slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Το απόλυτο καλοκαιρινό Drag Day στην Σύρο πλησιάζει…..

Το απόλυτο καλοκαιρινό Drag Day στην Σύρο πλησιάζει…..
Το τελευταίο Σαββάτο του Αυγούστου (31/08) στο πανέμορφο νησί της Σύρου , όπως κάθε χρόνο η pro action, ο συλλογος μοτοσικλετηστων Συρου και το γυμναστήριο ΜΕΤΑΛΛΑΞΗ, θα διοργανώσουν το κλασικό drag day για αυτοκίνητα και ......
μοτοσικλέτες στο αεροδρόμιο του νησιού με πολλές συμμέτοχες από Σύρο , τα γύρο νησιά και αρκετές άλλες από την υπόλοιπη Ελλάδα.
Επίσης την παρασκευή πριν το Drag Day θα αποβιβαστεί στο νησί της Σύρου το Funny car του Δουζένη της κατηγορίας open (το όποιο κάνει τα 0-400 σε 7 δευτερόλεπτα όταν πέρυσι το αυτοκίνητο του μπασκετμπολίστα Γιώργου Πριντεζη έκανε 11.5 που ήταν και ο καλύτερος χρόνος για τα αυτοκίνητα!!! Με έξοδο κοντά στα 300 χλμ!!!) για να πάρει μέρος στο event του Σαββάτου και το όποιο είναι μια προσφορά της Blue Star Ferries, και το όποιο την παρασκευή το βράδυ θα βρίσκετε στην παραλιακή για να το βλέπει ο κόσμος… 
          Ευστρατίου Στρατής, προεδρος του syros moto club: Για άλλη μια χρόνια από το 2005 διοργανώνουμε αγώνα μοτοσικλέτας και αυτοκινήτου στο νησί μας με μοναδικό σκοπό την ευχαρίστηση και ικανοποίηση αγωνιζομένων και θεατών, φέρνοντας όμως και κόσμο στο νησί μας που διαφημίζετε μέσο αυτών, αλλά και μέσο του ειδικού τύπου ΜΜΕ που προβάλουν τον αγώνα.
          Οφείλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Κυρία αερολιμενάρχη που τόσα χρόνια μας παραχωρεί το αεροδρόμιο για την διεξαγωγή των αγώνων, εν αντιθέση με τον Δήμο Σύρου που μας αγνοεί και μας έκοψε και την μικρή επιδότηση που έδινε κάθε χρόνο σε αθλητικά σωματεία όπως εμάς.
          Ένα ευχαριστώ και στους χορηγούς του αγώνα που σε αυτές τις δύσκολες στιγμές μας ενίσχυσαν οικονομικά.

          Αυτό που ζούμε στην Σύρο είναι μοναδικό. Σε κανένα νησί της πατρίδας μας δεν γίνονται τέτοιοι αγώνες. Μόνο στην Σύρο, στην Ρόδο και στην Κρήτη.
Ο αγώνας θα ξεκινήσει στης 15:00 και η είσοδος για τους θεατές θα είναι 10 ευρώ.
           


Δεν υπάρχουν σχόλια: