slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Και, γι' αυτό έπεσε ο Καραμανλής - Παράδειγμα προς αποφυγή οι χειρισμοί των εκλεκτών του


Έτσι διοικούσαν οι Νεοδημοκράτες την πενταετία 2004-2009
Δείτε και θα καταλάβετε
Αγαπητό taxalia,

Με τη δημοσίευση του πορίσματος για το θέμα του ....
Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου ανάμεσα στα όσα καταλογίζονται στον Άγγελο Φιλιππίδη είναι :
"-Επί των ημερών του έγιναν δανειοδοτήσεις κατά παρέκκλιση των διαδικασιών που προβλέπονται για την αποφυγή πιστωτικού κινδύνου.

-Λειτούργησε καταχρηστικά για να αυξήσει την περιουσία τρίτων και συγκεκριμένα επιχειρηματιών, βλάπτοντας την περιουσία του δημοσίου.

-Παραπλάνησε μέλη του ΔΣ του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου προκειμένου να πετύχει την έγκριση της συμμετοχής του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου στη θυγατρική του ομίλου DEMKO εταιρεία BestLine του Δ. Κοντομηνά".

Ναι καλά καταλάβατε του κυρίου Κοντομηνά, του ιδιοκτήτη του Alpha ο οποίος την περίοδο που ο διορισμένος από τη ΝΔ πρόεδρος του ΤΤ ενέκρινε τη συμμετοχή του Ταμιευτηρίου σε θυγατρική εταιρεία του, αυτός γ@@μούσε την Κυβέρνηση Καραμανλή με το δήθεν σκάνδαλο του Βατοπαιδίου.

Και η επιβράβευσή του ήταν να εξασφαλίζει και ροές χρηματοδότησης σε θυγατρικές του εταιρείες από κρατικές τράπεζες με εισηγήσεις ανθρώπων που διόρισε η κυβέρνηση Καραμανλή!!

Κλασικό παράδειγμα αστείων Νεοδημοκρατών τους οποίους αντί ο Καραμανλής να αντιληφθεί την ανεπάρκειά τους σε θέματα διοίκησης και να τους στείλει στις δουλειές τους, τον πήραν μαζί του στον κατήφορο.

Ένας Αγανακτισμένος πρώην δεξιός

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Οι διαπλεκόμενοι φίλε, όπως οι γαλάζιοι Φιλιππίδης, Κοντομηνάς και ο κολλητός του Ναξιώτης Ψαρράς, έβαλαν το προσωπικό τους πάνω από το κομματικό και φυσικό είναι να πράξανε εν αγνοία του Καραμανλή και της ΝΔ. Όμως δεν λέτε το ίδιο και για τη περίπτωση π.χ. Τσοχατζόπουλου που αυτός μάλιστα έχασε από το Σημίτη και καταψηφίστηκε από το κόμμα του, οπότε έβγαλε τα απωθημένα του, ενδιαφερόμενος μόνο για το προσωπικό του συμφέρον και αδιαφορώντας παντελώς για το κομματικό. Να ζυγίζετε με την ίδια ζυγαριά και με τα ίδια σταθμά φίλοι τα πράγματα αλλιώς γελοιοποιείστε.