slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΓΙΑ ΦΙΛHΜΑ



ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΗ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΓΗΠΕΔΟ ΜΕ ΧΛΟΟΤΑΠΗΤΑ ΣΤΟ ΦΙΛΩΤΙ!!!!!!
Ένα άκρως εντυπωσιακό με συνεχές ενδιαφέρον και με πολλές εναλλαγές στο σκορ είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν οι λιγοστοί φίλαθλοι που βρέθηκαν στο κλειστό και παρακολούθησαν τον γυναικείο αγώνα πετοσφαίρισης μεταξύ Φιλώτου και ΑΟ Πάρου. Όπως ακριβώς είχαμε προβλέψει ήταν ένα αγώνας όπου και οι δύο ομάδες ήθελαν τη νίκη όμως η ομάδα του Φιλώτιου ήταν εκείνη που αναδείχθηκε νικήτρια με 3-2 (25-17, 25-22, 24-26, 10-25, 15-8).
Στο πρώτο σετ η γηπεδούχος ομάδα είχε από την αρχή τα ηνία και δεν επέτρεψε σε
κανένα σημείο την ομάδα της Πάρου να πιστέψει ότι θα μπορούσε να πάρει το σετ. Με όπλο το σερβίς η ομάδα του Φιλώτιου κατέκτησε το σετ με 25-17 σε 32 λεπτά. Στο δεύτερο σετ οι ομάδες πήγαιναν χέρι χέρι χωρίς να μπορεί καμία να ξεφύγει στο σκορ. Αλλά και πάλι οι κοπέλες από την ορεινή Νάξο κατάφεραν και πήραν το δεύτερο νικηφόρο σετ με  25-22 σε 30 λεπτά. Το τρίτο σετ θα λέγαμε ήταν καρμπόν του δεύτερου σετ. Οι δύο ομάδες πάλευαν για κάθε πόντο σε κάθε φάση αλλά η ομάδα της Πάρου με 24-26 πήρε το σετ και μαζί μία ψυχολογική ανάσα για τη συνέχεια. Στη συνέχεια φάνηκε ότι οι παίκτριες του Φιλώτιου επηρεάστηκαν από την απώλεια του προηγούμενου σετ και όπως φάνηκε από την ροή του αγώνα ποτέ δεν μπήκαν στο παιχνίδι και εύλογα έχασαν και το σετ με το βαρύ 10-25 σε 21 λεπτά. Έτσι οδηγηθήκαμε στο 5ο και τελευταίο σετ όπου εκεί παίζοντας έξυπνα  και με υπομονή η ομάδα του Φιλωτίου πήρε το σετ με 15-8 σε 17 λεπτά.
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:
ΑΜΣ ΦΙΛΩΤΙΟΥ: (Στεργίου Α.) Χάλκου Σ., Τόλογλου Δ., Βασιλάκη Μ., Βασιλάκη Σ., RIZZI S.,     Ψαρρά Α., Μανιού Ι., Τσακωνιάτη Χ., Στεργίου Α.
ΑΟ ΠΑΡΟΥ: (Σκιαδάς Φώτης) Σαρικώστα Μ., Λαχταρίδου Μ., Νίκα Α., Σημούδη Χ., Γκέκα Μ., Βαλαβάνη Λ., Συνόδη Μ., Ρούσου Α., Κορδονέα Μ., Ραγκούση Α., Ραγκούση Γ.

 
ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΗ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΓΗΠΕΔΟ ΜΕ ΧΛΟΟΤΑΠΗΤΑ ΣΤΟ ΦΙΛΩΤΙ!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: