slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Μαντέψτε ποιος: Διεθνούς φήμης τουρίστας επιτέθηκε στον Σαμαρά και μετά ζήτησε … άδεια απουσίας


Τα ίδια Παντελάκη μου τα ίδια Παντελή μου....
 Μια πολύ σκληρή δήλωση εναντίον του πρωθυπουργού έκανε χθες ο.....
Γιώργος Παπανδρέου με αφορμή την συνάντηση του με τον καλαθοσφαιριστή Αντετοκουνμπο. Κι αυτό λόγω της ιστορίας τουνομοσχεδίου για την ιθαγένεια. Κι αφού τα πε και ξεθύμανε έκανε κι ένα αίτημα να απουσιάσει ξανά στο εξωτερικό, που προκάλεσε καγχασμούς στη Βουλή… Παλιά του τεχνη κοσκινο

14 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Γελοίοι του μπλοκ, τσογλάνια φασιστοειδεί, είστε τόσο χαμηλού επιπέδου που δεν έχετε το ελάχιστο πολιτικό ανάστημα εσείς και οι συνόμιοι σας να σταθείτε δίπλα στους γίγαντες πολιτικούς Παπανδρέου που σφράγισαν με την δημοκρατικότητα, την οικονομική καθαρότητα και την κοινωνική πολιτική τους την Ελλάδα του 19 ου αιώνα. Αυτοί που πλούτισαν από την πολιτική ΔΕΝ είναι οι Παπανδρέου αλλά είναι το Καραμανλήδικο σόι, του Μπάρμπα με τα δεκάδες αδέλφια και ανίψια του που από φτωχοοικογένειες του 1955 στις Σέρρες έγιναν πάμπλουτοι, με τεράστια περιουσία σε ακίνητα, επιχειρήσεις και μετοχές.

Ανώνυμος είπε...

Διόρθωση του 20ου αιώνα.

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμε μην μου συγχύζεσαι . Και τα ΔΥΟ σόγια εδώ και 70 χρόνια !!!!!! παίζουν ζάρια στην καμπούρα σου και χαμένος είσαι πάντα εσύ μόνο ξεκόλλα επιτέλους

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμε παραπάνω ευχαριστώ για τις συμβουλές σου αλλά ή είσαι ανιστόρητος ή ανήκεις στους παραδοσιακούς και γραφικούς αντιΠΑΣΟΚ αριστερίζοντες του διαχρονικού δόγματος τι Πλαστήρας τι Παπάγος. Προτιμώ να παίζουν ζάρια στην καμπούρα μου, παρά να με περνάνε για ηλίθιο αυτοί που παίζουν στα ζάρια την τύχη της Χώρας μου.

Ανώνυμος είπε...

Η Ιστορία δυστυχώς σε διαψεύδει .Το ΜΟΝΟ σίγουρο είναι οτι πράγματι σε περνάνε για ηλίθιο αυτοί που συνεχίζουν οχι πια να παίζουν ζάρια στην καμπούρα σου αλλα που ξεπουλάνε οσο οσο την ΔΙΚΙΑ σου περιουσία για να πληρώσουν τα χρωστούμενα . Αν για σένα ο Τσοχατζόπουλος , ο Τσουκάτος ο Μαντέλης ο Παπακωσταντίνου είναι θύματα συνωμοσίας τότε συνέχισε να ψηφίζεις ΠΑΣΟΚ καιΒενιζέλο για να πραγματοποιηθεί το ρηθέν υπο του προφήτου "η Ελλάδα ανήκει στους Ελληνες"

Ανώνυμος είπε...

Συνεχίζεις να είσαι γραφικός και να βγάζεις το αντιΠΑΣΟΚ μένος σου. Έτσι δεν βλέπεις τους εκατοντάδες διεφθαρμένους δεξιούς που έχουν κατακλέψει για δεκαετίες το δημόσιο χρήμα και με σφραγίδα "νομιμότητας" και στέκεσαι σε τέσσερα πρόσωπα από τους οποίους ο πρώτος έφαγε πόρτα από τον ΓΑΠ και τη συντριπτική πλειοψηφία του κόματος του και δεν έγινε αρχηγός και οι άλλοι τρεις ήταν απλώς επισκέπτες από άλλους χώρους και όχι από τα σπλάχνα του ΠΑΣΟΚ.
Αλλά πράγματι πιο είναι θεσμικά πιο σοβαρό το γεγονός ότι υπήρξαν κάποιοι επίορκοι μέσα σε ένα κόμμα, που άλλωστε υπάρχουν σε όλα ή το ότι η ΝΔ (ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ) σαν πλειοψηφία και κυβέρνηση δεν επέτρεψε δύο φορές στους βουλευτές της να πάνε να ψηφίσουν στη Βουλή για τις παραπομπές ή όχι στις υποθέσεις Βατοπεδίου και ομολόγων και στη συνέχεια να κλείσει τη Βουλή για να παραγραφούν τα αδικήματα; Αυτό είναι το τεράστιο που αποσιωπάς, νεροκουβαλητή της δεξιάς και όχι η υπόθεση ενός μεμονωμένου βρομιάρη που δεν κουκουλώθηκε θεσμικά αλλά μάλιστα αποκαλύφθηκε και παραπέμφθηκε από το ίδιο του το κόμμα. Εμένα με ενδιαφέρουν οι θεσμικές επιλογές και όχι οι επιλογές μεμονωμένων προσώπων που τέτοιες ατομικές συμπεριφορές υπάρχουν σε όλες τις οργανωμένες ομάδες και τάξεις. Κατάλαβες κρυφοδεξιέ. Τώρα τα άλλα περί ξεπουλήματος κλπ ακούμε ακριβώς τα ίδια κάθε μέρα από τους κάθε λογής διαμορφωτές της κοινής γνώμης Τράγκιδες και τους ΕΘΝΙΚΟΥΣ αγωνιστές Μηχαλολιάκους, Καμένους, Τσιπρέους κλπ. Να χαίρεσαι τα συντρόφια και συναγωνιστές σου και πρόσεχε γιατί μπορεί κάποιοι να παίζουν ζάρια στην καμπούρα μου αλλά κάποιοι άλλοι παίζουν ζάρια τη τύχη της Ελλάδας στο άδειο κρανίο σου.

Ανώνυμος είπε...

EPIXHMATA EPIPEDOY GIANNAKH [πλειοψηφία και κυβέρνηση δεν επέτρεψε δύο φορές στους βουλευτές της να πάνε να ψηφίσουν στη Βουλή για τις παραπομπές ή όχι στις υποθέσεις Βατοπεδίου και ομολόγων και στη συνέχεια να κλείσει τη Βουλή για να παραγραφούν τα αδικήματα; Αυτό είναι το τεράστιο που αποσιωπάς, νεροκουβαλητή της δεξιάς και όχι η υπόθεση ενός ] POIO SKANDALO

Ανώνυμος είπε...

ΤΟΝ ΒΡΗΚΑ!!! Βρήκα πρώτος ψηφοφόρο του ΠΑΣΟΚ! και είναι και ανορθόγραφος! Τι κερδίζω;;; Μα που είσασταν κύριε ανώνυμε; σας ψάχνουμε από τις εκλογές. Έχω να γελάσω τόσο από τις δηλώσεις Σημίτη για τις εξαγωγές κονσερβοποιημένου ροδάκινου προς τη Λατινική Αμερική. Νόμιζα ότι σε αυτό το blog υπάρχουν μόνο δεξιοί αρτίστες του χιούμορ αλλά το σχόλιό σας " ...γίγαντες πολιτικούς Παπανδρέου που σφράγισαν με την δημοκρατικότητα, την οικονομική καθαρότητα και την κοινωνική πολιτική τους την Ελλάδα του 19 ου αιώνα...." με ξεπερνάει.

Μετά σεβασμού, Panagiavoitha

Ανώνυμος είπε...

Συνέχισε να γράφεις Ψευδοαριστερέ προβοκάτορα, για να αποκαλύπτεις και επιβεβαιώνεις την ιδεολογική σου σαπίλα, απόλυτα ταυτισμένη με αυτή των ομοϊδεατών σου Αδωνο-Βορίδων.

Ανώνυμος είπε...

Έχεις δίκιο είμαι αγράμματος αφού το Αδωνο-Βορίδηδων το σκότωσα.

Ανώνυμος είπε...

Την ταυτότητα σας, αγαπητέ, σας την έχουν γυρίσει τα παιδιά σας ή σας την κρατάνε κρυφή από τις προηγούμενες εκλογές για να μη ψηφίζετε πασοκ συνεχώς;

Μετά χαρμολύπης, Panagiavoitha

Ανώνυμος είπε...

Τα παιδιά μου φίλε καίτοι είναι εικοσάχρονα έχουν τη δική τους αυτόνομη ιδεολογική σκέψη και έχουν μελετήσει με προτροπή των γονιών τους σε βάθος την νεότερη πολιτική ιστορία της ταλαίπωρης Χώρας μας. Γνωρίζουν λοιπόν ποιοι ήταν αυτοί που μοίραζαν τους Έλληνες σε Βασιλόφρονες και Βουλγαρόφρονες, σε Νοικοκυραίους και Κατσαμπλιάδες, σε Εθνικόφρονες και Μιάσματα, σε Ελληνοχριστιανούς και Εαμοβούλγαρους κλπ και γνωρίζουν τα καταστροφικά αποτελέσματα αυτών των συνθημάτων. Έτσι αντιλαμβάνονται και γνωρίζουν άριστα ότι και τα πρόσφατα διχαστικά συνθήματα, Μνημονιακοί-Αντιμνημονιακοί, Μερκελιστές-Αντιμερκελιστές, Προσκηνιμένοι-Απροσκήνιτοι, Εθνικά δουλικοί-Εθνικά υπερήφανοι έχουν την ίδια αλήθεια και τους ίδιους καταστροφικούς στόχους, όπως και τα προηγούμενα. Γνωρίζουν ποιες πολιτικές παρατάξεις οδήγησαν την Ελλάδα και τους Έλληνες στο διχασμό και την καταστροφή (Μικρασιατική-Εμφύλιος-Βασιλικά πραξικοπήματα-Δικτατορία-Κυπριακή προδοσία και ΣΙΑ) και ποιες στην ενότητα, την Εθνική σωτηρία και το μεγάλωμα του Ελληνισμού. Γνωρίζοντες λοιπόν όλα αυτά και μη καθοδηγούμενοι από τους περίγελους και διεφθαρμένους διαμορφωτές της κοινής γνώμης σέβονται και εκτιμούν τις ιδεολογικές ρίζες και τη ΚΕΝΤΡΟΑΡΙΣΤΕΡΗ πολιτική σκέψη του πατέρα τους και δεν έχουν ανάγκη όπως εσύ τη βοήθεια της Παναγίας, αφού τους αρκεί η "βοήθεια" της ΙΣΤΟΡΙΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

Ευχαριστώ πολύ για την διευκρίνιση, αλλά είμαι της άποψης ότι το διχασμό και τα διλήμματα στο λαό τα βάζει το κόμμα που ψηφίζετε, μαζί με την μεγάλη ακροδεξιά παράταξη που κυβερνούν ΜΑΖΙ, σήμερα που μιλάμε, τον τόπο ώστε να φοβίσουν το λαό. Είναι εκείνοι και εσείς μαζί τους που κυβερνάτε τον τόπο δεκαετίες τώρα, είναι τα δικά σας στελέχη και "βαρόνοι" όπως τους λέτε που δημιούργησαν το πελατειακό κράτος, κατάστρεψαν οποιαδήποτε μορφή κοινωνικού κράτους, ανέδειξαν σε διαμορφωτές της πολιτικής τους διαπλεκόμενους συνδικαλιστές και προστάτεψαν τα συμφέροντα των μεγαλοεπιχειρηματιών και των ιδιοκτητών των μέσω μαζικής ενημέρωσης. Όσο και να σας στεναχωρεί αυτό που συμβαίνει (αν σας στεναχωρεί βέβαια), εκείνοι που ψηφίζετε σας πρόδωσαν από την πρώτη στιγμή και αν δεν το καταλάβετε αυτό θα συνεχίσετε να διερωτάστε "γιατί" μας συμβαίνει όλο αυτό το κακό, λες και είναι κάποιου είδους θεομηνία. Αλήθεια δε σιχαθήκατε να ακούτε τα ψέματά τους ακόμα; Δε σιχαθήκατε την ταβερνοπολιτική τους; Για πόσο ακόμα θα ακούτε να σας μαλώνουν και να σας εξευτελίζουν οι παχουλοί κύριοι με τις λαδωμένες γραβάτες; Για πόσο ακόμα θα ανέχεστε τους Λαλιώτηδες, τους Τσοχατζόπουλους, τους Πάγκαλους και τους Βενιζέλους; Εκτός βέβαια εάν είστε απλά ένας από αυτούς...σε αυτήν την περίπτωση θα έπρεπε να ντρέπεστε!

Μετά σεβασμού, Panagiavoitha

Ανώνυμος είπε...

Συνέχισε μόνος σου να μεταφέρεις ως καλός αντιγραφέας, όσα ακούς κάθε μέρα και όλη μέρα από τους καθοδηγούμενους, περίγελους, διεφθαρμένους και πουλημένους στα αφεντικά τους, διαμορφωτές της κοινής γνώμης. Να τους χαίρεσαι και να χαίρεσαι μαζί τους. ΚΑΛΗΝΎΧΤΑ και ας είναι καταμεσήμερο.