slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Κοίταξτε ποιος τολμά να μιλά για τον Καραμανλή...

Ο κύριος Πάγκαλος σήμερα προέβη σε μια πολύ σκληρή δήλωση κατά του πρώην Πρωθυπουργού και Αρχηγού της ΝΔ κ. Κώστα Καράμανλή. Ο κ. Πάγκαλος εμφανίζεται τον τελευταίο καιρό ως τιμητής των πάντων έχοντας άποψη για άλλους και για όλα. ...



Δεν μας έχει απαντήσει ακόμα τι έπραξε το βράδυ των Ιμιών όταν " ο αέρας πήρε τη σημαία " και ΄το βράδυ που παρέδωσε τον Οτσαλάν στους Τούρκους;

Ακόμη, δεν έχει απαντήσει τι έκανε όταν ο Καραμανλής έφερνε την Cosco στην Ελλάδα και ο τότε Πρόεδρος του κ. Παπανδρεόυ διαδήλωνε έξω από το λιμάνι. Ενώ τώρα βγαίνει διθυραμβικά και πανηγυρίζει για τις νέες επενδύσεις της Cosco στην Ελλάδα.

Από την άλλη, δεν μας έχει πει τίποτε γιατί σταμάτησαν ως κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ την συμφωνία Μπουργκάς - Αλεξανδρούπολη που είχε υπογράψει ο Κώστας Καραμανλής το 2007 με τον Πούτιν.
Τ
έλος να ξέρει ακόμη κάτι, ο Καραμανλής το 2008 στο Βουκουρέστι είχε τολμήσει να βάλει ΒΕΤΟ για τα Σκόπια όταν αυτός ως υπουργός Εξωτερικών μαζί με τον τότε πρωθυπουργό Κώστα Σημίτη το 1997 στη Μαδρίτη, αναγνώριζαν τις γκρίζες ζώνες στο Αιγαίο με την Τουρκία.

ΥΓ: Θα ακολουθήσουν και άλλες αποκαλύψεις  για να δούμε ποιόν πραγματικά εξυπηρετούν όλες αυτές οι επιθέσεις.

 Ο Δεξιός Οπισθοφύλακας

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Θαυμάστε τα συνεταιράκια της διαφθοράς του Βατοπεδίου μαζί με τον Εφραίμ τον προστατευόμενο του ηγεμόνα Πούτιν που μεταλλάσσεται στην εξουσία με το πιόνι του τον Μερμέντεφ εδώ και 20 χρόνια. Αυτός είναι ο ελεεινός Ρώσος μονάρχης που με τις πλάτες του δικού σας του Μπουλούκου προσπάθησε και προσπαθεί ακόμη για να περιέλθει η εξουσία του Αγίου Όρους στο Πατριαρχείο Μόσχας και τον Πατριάρχη Πασών των Ρωσιών. Αυτοί έπαιξαν και το παιχνίδι του δήθεν αγωγού Μπουργκάς - Αλεξανδρούπολη που τελικά αποδείχθηκε μετά τις τελευταίες εξελίξεις ένα μεγάλο παραμύθι. Αυτός είναι ο νάνος Ρώσος αυτοκράτορας που για τις πλάτες που έβαζε στα ελεεινά σε βάρος της χώρας μας σχέδια του ο Μπουλούκος έβαλε τις μυστικές του υπηρεσίες να στήσουν την πλάκα για την δήθεν απόπειρα δολοφονίας του από τους Αμερικάνους. Φανταστείτε ότι οι Αμερικάνοι θα ασχολούνταν με το πτώμα του 2009 λες και άξιζε τον κόπο να χαραμίσουν έστω και μια σφαίρα. Αν το είχαν πράγματι σχεδιάσει θα το είχαν κάνει και σιγά που θα τους ανακάλυπταν οι Ρώσοι.