slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Σταδιακή επιδείνωση του καιρού

Επιδείνωση άρχισε να παρουσιάζει ο καιρός από τα ξημερώματα.


Συγκεκριμένα, για σήμερα προβλέπονται τοπικές βροχές και καταιγίδες, που μέχρι το τέλος της μέρας θα έχουν επεκταθεί σε όλη τη χώρα.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις, αρχικά μέτριοι με βαθμιαία ενίσχυση σε ισχυρούς έως σχεδόν θυελλώδεις. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοανατολικοί ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις αλλά βαθμιαία θα ....
εξασθενήσουν σε μέτριους.

Νεφώσεις με βροχές και από το μεσημέρι και μετά τοπικές καταιγίδες, περιμένουμε στην Αττική. Η θερμοκρασία στο κέντρο θα φτάσει τους 16 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι και πρόσκαιρα το απόγευμα ισχυροί.

Νεφώσεις με βροχές από το μεσημέρι και μετά, περιμένουμε σήμερα στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 12 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν νοτιοανατολικοί μέτριοι έως ισχυροί με εξασθένηση από το βράδυ.

Ίδιο θα είναι το σκηνικό του καιρού και την Πέμπτη με τις καταιγίδες να πλήττουν κυρίως την Αττική, τη βόρεια Ελλάδα και το Αιγαίο. Αργά το βράδυ της Πέμπτης θα ξεκινήσει η εξασθένηση των έντονων καιρικών φαινομένων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: