slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Ντόρα: Ο Τσίπρας τάζει στους πάντες τα… πάντα. Δεν είναι έτοιμος να κυβερνήσει…

Επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε η Ντόρα Μπακογιάννη, η οποία τον κατηγόρησε πως «δεν είναι έτοιμος» και πως «τάζει στους πάντες τα πάντα» επειδή δεν έχει καμία αξιόπιστη πολιτική λύση.

«Πιστεύω ότι ο κ. Τσίπρας δεν είναι έτοιμος και δεν έχει καμία αξιόπιστη εναλλακτική πρόταση και πουλάει φρέσκο αέρα με τη λογική του χθες και έρχεται και τάζει στους πάντες τα πάντα και μετά λέμε ότι έχουμε καμμένη γη και πάνω σ’ αυτήν πρέπει να χτίσουμε… Κι επειδή λύση πέραν του κ. Τσίπρα, ο οποίος έχει χάσει την αξιοπιστία του, και πέραν της Ευρώπης δεν μπορεί να υπάρξει, με νύχια και με δόντια αυτή η κυβέρνηση πρέπει να συνεχίσει την πορεία της» υπογράμμισε η Ντόρα Μπακογιάννη σε δηλώσεις της στο Βήμα FM.
Συνεχίζοντας, η βουλευτής Επικρατείας συνέχισε την σκληρή της κριτική στο πρόσωπο του Αλέξη Τσίπρα, αναφέροντας:
«Η εποχή του λαϊκισμού τελείωσε. Ξέρει ο κόσμος ποιες πολιτικές δυνάμεις πουλάνε φούμαρα. Ας έρθει, λοιπόν, ο κ. Τσίπρας να μας πει: Θέλει να ξαναπροσλάβει όλους στο Δημόσιο; Πώς θα τους πληρώσει; Θέλει να έχει χαραμοφάηδες το Δημόσιο; Πώς θα τους πληρώσει; Θέλει να έχει αξιολόγηση στο Δημόσιο; Ναι ή όχι; Όταν ακούω ότι βγαίνουν συγκεκριμένες ομάδες και δεν θέλουν την αξιολόγηση… Γιατί δεν τη θέλουν; Στον ιδιωτικό τομέα δεν υπάρχει; Αν κάποιος δεν δουλέψει, δεν θα το πάρει χαμπάρι το αφεντικό του;» τόνισε χαρακτηριστικά και συνέχισε:
«Είναι η ιδιοτέλεια που σας μίλησα. Ο κ. Τσίπρας νομίζει ότι σκέφτονται οι άνθρωποι όπως σκέφτεται εκείνος. Αλλά θέλω να νομίζω ότι δεν θα υπάρχει αυτό. Υπάρχει μια πίεση πάνω στους βουλευτές πρωτοφανής και υπάρχει μια πίεση σε ανθρώπους που δεν αντέχουν άλλο και να το συνυπολογίσετε στις αναλύσεις σας. Είναι πολύ δύσκολο για έναν βουλευτή να στηρίζει μια πολιτική, για την οποία μέσα του ενδεχομένως έχει πάρα πολλές αμφιβολίες και νομίζω ότι το κάνει για το μείζον».
http://lykavitos.gr/archives/66316

Δεν υπάρχουν σχόλια: