slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Έλα τώρα με τους υποκριτές.....

 ......ψευτοαριστερούς στόκους, που θυμήθηκαν την αξιοπρέπεια στον τύπο! 
Όταν η ίδια εφημερίδα ξέσκιζε την αξιοπρέπεια του Ζαχόπουλου, δημοσιεύοντας 16 (δεκαέξη!) σελίδες με φωτογραφίες του με την Τσέκου να του παίρνει π@ίπα -πιό χυδαιότης από εφημερίδα πεθαίνεις-, οι ίδιοι που ωρύονται σήμερα, πανηγύριζαν γιατί αυτό χτυπούσε την κυβέρνηση Καραμανλή και εξυπηρετούσε τον κομματικό φανατισμό τους.
Το γούσταραν μέχρι θανάτου το χυδαίο θέαμα!
Θυμάμαι τον..... γείτονά μου, καθηγητή Φιλόλογο (!) Μέσης Εκπαίδευσης, συνδικαλιστή του ΣΥΡΙΖΑ σήμερα, τότε ΠΑΣΟΚ, με πόση λαχτάρα μας έδειχνε τις φωτογραφίες και ρουφούσε αχόρταγα τον εξευτελισμό της γεννετήσιας αξιοπρέπειας του Ζαχόπουλου και της Τσέκου, για να μας πει "τι παλιανθρώπους έχει ο Καραμανλής στην κυβέρνηση".
Βουλώστε το λοιπόν οι υποκριτές, που κρίνετε την ανθρώπινη αξιοπρέπεια, πάντα με κομματικό - δογματικό πρίσμα και πάντα αλά καρτ.
Και προ παντός, να το βουλώσουν τα ακροαριστερά φασισταριά, που σήμερα ουρλιάζουν, όταν τα ίδια κτήνη έγραφαν στο indymedia για τον ταξιτζή που δολοφόνησε ο ακροαριστερός Θεοφίλου στην Πάρο "ίσως από τα πιό ευχάριστα θεάματα αυτού του καλοκαιριού ήταν η θέα του ψόφιου βλάκα στην Πάρο".


Δεν υπάρχουν σχόλια: