαρχειο?

Ανώνυμος είπε...

Πολύ καλή επειλογή, φρέσκο πρόσωπο, δυναμισμός, αγωνιστικότητα. Μη γίνεστε μίζεροι καποιοι απ' τους παραπάνω. Το λέω εγώ ένας παλιός ΠΑΣΟΚΟΣ. δεν γνωρίζω προσωπικά τον Βασ. Βρούτση, ξέρω μόνο τις οικογενειακές του καταβολές και διάβασα το σύντομο βιογραφικό του. Δηλώνω λοιπόν ότι αυτά τα νέα παιδιά τον Βρούτση και τον Μανδηλαρά θα τα υποστηρίξω και καλώ όλους όσοι θέλουν το καλό του τόπου μας, όσοι βλέπουν την καταστροφή της πατρίδας μας καθημερινά, να συμπαραταχθούν μαζί τους και για τους δυο αυτούς στόχους. Απ' τους άλλους δεν υπάρχει φως. Ο ένας ο νυν δήμαρχος έχει αποτύχει παταγωδώς, ο άλλος είναι φανερό ότι βλέπει τον δήμο ως εφαλτήριο πολιτικό, όπως έκανε και με την ΟΝΑΣ, χώρια που έχει γύρω του πρόσωπα φθαρμένα και πεπαλαιωμένα ιδεολογικά, πολιτικά κ.λ.π.χωμένα με τα μπούνια στην εξουσία και καθοδηγητή του φυσικά ποιον άλλο; Μα τον ...Ρήγα,
Τόπο στα νιάτα βρε παιδιά.
Και μια συμβουλή στον Βασίλη Βρούτση.
Καλώ όλους τους απλούς αγνούςπρώην ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ τους προδομένους κι αγανακτισμένους αυτού του κόμματος να στηρίξουν αυτό το συνδυασμό τόσο γιατί το αξίζουν αυτά τα παιδιά, όσο και γιατί πρέπει να συμβάλουν στο να ξεβρωμίσει το νησί μας απ' τους κάθε λογής πολιτηκάντηδες και παρατρεχάμενους της εξουσίας.
Βασίλη να επιδιώξεις τη συγκρότηση ενός συνδυασμού άξιων άφθαρτων, αγνων πατριωτών και βέβαια να μην είναι προσκυνημένοι στα μνημονιακά κόμματα, ούτε στη Χρυσή Αυγή. Ανθρώπους πατριώτες, έντιμους, αγωνιστές. Καλό αγώνα.
ένας πρώην ΠΑΣΟΚΟΣ που δεν γνωρίζει προσωπικά τον Βασ. Βρούτση.

Ανώνυμος είπε...

Τί χούντα ρε μεγάλε; με το πιστόλι στον κρόταφο σε πιέσανε και πήγες;

Ανώνυμος είπε...

κυριε πασοκο σου προτεινω την ημερα των εκλογων να κατσεις σπιτι σου κατι ψηφοφοροι σαν και εσενα εχουν καθορισει το πολιτικο συστημα της ελλαδας

Ανώνυμος είπε...

η βλακας η μαλακας εισαι τι δεν καταλαβαινεις