slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Νησιωτική Πολιτεία εναντίο Μαργαρίτη: Κόβει πίτες , μοιράζει υποσχέσεις.

 Είναι  τραγικό  το  φαινόμενο  ενός  Δημάρχου, να  στρατοπεδεύει  το τελευταίο  διάστημα  στην Αθήνα  και να  περιφέρεται  από  εκδήλωση  σε  εκδήλωση  για  τη  κοπή  πρωτοχρονιάτικης  πίτας  των  ναξιακών  συλλόγων , μετατρέποντας  αυτές  τις  γιορτές  σε  προεκλογικές  συγκεντρώσεις  σε  βάρος  της  ουσίας  και  του  τυπικού  τους. Ενός  Δημάρχου,  που  προκειμένου   να .......
 υπεκφύγει  των  ευθυνών  του  για  την  ανυπαρξία  έργου  στα  τριάμισι  χρόνια  παρουσίας  του  στη  Δημοτική  Αρχή  και  την  εγκατάλειψη των νησιών, κυρίως  των  χωριών  της  ορεινής  Νάξου  και  των  Μικρών  Κυκλάδων,  υπόσχεται  λιμάνια,  αεροδρόμια,  περιφερειακούς  δρόμους  κλπ, αντιγράφοντας  πρακτικές  που έχουν  καταδικαστεί  αμετάκλητα  από  τη κοινωνία,  προκαλώντας  τη  θυμηδία ή και την οργή  των  κατ΄  ανάγκη  ακροατών  του.  Ενός  Δημάρχου  που  δεν  τολμά  να  ζητήσει  ούτε μία  απλή  συγγνώμη  από  τους  συμπατριώτες  του  στην  Αθήνα,  όταν  τρεις  μήνες  πριν  τους  είχε  αμφισβητήσει  το  δικαίωμα  να  συμμετέχουν  και  να  εκλέγονται  στην  ιδιαίτερη  πατρίδα  τους,  ενώ  τώρα  επαιτεί  την  ψήφο  τους.  Τέτοιες  πρακτικές  δεν  είναι  μόνο  καταδικαστέες  στην  κοινή  συνείδηση  του  πολίτη,  αλλά  υπονομεύουν  και  καταρρακώνουν  το  κύρος  ενός  τόσο  σημαντικού  θεσμού  των  τοπικών  κοινωνιών . 
Εάν όμως  ο  ίδιος  επιμένει  να περιφέρεται  ως  μάγος  με τα δώρα μοιράζοντας  εκατομμύρια  ευρώ,  να  του  υπενθυμίσουμε  ότι  τα  Χριστούγεννα  πέρασαν   !!! 
Το  γραφείο  Τύπου    Γιάννης  Πιτταράς

19 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ Ο ΜΑΙΤΟΣ ΠΟΥΕΙΝΑΙ ΟΕΟ............ΚΥΡΙΕ ΓΙΑΝΝΗ ΠΙΤΤΑΡΑ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΥ ΠΕΦΤΕΙ Η ΝΑΞΟΣ????? ΑΣΧΟΛΗΣΟΥ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΦΑ ΚΑΙ ΑΣΕ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΗΣΥΧΙΑ ΜΑΣ. ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΣΟΥ ΞΕΡΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ?????

Ανώνυμος είπε...

Κάτι μου λέει ότι τωρα θα απαντήσει ο Μαργαρίτης για την απουσία του Μαϊτού από τη Νάξο......

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ ΜΑΓΟΙ ΜΕ ΤΑ ΔΩΡΑ ΚΙ ΟΙ ΤΡΑΟΙ ΜΕΣ ΤΗ ΧΩΡΑ!!!

Κύριε Μαϊτέ

Έχοντας την υποψία πως είσαι άνθρωπος σοβαρός, λάβε υπ όψιν σου λίγα απ τα παρακάτω σχόλιά μου, σε σχέση με την απαρχαιωμένη μέθοδο της δημιουργίας κλίματος εντάσεως και διατήρησης του ονόματός σου στην επικαιρότητα με στόχο το υποσυνείδητο των συμπατριωτών σου. Πιθανά ο Γιάννης να έχει μόνο την ευθύνη του γραφείου τύπου ( το κεφαλαίο δεν το κατάλαβα) δεν παύει όμως να ομιλεί εκ μέρους σου και η όποια πολιτική του μέθοδος, ίσως επιδρά και αρνητικά, αν η βάση της στηρίζεται σε ανορθολογικές αναγνώσεις του πολιτικού πεδίου της Νάξου μας.
Ο «φαρμακέμπορος» έχοντας υιοθετήσει την λάθος πρακτική ίσως σκάβει τον πολιτικό « λάκκο» του με τα ίδια του τα χέρια. Αυτό σε καμιά περίπτωση δεν πρέπει να αποτελεί για σένα το άλλοθι της εξακολουθητικής διαιρετικής πολιτικής του νησιού μας. Στο επόμενο χρονικό διάστημα θα χρειαστεί να είμαστε ενωμένοι για να ζήσουμε τις όποιες αλλαγές (ελπίζω προς το καλύτερο).
Η Προκρούστειος «κλίνη» και λογική της είναι ο μελλοντικός εχθρός του εφαρμόζοντος αυτήν. Η «λούμπα» του να απορρίπτεις ότι περισσεύει (ας τον να κόβει πίτες κι ότι διάολο θέλει) ή του να τεντώνεις ότι δεν είναι κοντά στο δικό σου «μέτρο» (άφησέ τον να υπόσχεται, καλό σου κάνει) ΑΥΡΙΟ θα σε καταστήσει με βεβαιότητα εχθρό της κοινωνίας. Γιατί οι αντιφάσεις της πολιτικής απαιτούν απ τους έντιμους, ετοιμότητα για γρήγορες εναλλαγές και ευελιξία στο στίβο της διαφθοράς. Αν εσύ έχεις δώσει το μέγεθος του μέτρου (Σου) τότε με ευκολία οι πονηροί φιλόδοξοι θα σε χτυπήσουν σαν χταπόδι. Ακόμα χειρότερα, θα εμφανισθεί κάποιος νεαρός ημίθεος (πχ Θησέας) και τότε ο μύθος θα επιβεβαιωθεί στη δυσμενέστερη εκδοχή του για σένα.

« Ο ΕΠΙ ΤΟΥ ΚΑΝΙΚΛΕΙΟΥ» της νήσου Νάξου

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ ΟΤΙ Ο ΦΑΡΜΑΚΕΜΠΟΡΑΣ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΓΡΑΨΕΙ ΣΤΑ ΚΑΡΥΔΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΠΑΝΤΑΕΙ. ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΕΦΤΕΙ ΣΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΑΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΡΟΚΑΛΕΙΤΑΙ. ΚΟΝΤΟΣ ΨΑΛΜΟΣ ΑΛΛΗΛΟΥΛΙΑ. ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΞΕΒΡΑΚΩΘΕΙ.

Ανώνυμος είπε...

Και που είναι βιολογικά παρών στη Νάξο έχει καμιά σημασία αφού ο άνθρωπος στην ουσία είναι μόνιμα απών από τα προβλήματα, τα έργα και τα σοβαρά θέματα που απασχολούν τους κατοίκους και το δήμο. Είναι μόνο επικοινωνιακά παρών. Παρών μόνο στις εκδηλώσεις, τις πίτες, τα πανηγύρια, τις δοξολογίες, τις λιτανείες, στους γάμους, στις κηδείες, στα βαπτίσια και στα ξωκλήσια. Διαβάστε το προεκλογικό του πρόγραμμα για να δείτε αν έχει κάνει έστω και ένα από τα εκατοντάδες που είχε εξαγγείλει. Κυριολεκτώ έστω και ένα. Τα μόνα ουσιαστικά έργα που έχουν γίνει είναι αυτά που ετοιμάστηκαν και χρηματοδοτήθηκαν από τη προηγούμενη περίοδο. Κανένα άλλο. Δεν έχει πάρει ακόμη χαμπάρι ποιες είναι οι αρμοδιότητες του, πως λειτουργεί ο δήμος και ποιές είναι οι ουσιαστικές και όχι οι επικοινωνιακές υποχρεώσεις του. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΘΑ ΤΟ ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΕ.

Ανώνυμος είπε...

ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΕΡΩΤΗΣΗ, Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΑΙΤΟΣ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΣΤΙΣ ΠΙΤΕΣ; Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΜΑΙΤΟ ΔΕΝ ΓΥΡΙΖΑΝ ΠΑΡΈΑ ΤΗΣ ΠΙΤΕΣ ΤΟ 2010;

Ανώνυμος είπε...

ΚΥΡΙΕ « Ο ΕΠΙ ΤΟΥ ΚΑΝΙΚΛΕΙΟΥ» της νήσου Νάξου ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΔΕΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ Ο ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΣ ΒΑΣΑΛΑΚΗΣ

Ανώνυμος είπε...

ΚΥΡΙΕ ΓΙΑΝΝΗ ΠΙΤΤΑΡΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ.ΛΟΓΙΚΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΦΟΣΟΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΕΝΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΣ Ο ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΑ ΠΑΡΕΥΡΙΣΚΕΤΑΙ ΕΚΕΙ?ΕΙΔΙΚΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ??? ΕΝΑΣ ΛΟΓΟΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΘΑ ΕΛΕΓΑ.......
Ο ΚΥΡΙΟΣ ΝΙΚΟΣ ΜΑΙΤΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΜΕΤΕΦΕΡΕ ΤΑ ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΝΑΞΟ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ??? ΑΠΟ ΟΤΙ ΒΛΕΠΩ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΣΚΟΠΟ ,ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΘΕΜΙΤΟ, ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΙΚΡΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΥΣ. Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΔΕΝ ΒΓΗΚΕ ΒΟΛΤΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΝΙΟ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑΧΩΡΙΑ ? ΕΣΥ ΚΥΡΙΕ ΓΙΑΝΝΗ ΠΙΤΤΑΡΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟΚΡΙΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΕΒΕΙΣ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΓΙΑ ΠΕΡΙΟΔΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΕΣ ΓΝΩΡΙΜΙΕΣ???? ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙ ΠΟΤΕ ??? ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΧΕΣ ΑΝΑΓΚΗ.......
ΚΥΡΙΕ ΓΙΑΝΝΗ ΠΙΤΤΑΡΑ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΣΟΥ ΠΙΣΤΕΨΑ,ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΣΑΙ ΔΙΑΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ,ΟΤΙ Ο ΡΟΛΛΟΣ ΣΟΥ ΘΑ ΗΤΑΝ ΕΝΩΤΙΚΟΣ ΚΑΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΑΚΟΥΣΤΕΙ Η ΝΑΞΟΣ ΣΤΑ ΠΕΡΑΤΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΜΩΣ ΕΧΩ ΠΕΣΕΙ ΕΞΩ! ANYWAY ΑΚΟΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΩΡΙΣ ΑΚΟΜΑ ,ΘΑ ΣΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΑ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙΣ ΝΑ ΕΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΑΝΤΡΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΗΣΕΤΕ ΑΠΕΞΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

xaxa........σωστος ο 19.47. ο μανος θα τα βρει σκουρα το μαη.το λεω εγω που ττον ψηφισα το 2010.ο νοων νοειω ....

Ανώνυμος είπε...

Τις τελευταίες μέρες έφυγαν από τη ζωή δυο Ναξιώτες στην ίδια περίπου ηλικία για τους οποίους πιστεύω ότι όλοι όσοι τους γνώριζαν εξέφρασαν ο καθένας με τον τρόπο του τον ανθρώπινο πόνο και τη λύπη του για το χαμό τους. Ο ένας ήταν ο Μιχάλης Μαργαρίτης ξενοδόχος στη Χώρα για τον οποίο βγήκαν ανακοινώσεις συλλυπητηρίων και συμπαράστασης στην οικογένεια του από την Ένωση ξενοδόχων και την τοπική οργάνωση της Ν.Δ. της οποίας ήταν στέλεχος και πολύ καλά έκαναν. Για τον αείμνηστο ο δήμος έβγαλε και δημοσίευσε σε όλα τα μέσα ενημέρωσης σχετικό δελτίο-ψήφισμα συλλυπητηρίων και αναγνώρισης της προσφοράς του στη Νάξο, συγχρόνως δε ανέστειλε σε ένδειξη πένθους τη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου. Το ίδιο έκανε και ο πολιτιστικός οργανισμός του δήμου. Ο άλλος ήταν ο Μιχάλης Μπαρδάνης, απόστρατος στρατηγός, αντιστασιακός που βασανίστηκε και φυλακίστηκε επί δικτατορίας, πρόεδρος του συνδέσμου αντιστασιακών Ελλάδας. Για τον αείμνηστο βγήκαν ανακοινώσεις συλλυπητηρίων και συμπαράστασης στην οικογένεια του από το σύνδεσμο αντιστασιακών, την ένωση αποστράτων αξιωματικών και το ΚΚΕ του οποίου ήταν στέλεχος και πολύ καλά έκαναν. Στη κηδεία του απένειμε τιμές στρατιωτικό άγημα. Για τον αείμνηστο ο δήμος δεν έβγαλε και δεν δημοσίευσε κανένα σχετικό δελτίο-ψήφισμα συλλυπητηρίων και αναγνώρισης κάποιας έστω ελάχιστης προσφοράς του όχι μόνο στη Νάξο αλλά σε όλη την Ελλάδα. Καμιά ανακοίνωση κανένα ψήφισμα λες και ήταν κάποιος άγνωστος και άσημος. Διαφωνώ γενικά με την κατά περίπτωση έκδοση τέτοιων ψηφισμάτων, γιατί αυτό θα πρέπει να γίνεται για όλους ή για κανένα, αφού ο δήμος θα πρέπει να αντιμετωπίζει ισότιμα όλους τους δημότες του. Ερωτάται λοιπόν ο δήμαρχος αφού έχει επιλέξει αυτόν τον τρόπο τις διαφορετικής αντιμετώπισης των δημοτών του πια κριτήρια έλαβε υπόψη του για την διαφορετική αντιμετώπιση αυτών των δύο αείμνηστων συνδημοτών μας. Τα συμπεράσματα, εάν δεν δοθεί κάποια πειστική διευκρίνιση από τον ίδιο ή κάποιο στέλεχος του δήμου, θα πρέπει να βγουν από τους ίδιους τους Ναξιώτες. Εγώ σαν Απεραθίτης συντοπίτης του δημάρχου και του ίλαρχου αγωνιστή Μπαρδάνη έχω βγάλει για τον θεωρούμενο δυστυχώς ως Απεραθίτη δήμαρχο τα συμπεράσματα μου.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ Κε ΠΙΤΤΑΡΑ, ΚΑΛΗΜΕΡΑ Κε ΜΑΙΤΕ, ΚΑΛΗΜΕΡΑ Κε ΚΟΝΤΟΜΗΝΑ, ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΣΔΟΕ. ΠΟΛΛΕΣ ΚΑΛΗΜΕΡΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΟΡΦΗ ΝΑΞΟ.

Ανώνυμος είπε...

Για να αναρτάς ένα τόσο πολύ σημαντικό και ευφυές κείμενο στις 07:21 το πρωί και να στέλνεις τις καλημέρες σου, θα πρέπει να έμεινες ξάγρυπνος για να το συντάξεις, οπότε ώρα να πας για ύπνο. ΚΑΛΥΝΗΧΤΑ ΛΟΙΠΟΝ κι’ εμείς που εκτιμήσαμε τη δουλειά σου ευχόμαστε όνειρα γλυκά κι’ όχι ....φαρμακερά.

Ανώνυμος είπε...

ο μανος δεν εχει καταλαβει τον κινδυνο συντριβης ακομη.

Ανώνυμος είπε...

Κι ούτε θα τον καταλάβει. Θα χάσει από τη πρώτη Κυριακή και αυτός θα μοιράζει εισιτήρια για τη δευτερη.

Ανώνυμος είπε...

Ο Μάνος, όπως τον λένε τα καρντάσια του, κόβει βόλτες και ...κόβει πίτες στους συλλόγους της Αθήνας, ενω έβριζε τις προάλλες τους Αθηναίους στη Μπράουν και τους θεωρούσε Ναξιώτες β΄κατηγορίας, με περιορισμένα δικαιώματα. Είναι ψέματα?
Ο Μάνος, όπως τον λένε τα καρντάσια του, δεν πάει μόνο στις πίτες, όπως έχει δικαίωμα, αλλά κάνει προεκλογικό αγώνα σε αυτές. Είναι ψέματα? Είναι θεμιτό? άσχετα αν του γυρίσει μπούμεραγκ.
Ο Μάνος, όπως τον λένε τα καρντάσια του, έχει και φανερούς ή κρυφούς αβανταδόρους, όπως ο Στράτος-Βήμα της Νάξου, που ταυτίζει Μαργαρίτη-Μαϊτό και στην ουσία ευνοεί τον πρώτο, που ασκεί όμως εξουσία και τον έχομε δει και ο Καζαμίας-Χατζηπέτρος που πιο πολλά βρήκε να γράψει για το Μαϊτό παρα για το Μαργαρίτη που εναι εξουσία και δίνει περισσότερες αφορμές. Μήπως έχει ασφαλίσει τα υπάρχοντα Μαργαρίτη? Πάντως τον εκλογικό κίνδυνο του Μάνου δεν μπορεί να τον ασφαλίσει.

Ανώνυμος είπε...

16:35. Κε Μαϊτέ, η πολιτική σου διορατικότητα με εκπλήσσει!!!
Εσύ δεν κάνεις για δήμαρχος!!!
Πήγαινε κατευθείαν για βουλευτής!!
Τι βουλευτής; Για πρωθυπουργός!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΕΝΟΧΛΗΘΗΚΑΤΕ κε ΜΑΪΤΕ ΕΠΕΙΔΗ ΒΡΕΘΗΚΕ ΚΑΠΟΙΟΣ (ΟΠΩΣ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΝΑΞΟΥ ) KAI ΕΓΡΑΨΑΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ .ΕΝΩ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΕΚΕΙΝΟΣ Ο ΦΙΛΟ ΣΟΥ Ο NAXIOΣ ΕΓΡΑΨΑΝ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΣΕΡΒΙΡΕ Ο κο ΠΙΤΑΡΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΝΤΖΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΕΤΑΞΕΣ ΣΤΟΥΣ ΑΒΑΝΤΑΔΟΡΟΥΣ ΤΟΥ ΜΑΝΟΥ; ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΕ ΜΑΪΤΕ, ΤΟ ΦΙΛΟ ΣΟΥ ΤΟ NAXIO, ΤΟ NAXOS-NEWS, ΤΟ NAXOSNOW.GR ,ΤΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ΤΗΣ KYKLADIKIΣ ΚΑΙ ΤΟΝ Ν.ΛΙΑΝΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΤΑΞΕΙ ΣΤΟΥΣ ΦΑΝΕΡΟΥΣ ΑΒΑΝΤΑΔΟΡΟΥΣ ΤΟΥ ΜΑΝΟΥ; Η ΣΤΟΥΣ ΚΡΥΦΟΥΣ ΚΑΙ ΦΑΝΕΡΟΥΣ ΔΙΚΟΥ ΣΟΥ ΑΒΑΝΤΑΔΟΡΟΥΣ;

Ανώνυμος είπε...

Πολύ ανοησία από τον παραπάνω. Χρόνια λοιδορούσατε και κατηγορούσατε τον κ. Φουτάκoγλου επειδή ήταν στέλεχος του ΠΑΣΟΚ με το μόνιμο ειρωνικό χαρακτηρισμό "Στρατούλης" και τώρα βρίσκετε ενδιαφέρουσες τις απόψεις του;

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΟΥ ΚΑΝΑΝΕ ΟΤΑΝ ΕΛΕΓΕ ΠΑΣΟΚΙΚΕΣ ΑΗΔΙΕΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ