slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Ε. Στυλιανίδης σε εκδήλωση της Ν.Ε. ΟΝΝΕΔ Ιωαννίνων: «Θα έρθουν καλύτερες μέρες»




Ο Βουλευτής Ροδόπης της Νέας Δημοκρατίας Ευριπίδης Στυλιανίδης, ήταν ο προσκεκλημένος ομιλητής στην ετήσια εκδήλωση κοπής Βασιλόπιτας της νομαρχιακής επιτροπής Ιωαννίνων της ΟΝΝΕΔ.
Ο κ. Στυλιανίδης σημείωσε ότι......επέλεξε την Ήπειρο για την πρώτη του δημόσια τοποθέτηση το 2014, αφ’ ενός επειδή στην περιοχή καταγράφεται το μεγαλύτερο πανελλαδικά ποσοστό ανεργίας των νέων, και αφ’ ετέρου διότι πρόκειται για τόπο που γέννησε μεγάλους ευεργέτες που με όραμα και αυτοθυσία διέθεσαν την προσωπική τους περιουσία για να στηρίξουν την πατρίδα, σε αντίθεση με τη σύγχρονη αριστοκρατία η οποία ευεργετήθηκε από το κράτος, αλλά όταν η Ελλάδα τους χρειάστηκε της γύρισαν την πλάτη.
Επιπλέον, εξέφρασε την πεποίθηση πως «θα έρθουν καλύτερες μέρες», και κατέθεσε την άποψη πως οι κυβερνητικές πολιτικές πρέπει να στραφούν στην καταπολέμηση της ανεργίας και της μετανάστευσης των νέων, υπογραμμίζοντας χαρακτηριστικά: «Η Κυβέρνηση, χάρη στην υπομονή και την αυτοθυσία των Ελλήνων, πέτυχε τους ενδιάμεσους στόχους. Απέφυγε την άτακτη χρεοκοπία και κατάφερε να διατηρήσει την Ελλάδα στον σκληρό πυρήνα της Ευρώπης. Τώρα, και αφού αναγνωρίστηκε το πρωτογενές πλεόνασμα, έφτασε η ώρα να οργανώσει τη στροφή στη στήριξη της πραγματικής οικονομίας και να εφαρμόσει μια στοχευμένη κοινωνική πολιτική. Το κύριο πρόβλημα με το οποίο πρέπει να αναμετρηθούμε τώρα είναι η ανεργία και η μετανάστευση των νέων. Οφείλουμε, χτυπώντας τη διαφθορά να προστατεύσουμε τη νέα γενιά ως φορέα νέας ζωής και ελπίδας για τον τόπο».
Το παρών στην εκδήλωση έδωσαν ο Περιφερειάρχης Ηπείρου κ. Αλέξανδρος Καχριμάνης, οι τρεις τοπικοί γαλάζιοι Βουλευτές κ.κ. Άννα Ασημακοπούλου, Σταύρος Καλογιάννης και Κωνσταντίνος Τασούλας, ο Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ κ. Σάκης Ιωαννίδης, η πρόεδρος της ΝΟΔΕ Ιωαννίνων κ. Μαρία Κεφάλα και στελέχη των τοπικών κομματικών οργανώσεων.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η εκδήλωση της Ν.Ε. ΟΝΝΕΔ Ιωαννίνων για την κοπή της βασιλόπιτας στα Ιωάννινα το Σάββατο 11/1/2014. Στην εκδήλωση παρευρέθηκε και ο Πρόεδρος της Οργάνωσης κος Σάκης Ιωαννίδης, μαζί με τον υπεύθυνο οργανώσεων  επαρχίας ΟΝΝΕΔ κος Βασίλης Γεωργίαδης, τον γραμματέα ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Πανεπιστημίων κος Αποστόλης Μπακόλας  και τον γραμματέα ΔΑΠ-ΝΔΦΚ ΤΕΙ κος Κώστας Μεϊντής.
Την εκδήλωση χαιρέτησε και ο πρώην πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ, και βουλευτής της ΝΔ κος Ευρυπίδης Στυλιανίδης, καθώς επίσης και οι βουλευτές του νομού κα Άννα Ασημακοπούλου, ο κος Σταύρος Καλογιάννης και ο κος Κωνσταντίνος Τασούλας.
Στην κατάμεστη από νέους αίθουσα η ΟΝΝΕΔ  Ιωαννίνων άρχισε με τον καλύτερο τρόπο την νέα χρονιά στέλνοντας το μήνυμα προς όλες τις κατευθύνσεις.
 
ΟΝΝΕΔ
Γραφείο Τύπου
 http://inkomotini.blogspot.gr/2014/01/blog-post_1381.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: