slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ και οι παλιές πουτάνες


Παλαιότερα, έγραφε σε χρονογράφημά του ο Ψαθάς, "οι εκδιδόμενες γυναίκες, είχαν όλες στη γωνία του δωματίου όπου ασκούσαν το επάγγελμά τους, ένα ...

εικονοστάσι. Έκαναν ό,τι έκαναν και μετά ζητούσαν συγχώρεση. "Σ΄'χώρα με Παναγιά μου", έλεγαν για να διώξουν τη ντροπή από μέσα τους".


Το ίδιο κάνει και το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ, πολύ επιτυχημένα, από εμπορικής απόψεως. Δεν είναι τυχαία άλλωστε η πρώτη σε κυκλοφορία εφημερίδα, από την πρώτη μέρα κυκλοφορίας της, πρωτιά που δεν έχασε, ούτε όταν ο Γιώργος Παπανδρέου, τον οποίο έφερε η εφημερίδα, διέλυσε τη χώρα, υποδουλώνοντάς την στο ΔΝΤ. Δεν δίνουν σημασία οι αναγνώστες στο ότι η ίδια εφημερίδα, (που ψιλοστηρίζει σήμερα Σαμαρά), επέβαλλε τον Γ.Παπανδρέου με το "Το ΠΑΣΟΚ σβήνει τα χρέη προς τις τράπεζες".


Όπως λοιπόν οι εκδιδόμενες είχαν για ξεκάρφωμα την εικόνα της Παναγιάς πάνω από το κρεβάτι του οίκου ανοχής, έτσι και το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ της Κυριακής, που θα ξαναείναι πρώτο σε πωλήσεις (με μεγάλη διαφορά από το δεύτερο), έβαλε μεν τη φωτογραφία του νεκρού την ώρα που ξεψυχάει, έβαλε και για ξεκάρφωμα τον τίτλο "ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ ΤΟ ΦΑΣΙΣΜΟ".





Είναι σαν τους υποκριτές που βλέπουν με λαχτάρα το μπούστο της Μενεγάκη και λένε "πω,πω, ρε την ξεφτιλισμένη, κοίτα πώς τα πέταξε όλα έξω".


Αλλά αφού αυτά θέλει ο κόσμος;


σχετικά:
Έλα ντε, τι έκανε η διεστραμμένη;

ΕΣΗΕΜ-Θ: Το "ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ" προσβάλλει τη μνήμη του Παύλου Φύσσα"

Θα ξεσκίσει σε πωλήσεις το "αηδιαστικό" ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: