slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Παννάξα στα δύσκολα...


''Κανείς δεν μπορεί να πει ότι είμαστε καλά'', είχε δηλώσει προ ημερών ο Γιώργος Βλαστός σε σχετική ερώτηση όσον αφορά τον μέχρι στιγμής απολογισμό του ποδοσφαιρικού Πανναξιακού.

Και είναι απολύτως φυσιολογικό μέσα σε μια σεζόν να μην έχεις καλά αποτελέσματα και να αντιμετωπίσεις δύσκολες στιγμές.

(Ούτε) στου δρόμου τα μισά, ο Πανναξιακός απέχει 4 πόντους απ' τη γραμμή της σωτηρίας, πραγματοποιώντας προς το.....
παρόν ''μέτρια πορεία'', η οποία σε συνδυασμό με τις κακές διαιτησίες αλλά και την ατυχία έχουν φέρει το σύλλογο σε δύσκολη κατάσταση. Και εδώ, δεν έχουμε σκοπό να τα φορτώσουμε στη διαιτησία και στην ατυχία.
Το ζήτημα όμως, είναι πως θα διαχειριστούμε αυτή την κατάσταση προκειμένου να βγούμε και πάλι νικητές, ικανοποιώντας τον φίλαθλο του Πανναξιακού, ο οποίος έμαθε (και καλά κάνει) τα τελευταία χρόνια να είναι απαιτητικός.
Το τελευταίο διάστημα, σε καφενειακές συζητήσεις αλλά και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, γίνεται λόγος για ''λευκή πετσέτα'' και για άλλα χαριτωμένα, με τα οποία κάποιοι υπονοούν ότι η διοίκηση του συλλόγου πήρε απόφαση τον υποβιβασμό και θα αφήσει την ομάδα στη μοίρα της.
Μοίρα (ως γνωστόν)... έχουν όσοι δεν βλέπουν άλλη επιλογή!
Θέλουμε λοιπόν, να πληροφορήσουμε τον φίλαθλο κόσμο του Πανναξιακού, ότι η διοίκηση σε συνεργασία με τον προπονητή, εργάζονται καθημερινά πάνω στο θέμα της ενίσχυσης της ομάδας ώστε με τη νέα χρονιά να παρουσιαστεί δυνατή και ανταγωνιστική για να πετύχει το στόχο της που δεν είναι άλλος από το να προσφέρει όμορφο θέαμα και να παραμείνει στην κατηγορία.
Απ' τον Πανναξιακό, έχουν αποχωρήσει προς το παρόν 3 ποδοσφαιριστές (Βάσος, Παπασταθόπουλος, Θεοδοσιάδης)και ενδέχεται να αποχωρήσουν και άλλοι, εφ όσον κριθεί ότι δεν μπορούν να προσφέρουν τα αναμενόμενα και να συνδράμουν αγωνιστικά ώστε ο σύλλογος να πετύχει το στόχο του.
Στην κατεύθυνση της ενίσχυσης της ομάδας, έχουν ήδη γίνει επαφές με ποδοσφαιριστές ανώτερων κατηγοριών καθώς και με ξένους, εκ των οποίων ο σύλλογος με άλλους έχει έρθει σε προφορική συμφωνία, με άλλους βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή, ενώ καθημερινά μεγαλώνει η λίστα με νέα ονόματα αθλητών, οι οποίοι, αφού αξιολογηθούν είναι πιθανό να αποτελέσουν μεταγραφικούς στόχους. Οι ανακοινώσεις θα υπάρξουν και θα είναι στην ώρα τους.
Θέλουμε να βεβαιώσουμε το φίλαθλο κόσμο, ότι στόχος είναι ο Πανναξιακός να παρουσιαστεί πιο δυνατός από ποτέ, προκειμένου να παλέψει για την παραμονή που θα τον διατηρήσει ''στα σαλόνια'' του Ελληνικού ποδοσφαίρου και όχι στα τοπικά πρωταθλήματα.
Το μόνο που ζητάμε
 απ' το φίλαθλο κόσμο τώρα στα δύσκολα, είναι να παραμείνει δίπλα στην ομάδα, να δείξει εμπιστοσύνη στη διοίκηση και στον προπονητή και να στηρίξει με τον δικό του τρόπο την προσπάθεια που θα γίνει μέχρι το Μάιο, ώστε η Παννάξα να μας κάνει για μια ακόμα φορά υπερήφανους!



ΥΓ. Παρακαλούμε τους φιλάθλους του Πανναξιακού, να ενημερώνονται έγκυρα για όλα τα τεκταινόμενα που αφορούν το σύλλογο στο pannaxiakos fc. Αυτές τις δύσκολες μέρες, τα παιχνίδια των μανατζαρέων και η παραφιλολογία που αναπαράγεται από Αθηναϊκά ΜΜΕ, μας αφήνει παγερά αδιάφορους...



Δεν υπάρχουν σχόλια: