slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Το νέο επίσημο website του Πανναξιακού Α.Ο.Ν. στη διάθεση των φιλάθλων της ομάδας


Στον "αέρα" βρίσκεται το νέο website του Πανναξιακού Α.Ο.Ν., www.paon.gr για να μας "φέρνει" πιο κόντα στις αγαπημένες ομάδες basket και volley που τόσες επιτυχίες και χαρές μας έχουν προσφέρει τα τελευταία χρόνια.
Οι φίλαθλοι του Πανναξιακού μπορούν πλέον να επισκέπτονται τη διεύθυνσηwww.paon.gr και να ενημερώνονται για όλα τα τελευταία νέα των ομάδων volley και basket, να έχουν πρόσβαση σε .....πληροφορίες που αφορούν στην ταυτότητα του Συλλόγου, να μαθαίνουν για τις δραστηριότητες όλων των τμημάτων basket και volley του Πανναξιακού, με έμφαση κυρίως στην γυναικεία ομάδα volley που αγωνίζεται στην Α1 Εθνική κατηγορία, αλλά και να έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθούν μέσω live streaming αγώνες της ομάδας.

Ο Πανναξιακός λοιπόν, που φέτος αγωνίζεται στη μεγαλύτερη εγχώρια διοργάνωση στο άθλημα του γυναικείου volley, το πρωτάθλημα της Α1, απέκτησε το δικό του χώρο στο διαδίκτυο, ένα μοντέρνο, διαδραστικό, ελκυστικό και εύχρηστο website, αντάξιο ενός μεγάλου, επαγγελματικά οργανωμένου και δυναμικού Αθλητικού Συλλόγου.

Ευχόμαστε πολλές "επισκέψεις" στο νέο site του Πανναξιακού Α.Ο.Ν., κάτι για το οποίο θα συμβάλλουμε κι εμείς από τη πλευρά μας, αφού θα βρίσκεται η ιστοσελίδα μόνιμα αναρτημένη στο section των Χρήσιμων Συνδέσμων, του site του Συνδέσμου Φιλάθλων Πανναξιακού Αθήνας.

Με την ευκαιρία, θα θέλαμε να ευχηθούμε καλό ξεκίνημα και καλή επιτυχία στη γυναικεία ομάδα volley που σήμερα ξεκινά επισήμως τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα της Α1, υποδεχόμενη στη Νάξο, τους Ίωνες κι ελπίζουμε να "πάρει" την πρώτη της νίκη.

Καλή σεζόν σε όλες τις παίκτριες μας και στο προπονητικό team και ραντεβού στα παρκέ της Αθήνας, όπου και φέτος ο Σύνδεσμός μας θα δώσει βροντερό παρών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: