slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ Γ. ΒΑΚΟΝΔΙΟΥ – Γ.ΜΙΧΕΛΑΚΗ ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

Την Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου, ο Πολιτευτής της Νέας Δημοκρατίας Γιώργος Α. Βακόνδιος, συναντήθηκε με τον Υπουργό Εσωτερικών κο Γιάννη Μιχελάκη στο γραφείο του τελευταίου.
Αντικείμενο της συνάντησης ήταν η ενημέρωση του Υπουργού από τον Γιώργο Βακόνδιο για θέματα που αφορούν στις Κυκλάδες και.... άπτονται των αρμοδιοτήτων του Υπουργού Εσωτερικών.

Δεδομένης της επικαιρότητας που αφορά στον τρόπο διεξαγωγής των δημοτικών εκλογών το 2014, ο κος Μιχελάκης ενημέρωσε τον Πολιτευτή της Νέας Δημοκρατίας για τις σχεδιαζόμενες και προτεινόμενες αλλαγές. Διαπίστωση του Γ. Βακόνδιου ήταν ότι οι αλλαγές αυτές όπως έχουν μεταφερθεί από την πλειοψηφία των Μ.Μ.Ε. σε τοπικό επίπεδο δεν έχουν γίνει πλήρως κατανοητές.

Η συνάντηση έκλεισε με την ανάπτυξη εκ μέρους του Γ. Βακόνδιου των προσωπικών του απόψεων για την ανάγκη επανασχεδιασμού της περιφέρειας Ν. Αιγαίου δεδομένων των γεωγραφικών χαρακτηριστικών, των συγκοινωνιακών ιδιαιτεροτήτων, των οικονομικών και παραγωγικών διαφορών, των ανισοτήτων από πλευράς υποδομών και των ζητούμενων διαφοροποιημένων μοντέλων ανάπτυξης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: