slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Η Ενωση Αγροτικών Συνεταιρισμών της Νάξου δώρισε 150.000 κιλά πατάτες οι παραγωγοί της Νάξου!!!!


Δωρεά 150 τόνων πατάτας προκειμένου αυτές να χρησιμοποιηθούν για την ενίσχυση των απόρων, είτε μέσω συσσιτίων της Εκκλησίας είτε μέσω διανομής σε πολίτες.
Ο πατέρας Αλέξιος Γιαννιός, υπεύθυνος συσσιτίων της Αρχιεπισκοπής, είπε στην πρωινή εκπομπή του Mega ότι 80 ενοριακά συσσίτια θα πάρουν πατάτες από την προσφορά τουσυνεταιρισμού της Νάξου. «Ιδιαίτερα οι άνθρωποι στο.....
λεκανοπέδιο της Αττικής βιώνουν περισσότερο την κρίση. Το βλέπουμε αυτό από την καθημερινή αύξηση των μερίδων των συσσιτίων. Για να μαγειρέψουμε για 100-200 άτομα σε κάθε συσσίτιο χρειάζεται μία τεράστια ποσότητα τροφίμων, ώστε να ανακουφιστούν οι άνθρωποι αυτοί από την Εκκλησία, στην οποία προστρέχουν».
Ο ίδιος διευκρίνισε ότι από τους 150 τόνους πατάτας οι 60 δόθηκαν στην Αρχιεπισκοπή και οι υπόλοιποι σε άλλους φορείς.
Ο εκπρόσωπος των συνεταιρισμών εκτίμησε το κόστος της δωρεάς στα 150.000 ευρώ περίπου και σημείωσε ότι προέρχεται «από το υστέρημα τους». Από τα 100 κιλά πατάτας που έβγαλε ένας αγρότης πούλησε τα 80 και τα υπόλοιπα τα προσφέρει, όπως υποστήριξε για τα 1500 μέλη του συνεταιρισμού.
Bookmark and Share

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Πολύ στις πίτες, στα αθλητικά και στη συμπόρευση με τη λογική το έχεις ρίξει Νάξιε και φαίνεται, έστω και αργά, ότι κατάλαβες ότι πλησιάζει η ώρα της κρίσεως για τις συμμορίες που διέλυσαν τη χώρα. Ο ΣΥΡΙΖΑ έρχεται για να στείλει στη φυλακή όσους διαφύγουν της οργής του απελπισμένου κοσμάκη και δεν προλάβουν το ελικόπτερο. Είναι άλλωστε το μόνο που θα μπορέσει να κάνει με επιτυχία αφού η Ελλάδα μας δεν σώζεται έτσι που την "έδεσαν" οι μνημονιακοί. συμμορίτες. Και μην ελπίζει κανείς από τα τομάρια για τη σωτηρία τους στην πίεση του διεθνή παράγοντα γιατί όπως φάνηκε από τη τελετή αναλήψεως της προεδρίας κάποιοι τον έχουν γράψει στα παλιά τους παπούτσια.