slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

ΝΟΔΕ: Ενωμένοι και πιο δυνατοί όλοι μαζί το 2014 για το ξεπέρασμα της κρίσης


2014 Ευχές από τη ΝΟΔΕ Δωδεκανήσου!Η ΝΟΔΕ Δωδεκανήσου, πρόσφατα πραγματοποίησε εορταστική εκδήλωση με μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή πολλών στελεχών παλαιών και νεοκλεγμένων. Τα έσοδα που συγκεντρώθηκαν, θα διατεθούν στο πρόγραμμα «Στηρίζω» της Νέας Δημοκρατίας που έχει στόχο την στήριξη ανά την Ελλάδα, των ευπαθών ομάδων και των συμπολιτών μας που έχουν ανάγκη.Όπως είναι γνωστό, η.....
Νέα Δημοκρατία σε συνεργασία με την ΟΝΝΕΔ και τη ΔΑΠ-ΝΔΦΚ έχει ξεκινήσει την κοινωνική πρωτοβουλία «Στηρίζω» που αποτελεί ένα σύνολο δράσεων αλληλεγγύης, προσφέροντας είδη ρουχισμού και σχολικά είδη σε οικογένειες που τα έχουν ανάγκη.

Στις δύσκολες μέρες που διανύουμε, στις οποίες η Ελλάδα δίνει μάχη επιβίωσης, είναι αναγκαίο όλοι μας, ενωμένοι, να σταθούμε πλάι στους συνανθρώπους μας που δοκιμάζονται περισσότερο από την κρίση, ενεργοποιώντας ο καθένας την ατομική του συνείδηση, ώστε να μετατρέψουμε την κοινωνική αλληλεγγύη σε δύναμη στήριξης όσων συμπολιτών μας έχουν ανάγκη.

Με την ευκαιρία των εορτών, τα μέλη της ΝΟΔΕ Δωδεκανήσου, εύχονται σε όλους

Χρόνια Πολλά και Καλές Γιορτές!


Το 2013 ήταν μια δύσκολη χρονιά. Ευχή και επιθυμία όλων μας, είναι το 2014 να είναι δημιουργικό και να μας βρει πιο δυνατούς και ενωμένους απέναντι στις προκλήσεις που βρίσκονται μπροστά. Έχουμε ακόμη πολύ δρόμο μπροστά μας, αλλά θα τα καταφέρουμε!





Δεν υπάρχουν σχόλια: