slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Σχόλιο Γραμματέα Νεολαίας ΠΑΣΟΚ Κυκλάδων για τις δηλώσεις Σαμαρά


ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΣΤΑΜΑΤΑΚΗ ΑΡΧΟΝΤΑ ΠΟΥ ΕΜΕΙΝΕΣ ΜΟΝΟΣ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΙ ΣΤΙΓΜΗ  ΠΟΥ  ΑΥΤΟΙ ΤΟ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΙΚΑΝ ΠΗΔΑΝΕ ΣΑΝ ΤΑ ΠΟΝΤΙΚΙΑ.
Η δήλωση Σαμαρά:" Μακάρι να είχα και εγώ τέτοια αντιπολίτευση (σαν αυτή που έκανε η ΝΔ το 2009-11)", μας προκαλεί αισθήματα θυμηδίας. ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ δημιούργησαν από κοινού το ψευδεπίγραφο αντιμνημονιακό κίνημα, κινήθηκαν χέρι για δυο χρόνια και αποτέλεσαν τις διαφορετικές όψεις του ίδιου νομίσματος. Αυτό της δραχμής. Ποιος ξεχνάει την ανεύθυνη αντιπολίτευση 2009-2011, στην οποία ο κ. Σαμαράς έκοβε και ο κ. Τσίπρας έραβε; Ποιος ξεχνάει την σκληρή αντιμνημονιακή της στάση το 2010 και στις αρχές του 2010; Που αν στήριζε από την αρχή την προσπάθεια , χωρις τα ...Ζάππεια που έθρεψαν τους αγανακτισμένους, θα είχαμε προχωρήσει ταχύτερα στην επίτευξη των στόχων.
Σήμερα, μιλάνε όλοι εκ του ασφαλούς. Ο κ. Σαμαράς, μετά την τούμπα , ως ευρωπαϊστής πρωθυπουργός και ο κ. Τσίπρας, μόλις χθες είπε ότι δεν θα ανεχθεί νέα μνημόνια.
Αυτά που τώρα ισχύουν μάλλον θα τα αποδεχτεί σιωπηρά. Δυστυχώς, οι πρωταγωνιστές αυτού του παραλογισμού δεν έχουν καταλάβει ότι στην Ελλάδα του μέλλοντος δεν χωρούν υποκρισίες και τακτικισμοί. Στην Ελλάδα του μέλλοντος δεν χωράνε παλιά υλικά και παλαιοκομματικές λογικές.
Ο Γραμματέας Νεολαίας ΠΑΣΟΚ
Δημητροκάλλης Σταμάτιος

19 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΜΜΙΑ ΑΛΛΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΑΣΟΚΕ ΤΟΥ 2,6% ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ?

Ανώνυμος είπε...

Σωστές οι θέσεις του Γραμματέα που όμως δεν τις αντέχει ο παραπάνω τραμπουκίσκος. Το μόνο αρνητικό που του καταλογίζω είναι ότι αυτά που γράφει είναι γνωστά σε όλους και επομένως στου κουφού την πόρτα….. Ίσως δεν το ξέρει ακόμη επειδή είναι νεαρός ότι ο ΣΑΜ έριξε την κυβέρνηση του το 1993 και θα σκεπτόταν τον ΓΑΠ και το ΠΑΣΟΚ και την Ελλάδα να μη χρεωκοπίσει το 2010-11. Εκείνο που μετράει λοιπόν είναι το πολιτικό ήθος του πολιτικού και γιαυτό τα χαϊβάνια της ΝΔ τον εξέλεξαν αρχηγό και ορισμένα νούμερα σαν το παραπάνω τον στηρίζουν ακόμη για τις πρωδοσίες και τις κολοτούμπες του. Ως προς τις δημοσκοπήσεις αυτές τις φτιάχνουν όπως θέλουν τα διαπλεκόμενα ΜΜΕ και τα αφεντικά τους και βέβαια ο πατριωτισμός που έδειξε και δείχνει το ΠΑΣΟΚ δεν πουλάει στις δημοσκοπίσεις αλλά θα μετρίσει στις εκλογές..

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΣΤΑΜΑΤΑΚΗ ΔΕΝ ΠΑΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΦΩΝΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΡΩΣ ΑΠΟ ΤΑ ΕΤΟΙΜΑ. ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΠΟΤΕ ΔΟΥΛΕΨΕΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΤΙ ΩΡΑ ΞΥΠΝΗΣΕΣ ΣΗΜΕΡΑ?????ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΒΡΙΖΕΙΣ ΤΟΝ ΓΑΔΑΡΟ ΣΑΜΑΡΑ ΠΡΟΔΟΤΗ,ΑΛΛΑ Ο ΚΑΠΡΟΧΟΙΡΟΣ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΚΑΙ Ο ΟΜΟΡΦΟΣ Ο ΡΗΓΑΣ ΓΙΑΤΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΗΚΑΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΒΡΕ ΑΝΟΗΤΕ????????ΟΠΟΤΕ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΙΠΡΟΔΟΤΕΣ ΒΡΕ ΒΛΑΚΑ. ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ Ο ΑΛΕΞΗΣ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΘΑ ΣΑΣ ΒΑΛΕΙ ΟΛΟΥΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΣΑΣ. ΟΠΩΣ ΗΤΑΝ,ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΠΡΟΚΑΤΟΧΟΣ ΣΟΥ ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΕΣΥ.......ΕΝΑΣ ΤΕΜΠΕΛΧΑΝΑΣ,ΚΑΡΒΟΥΝΟΣΑΚΟΥΛΟΣ,ΑΜΟΡΦΩΤΟΣ,ΕΝΑ ΕΞΑΡΤΗΜΕΝΟ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙ,ΕΝΑΣ ΑΚΑΜΑΤΗΣ ΤΗΣ ΟΚΑΣ ΠΟΥ ΤΡΩΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΕΤΟΙΜΑ ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΑ ΤΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Σταματακη προχωρα,, εισαι αυτοδημιουργητος και οχι παιδι του κομματικου σωληνα. Εισαι γνησιος, αναλαβες σε μια δυσκολη κατασταση για την παραταξη που στηριζεις, και για αυτο σου δινω τα ευσημα μου. κανεις σωστες τοποθετησεις και να ξερεις μονο και μονο, που ασχολουνται μαζι σου ορισμενοι τραμπουκοι του Συριζα,, δειχνουν ποσο πολλοι πονανε που ακομα και στο 5% το ΠΑΣΟΚ εχει φωνή στης Κυκλαδες , και το σημαντικοτερο απο εναν νεο. Ειναι ανυπαρκτοι, ανωνυμη,, δεν εχουν το Τσαγονο σου ,, με ονομα και επιθετο να σου προσαψουν κατι.

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ. ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. ΖΗΤΩ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.......ΟΥΣΤ ΣΑΠΗΛΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ 16:17,ΛΕΕΙ ΟΤΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΚΑΛΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΔΗΜΙΟΥΡΓΗΤΟΣ,ΓΝΗΣΙΟΣ,ΚΑΝΕΙ ΣΩΣΤΕΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥ ΣΩΛΗΝΑ.ΕΓΩ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΘΗΚΑ ΤΩΡΑ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΟΤΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΚΑΛΛΗΣ ΠΗΓΕ ΣΕ ΜΙΑ ΣΧΟΛΗ 4-5 ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΗΣΕ,ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΑΚΟΥΣΕΙ ΕΜΠΙΣΤΑ ΑΤΟΜΑ ΝΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΜΕΝΑ ΘΑ ΜΕ ΦΤΙΑΞΕΙ Η . ΕΠΙΣΗΣ ΕΜΑΘΑ ΟΤΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥΣ ΘΕΡΙΝΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΜΙΑ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΤΟΥΣ ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ. ΚΥΡΙΕ 16:17 ΑΦΟΥ ΕΧΕΙΣ ΕΣΥ ΤΣΑΓΑΝΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ Η Ν.Δ. ΕΧΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ,ΣΕ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΠΡΕΠΕΙ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΟΤΙ ΟΣΟΙ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΟΦΕΛΟΣ. ΑΑΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ,ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΑΝ ΓΙΝΟΥΝ ΤΩΡΑ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΕΙ ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ. ΚΥΡΙΕ 16:17 ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΠΕΙΣ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΔΗΜΗΤΡΟΚΑΛΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΥΤΟΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΣΑΓΑΝΟ................

Ανώνυμος είπε...

Γράφει ο 21:11 και κάποιοι άλλοι ότι το ΠΑΣΟΚ δεν μπαίνει στη Βουλή κλπ. Πρέπει να ξέρετε ότι οι κομματικές ονομασίες δεν έχουν και τόση σημασία, σημασία έχουν μόνο οι πολιτικές ιδεολογίες Μάθετε λοιπόν άγουρα και θρασύτητα πολιτικά παιδάρια ότι η δημοκρατική παράταξη των τελευταίων 100 χρόνων που σήμερα είναι ο χώρος της κεντροαριστεράς με όποια κομματική ονομασία είχε ήταν και είναι σήμερα ο κυρίαρχος πολιτικός χώρος. Μη βιάζεσαι και πολύ σύντομα θα αναδειχθεί και πάλι η πρώτη πολιτική δύναμη όπως γινόταν πάντα από την εποχή του Βενιζέλου. Ήταν και είναι η παράταξη που έσωζε την Ελλάδα μετά από κάθε Εθνική και οικονομική καταστροφή που άλλοι την είχαν οδηγήσει. Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει ιδεολογικό χώρο και πολιτική ομοιογένεια. Δεν είναι ούτε αριστερός ούτε κεντροαριστερός. Αριστερό είναι μόνο το ΚΚΕ. Είναι κόμμα διαμαρτυρίας. Είναι αποδέκτης δυσαρεστημένων ψηφοφόρων και όχι ιδεολόγων, όπως οι ΑΝΕΛ και η ΧΑ και σαν τέτοιος αν τον ψηφίσει ο λαός και αποφασίσει να κυβερνήσει ή το πιθανότερο να συγκυβερνήσει με τους ΑΝΕΛ τότε θα εξαφανιστεί και θα διαλυθεί χωρίς ελπίδα να ξαναμπεί στη Βουλή. Το πρόβλημα όμως δεν είναι αν διαλυθεί ένα κόμμα, αλλά αν διαλυθεί μια Χώρα.

Ανώνυμος είπε...

Αυτός ο βλάκας των 23:27 έχει εμφανιστεί και στο παρελθόν. Ο ΣΥΡΙΖΑ όπως τον περιγράφεις θα σας πάρει τα μέτρα πολύ γρήγορα και θα σας παλουκώσει για να μην αναστηθείτε ποτέ. Βρυκόλακες...

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ,ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΑΠΟ ΧΤΕΣ ΤΗΝ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΜΕ ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ. ΕΙΜΑΙ 38 ΕΤΩΝ ΚΑΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ ΑΝΗΚΕ ΚΑΠΟΤΕ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΣΤΗΝ Ν.Δ(ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΙΚΟΣ). ΕΧΩ ΕΚΝΕΥΡΙΣΤΕΙ ΜΕ ΤΟΝ 23:27 ΠΟΥ ΒΡΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΑΓΟΥΡΑ ΚΑΙ ΘΡΑΣΥΤΗΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΑΙΔΑΡΙΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ.ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΟΤΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΜΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ,ΔΕΝ ΟΜΩΣ ΟΥΤΕ ΑΓΟΥΡΟΙ ΟΥΤΕ ΘΡΑΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ. ΣΟΥ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΖΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΩ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 3-4 ΧΡΟΝΙΑ. ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ, ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ 13:30 & 21:11 ΕΧΟΥΝ ΣΤΟΛΙΣΕΙ ΤΟΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΟΣΜΗΤΙΚΑ ΕΠΙΘΕΤΑ. ΕΣΥ ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ? ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ? ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΑΠΛΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΕΠΙΤΙΘΟΝΤΑΙ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΑΙΡΕΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΙ ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΤΑΡΑΚΟΥΝΙΟΥΝΤΑΙ,ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΑΠΟΔΕΧΟΝΤΑΙ. ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΑΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΕΡΙΛΟΥΖΟΥΝ. ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΙ ΟΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΦΡΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ. ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΑΤΟΜΟ ΜΕ ΤΙ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΤΙ ΕΠΙΠΕΔΟ ΜΟΡΦΩΣΗΣ ΕΧΕΙ?
ΠΑΜΕ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ,ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΦΙΛΕ 23:27 ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ? ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ 1981 ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ 80% ΚΑΙ ΤΗΣ Ν.Δ. 20% ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΦΕΡΕΙ ΣΤΟ ΧΕΙΛΟΣ ΤΟΥ ΓΚΡΕΜΟΥ. ΠΩΣ ΘΑ ΣΩΣΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΑΦΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΣΩΘΕΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΗΚΕ ΜΕ ΤΗΝ ΧΟΥΝΤΟΔΕΞΙΑ? 35 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΥΟ ΚΟΜΜΑΤΑ? ΑΓΑΠΗΤΕ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ 23:27 ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΚΑΤΙ,ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΟΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΕΤΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΝΙΩΘΕΤΕ ΔΗΜΟΣΙΑ.ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΤΕ ΓΙΑΤΙ ΤΕΛΙΚΑ ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΟΙ ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΛΕΜΟΝΟΚΟΥΠΕΣ,ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΚΡΕΜΑΣΟΥΝ ΚΟΥΔΟΥΝΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

Εσείς οι παραπάνω 00:21 και 09:24 με τα ασυνάρτητα γραφόμενα σας και τις παιδαριώδεις αναλύσεις σας επιβεβαιώνετε πλήρως το χαρακτηρισμό μου ως . Τώρα ως προς τους γονείς σου που γράφεις ότι ανήκαν κάποτε πολύ στο ΠΑΣΟΚ και λίγο στη ΝΔ αυτό είναι ειλικρινές γιατί δεν ήταν ποτέ ιδεολόγοι αλλά ψήφιζαν ανάλογα με το που φύσαγε ό άνεμος και ποιος τους υποσχόταν ή τους έκανε ρουσφετάκια. Ήταν με τη λογική του λίγο απ’ όλα για να είμαστε πάντα μέσα στο σύστημα. Ακόμη επιβεβαιώνεται το χαμηλό πολιτικό σας επίπεδο και η φασίζουσα νοοτροπία σας από την επίθεση εναντίον κάποιου νέου που είναι εκλεγμένος στη θέση αυτή αλλά δεν τυγχάνει να είναι γόνος πλούσιας οικογένειας, είναι άνεργος όπως χιλιάδες άλλοι και δεν έχει ανώτερες σπουδές. Ντροπή σας γιατί εκτός των άλλων είστε και ρατσιστές αφού για σας πρέπει να αποκλείονται από τα κοινά οι μη πτυχιούχοι νέοι, οι εργάτες, οι αγρότες, οι άνεργοι και οι φτωχοί. Ντροπή σας γιατί για σας όποιος δεν συμφωνεί με τις δικές σας παιδαριώδεις πολιτικές απόψεις δεν θα πρέπει να κυκλοφορεί γιατί θα τον πάρουν με τις λεμονόκουπες. Επιβεβαιώνεται περίτρανα ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι αποδέκτης μόνο δυσαρεστημένων ψηφοφόρων και όχι ιδεολόγων, όπως και ο δήθεν αριστερός της πλάκας επαναστάτης 00:21 ΣΥΡΙΖΑιος που ταυτίζεται απόλυτα και πάει χέρι χέρι με τον 09:24 ΧΡΥΣΑυγίτη ή ΑΝΕΛίτη. Και τελειώνοντας επειδή εσείς είστε οι θρασύδειλοι που επιτίθεστε ανώνυμα εναντίον ενός νέου και όχι αυτός που γράφει επώνυμα, γράψτε και εσείς το ονοματάκι σας για να έχουν κάποια αξία οι μπουρδολογίες σας. ΔΕΝ το τολμάτε γιατί είστε και πολιτικοί αρουραίοι.

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΕΣΥ ΜΑΣ ΛΕΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ?ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ ΑΝΕΡΧΟΜΕΝΑ ΕΧΕΙ ΧΑΛΑΣΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ.Ε ΒΕΒΑΙΑ ΕΣΥ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΝΤΑΒΑΤΖΙΛΙΔΙΚΑ ΛΕΦΤΑ ΝΑΝΑΙ ΚΑΛΑ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ...ΑΛΛΑ ΘΑ ΦΑΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΟ ΚΑΒΛΙ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΑΓΕΡΣΑΝΙΟΤΗ ΑΜΑ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΙΔΑΚΙ ΚΑΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΛΛΩΣΤΕ...ΜΑΚΑΡΙ ΡΕ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΝΑ ΜΠΕΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΣΤΕΙΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΞΕΒΡΟΜΙΣΕΙ Η ΧΩΡΑ ΑΠΟ ΚΑΤΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΟΥ ΙΔΟΥΣ ΣΟΥ!!!!ΚΑΙ ΓΑΜΩ ΤΟ ΑΓΕΡΣΑΝΙ ΣΑΣ ΟΛΟ!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΡΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΛΕΣ?ΑΛΛΩΣΤΕ ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΨΗΦΙΖΑΝΕ ΓΙΑ ΤΑ ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΙΖΕΣ..ΑΝΤΕ ΑΝΟΙΓΕΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΠΑΠΑΡΙΑ ΣΑΣ ΚΑΤΕΒΕΙ....ΚΑΙ ΠΗΓΕΝΕ ΜΑΘΕ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΙΠΙΛΑ ΤΗΝ ΚΑΡΑΜΕΛΑ...

Ανώνυμος είπε...

καλα τι μαλακιες λετε....Το παιδι δεν ειναι στην Ναξο , είναι στην Αθηνα,, Διοικηση Ξενοδοχειακων επιχειρισεων σπουδαζει,, τι παπαριες ειναι αυτες που λετε,,, ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΠΟΣΟ ΤΟΝ ΞΕΡΕΤΕ ΟΛΟΙ.
και ποιος σας ειπε οτι ειναι ανεργος¨,, ξενοδοχειο εχει, ανοιξε και το μαγαζακι του και ειναι ωραιος,,τι ηθελε δηλαδη να παει να σκαβει χωραφια για το ευχαριστιθητε μερικοι? Και στο τελος του αρεσει η πολιτικη,, τον εκλεξανε και λεει αυτα που πιστευει.

Ανώνυμος είπε...

Ο ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΣ ΕΧΕΙ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑΣ,, ΑΠΟ ΟΤΙ ΑΚΟΥΩ, ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟ ΣΕΒΟΝΤΑΙ,, ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ, ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΝ ΑΝΕΒΑΖΟΥΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΝ ΚΑΤΕΒΑΖΟΥΝ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΓΚΟΛΑ... ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΜΗΝ ΧΑΝΕΤΑΙ ΤΗΝ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΣΑΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ,, ΞΕΡΕΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΞΕΡΕΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ... ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΗΛΙΘΙΕ ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ Ο ΣΤΑΘΗΣ Ο ΔΗΜΗΤΡΟΚΑΛΛΗΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΠΕΡΓΚΟΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΑ ΤΟΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ.ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΑ ΞΑΔΕΡΦΙΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΣΧΕΣΗ.Ο ΣΤΑΘΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΗΘΙΚΟΤΑΤΟ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΕΡΓΑΤΙΚΟ.ΤΕΛΙΚΑ ΜΕ ΤΙ ΕΠΑΓΓΕΛΕΤΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ?ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΟΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΡΓΟΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΣ ΞΕΝΟΔΟΧΟΣ. ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΜΑΖΕΥΕΙ ΤΙΣ ΚΑΠΟΤΕΣ ΤΟΥ ΡΗΓΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΑΡΑΚΗ???????

Ανώνυμος είπε...

Εσύ ο παραπάνω είσαι βρόμικος, κομπλεξικός και αλήτης και δεν έχεις σχέση με καμιά ιδεολογία παρά μόνο με το ΧΡΥΣΑΥΓΗτικο φασισμό. Παρέα χέρι χέρι και με τα ίδια μυαλά με τον άλλο που δηλώνει ΣΥΡΙΖΑιος

Ανώνυμος είπε...

ΕΣΥ Ο ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΒΡΟΜΙΚΟΣ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΣ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΑΛΗΤΗΣ ΕΙΣΑΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΑΝΕΠΑΓΓΕΛΤΟΣ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΣΕ ΡΩΤΑΝΕ ΜΕ ΤΙ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ. ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΠΟΤΟΜΑΖΕΥΤΡΑ??????ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΦΑΝΗΚΕΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ, ΕΒΡΙΣΕΣ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΕΝΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΕ ΕΧΕΙ ΠΕΙΡΑΞΕΙ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΕΠΕΙΔΗ ΟΥΤΕ ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΤΣΑΓΑΝΟ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΑΡΟΥΡΑΙΟΣ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΕΛΑ ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΟΥΜΕ ΤΟ ΒΡΑΔΥ, ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΙΑ. ΕΚΕΙ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΒΡΙΣΕΙΣ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΟΠΟΙΑΝΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΤΙΣ ΦΑΣΙΣΤΙΚΕΣ ΙΔΕΕΣ ΣΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΜΙΚΡΟΦΩΝΟ. ΜΕΤΑ ΘΑ ΓΕΛΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΥΕΛΑΙΟΙ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

Α τελικά είσαι άρρωστος και εγώ ασχολούμε μαζί σου.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΡΡΩΣΤΟΙ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕ ΣΕΝΑ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΧΑΣΕΙ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΜΑΛΑΚΑ ΝΑ ΞΕΣΠΑΜΕ.ΑΥΤΟΣ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΒΡΕ ΠΑΝΙΒΛΑΚΑ. ΕΧΕΙΣ ΔΕΧΘΕΙ ΤΟΣΕΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΒΡΕ ΖΩΟ . ΕΙΣΑΙ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΕΛΠΙΔΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΣΠΕΡΝΕΙΣ ΜΙΣΟΣ.ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΠΟΙΕΣ ΣΤΕΝΕΣ ΓΝΩΡΙΜΙΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΞΕΡΕΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ. ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ? ΤΙ ΣΚΟΠΕΥΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΩΡΑ ΣΤΙΣ ΕΥΡΟΕΚΛΟΓΕΣ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ?ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ?ΕΣΕΝΑ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΠΟΥ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΕΧΕΙ ΨΗΦΙΣΕΙ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΠΕΡΙΚΟΠΩΝ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ,ΤΩΝ ΜΙΣΘΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΠΙΔΟΜΑΤΩΝ?ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΠΟΥ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΨΗΦΙΣΕΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΑΥΞΗΣΗΣ ΤΩΝ ΦΟΡΩΝ? ΓΙΑ ΝΑΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ?