slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Εγινε του... Λαφαζάνη στον ΣΥΡΙΖΑ: Ενταση, ειρωνείες και κόντρα με κορυφαία στελέχη για τα «μάτια» του Βουδούρη


Με μεγάλη ένταση διεξήχθη η ομιλία του Παναγιώτη Λαφαζάνη στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ η υποψηφιότητα του ΠΑΣΟΚογενούς Οδυσσέα Βουδούρη για την περιφέρεια Πελοποννήσου προκάλεσε θύελλα.
Ο Παναγιώτης Λαφαζάνης, εκ μέρους της αριστερής πλατφόρμας, αντέδρασε έντονα και, κατά την ομιλία του, τόνισε χαρακτηριστικά ότι «Η ενδεχόμενη τελική επιλογή πολιτικών προσώπων που έχουν ψηφίσει το πρώτο Μνημόνιο και την κυβέρνηση Σαμαρά βρίσκεται εκτός αποφάσεων του ιδρυτικού συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ και στέλνει λάθος μηνύματα στον λαό».
Ωστόσο, όση ώρα μιλούσε ο Παναγιώτης Λαφαζάνης είχε έντονους διαλόγους και αντιπαράθεση με κορυφαία στελέχη του κόμματος.
Αργότερα, μάλιστα, κορυφαίο στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε πως η απόφαση για τις υποψηφιότητες έχει ληφθεί από τον.... Οκτώβριο και πως το κόμμα σεβάστηκε όλες τις εσωκομματικές διαδικασίες και ότι έπρεπε κάποια στιγμή να αποφασίσει ποιους θα προτείνει.

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο Νίκος Βούτσης ο οποίος τόνιζε πως «πρέπει να σταματήσουν α φαινόμενα δυσανεξίας ώστε να μπορέσουμε να δημιουργήσουμε όρους πλειοψηφίας και εκλογικής νίκης και σταθερότητας».

Η συνεδρίαση, πάντως, είχε πολύ μεγάλη ένταση, ενώ δεν έλειψαν και οι ειρωνείες προς την πλευρά Λαφαζάνη από σημαντικά στελέχη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: