slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Και τώρα.... στο Πέραμα ο Πανναξιακός στον προτελευταίο αγώνα του 1ου γύρου!


Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΑΘΗΝΑΣ ΤΟΥ ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΥ
ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΣΤΗ Γ΄ΕΘΝΙΚΗ Μετά το ισόπαλο ματς στη Νάξο, κόντρα στο Αιγάλεω, ο Πανναξιακός επισκέπτεται ξανά μέσα σε διάστημα 2 εβδομάδων, την Αθήνα και πιο συγκεκριμένα, τον Πειραιά, για να αγωνιστεί στον προτελευταίο αγώνα του 1ου γύρου με τον Περαμαϊκό, στο γήπεδο του Περάματος, την Κυριακή, 19.1.2014, στις 13:00 μ.μ.
Σε ένα παιχνίδι "τελικός", αφού η βαθμολογική θέση της ομάδας δεν αφήνει κανένα περιθώριο πλέον για άλλες απώλειες και με...
δεδομένο οτι ο 1ος γύρος θα ολοκληρωθεί την άλλη εβδομάδα κόντρα στον μεγάλο αντίπαλο που λέγεται Α.Ε.Κ., όπου ο Πανναξιακός θα έχει πολύ δύσκολο έργο, η ομάδα του Γιώργου Βλαστού θα πρέπει οπωσδήποτε να "κυνηγήσει" βαθμό ή βαθμούς στο Πέραμα, για να βελτιώσει όσο μπορεί τη θέση της.

Δυστυχώς, όμως, και ο Περαμαϊκός δεν βρίσκεται σε πολύ καλύτερη θέση (12ος) κι επομένως, και για την ομάδα του Πειραιά το παιχνίδι είναι οριακό κι αναμένεται συνεπώς, μεγάλη ένταση μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Για αυτόν το λόγο, ο Σύνδεσμος Φιλάθλων Αθήνας θα βρίσκεται στις εξέδρες την Κυριακή, για να βοηθήσει και να στηρίξει τις προσπάθειες των παικτών της ομάδας και να αποτελέσει το "δωδέκατο" παίκτη.

Μετά την πολύ ένθερμη παρουσία του κόσμου της ομάδας και γενικά των Ναξιωτών, στο παιχνίδι κόντρα στην Κηφισιά, αναμένουμε ανάλογη προσέλευση και την Κυριακή, στο Πέραμα, σε ένα ματς-ντέρμπι, που θέλουμε να πιστεύουμε οτι θα είναι η απαρχή για ενα νικηφόρο από εδώ και στο εξής σερί.

Η εικόνα της ομάδας την περασμένη Κυριακή κόντρα στο Αιγάλεω, μας προϊδεάζει για κάτι τέτοιο κι ελπίζουμε κι αυτήν την Κυριακή να δούμε κάτι ανάλογο στο Πέραμα.

Ας μην εγκαταλείψουμε την ομάδα τώρα, όπως δεν την έχουμε εγκαταλείψει ποτέ!
Εμείς οι Ναξιώτες ξέρουμε πως να υποστηρίζουμε τον τόπο μας!
Ας δείξουμε ακόμη μια φορά τη δύναμη του Πανναξιακού, τη δύναμη του κόσμου του!

Σας περιμένουμε όλους στο γήπεδο!

http://www.pannaxiakos-athensclub.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: