slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Ασπίδα Λυκουρέντζος: Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ οφείλει να αντιδράσει σε οσα ειπαν οι ΠΑΣΟΚοι για τον Καραμανλη


Τι ζητάει από Μαξίμου και Συγγρού ο πρώην υπουργός και σημειώνει επιτακτικά «Περιμένω να απαντήσει η Ν.Δ.»!
Ηχηρό μήνυμα στέλνει με το «καλημέρα σας» ο Ανδρέας Λυκουρέντζος σε Μαξίμου και Συγγρού μία ημέρα μετά από το διήμερο συμπόσιο του ΠΑΣΟΚ. Ο πρώην υπουργός με ανάρτησή του στο facebook καλεί τη Ν.Δ. και το Μαξίμου να...... δώσουν άμεση απάντηση σε όσα ακούστηκαν στο συμπόσιο του ΠΑΣΟΚ για τα χρόνια διακυβέρνησης του Κώστα Καραμανλή, υψώνοντας παράλληλα και μια ασπίδα προστασίας προς το πρόσωπο του πρώην πρωθυπουργού.

Επιτακτικά μάλιστα σημειώνει στην ανάρτησή του «περιμένω να απαντήσει η Νέα Δημοκρατία».

Γράφει ο κ. Λυκουρέντζος: «Όταν ο Μάκης Βορίδης μίλησε τον Ιούνιο, στο Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας, για τις βαρύτατες ευθύνες των Κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ,οι οποίες οδήγησαν τη χώρα στη σημερινή τραγική κατάσταση,ξεσηκώθηκε το σύστημα του καθεστώτος του κρατισμού εναντίον του.

Χθές στο δικό τους συνέδριο, οι πρώην Πρωθυπουργοί του ΠΑΣΟΚ κ.κ.Σημίτης και Παπανδρέου,επιτέθηκαν με βαρύτατους χαρακτηρισμούς,άδικους και ανυπόστατους στις κυβερνήσεις του Κώστα Καραμανλή και φυσικά ως αναμενόταν αυτό θεωρείται απολύτως δικαιολογημένο από τους πάσης φύσεως υποστηρικτές του συστήματος ΠΑΣΟΚ.Ουδείς αντέδρασε...Δεν ανέμενα να αντιδράσει το επίσημο ΠΑΣΟΚ,όπως αντέδρασε το κόμμα μας στην περίπτωση του κ. Βορίδη αλλα αναμένω να αντιδράσει τουλάχιστον σήμερα η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.

Για την ιστορία και μόνον,παραπέμπω κάθε καλόπιστο και νηφάλια σκεπτόμενο πολίτη,να διαβάσει στα πρακτικά της Βουλής το περιεχόμενο της συζήτησης,σε επίπεδο αρχηγών κομμάτων της 4 Φεβρουαρίου 2003 και πως αντέδρασε ο κ.Σημίτης στις καταγγελίες του Κώστα Καραμανλή.Αποφεύγω να αναφέρω τη συγκεκριμένη αντίδραση διότι προσβάλει το αξίωμα του Πρωθυπουργού.

Όσο για τον κ.Παπανδρέου,θυμίζω ότι τον Μάρτιο του 2009,αρνήθηκε κάθε πρόταση για την αντιμετώπιση της κρίσης,δύο μήνες πριν απαιτούσε να δοθούν ένα δις Ευρώ στους αγρότες και συνέχισε το καταστροφικό του έργο το οποίο ξεκίνησε με το περιβόητο ΄' Υπάρχουν Λεφτά ',το οποίο και χθές επανέλαβε...Δυστυχώς,όπως πάντα συμβαίνει στην Ελλάδα,η ιστορία γράφεται οχι από τους ιστορικούς αλλα απο τους προπαγανδιστές.

Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ οφείλει να αντιδράσει.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Σιγά τα αίματα κλανοκάγκουρο που σε έκανε στην πάντα ακόμη και ο γραφικός Άδωνης. Πήγαινε να πουλήσης αν μπορείς και εσύ μερικές ντουζίνες βιβλία για να ελπίζεις να γίνεις υπουργός. Φαντάσου πόσο ανίκανος είσουν.