slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Εκδηλώσεις – Δραστηριότητες Απεραθίτικου Συλλόγου Νάξου για το μήνα Απρίλιο

1.      Παρασκευή 5 Απριλίου 2013 ώρα 11 μ.μ: Ταβέρνα – γλέντιΑπεραθίτικου Συλλόγου Νάξου με βιολιά, τσαμπούνα, τουμπάκι, πολύ χορό και διασκέδαση.
 
2.      Τετάρτη 10 Απριλίου 2013 και ώρες 4 με 8 το απόγευμα : ΑιμοδοσίαΑπεραθίτικου Συλλόγου Νάξου
 
3.      Σάββατο 20 Απριλίου 2013 και ώρα 7:00μμ : Παρουσίαση της ποιητικής συλλογής του δημοσιογράφου και συγχωριανού μας Δημήτρη Νανούρη "Στου πουθενά τη μέθη"
 
Και οι τρεις εκδηλώσεις θα γίνουν στη λέσχη του Απεραθίτικου Συλλόγου Νάξου στη οδό Ανδριτσαίνης 51 και Ορφέως, στο Γαλάτσι
 
Επίσης μη ξεχνάτε ότι ο Σύλλογός μας μετά τις Απόκριες, διοργανώνει εκδρομή στο Χωριό μας και το Πάσχα. Η αναχώρηση από Πειραιά προς Χώρα θα γίνει τη Παρασκευή 3 Μαΐου το πρωί και από Χώρα προς Πειραιά τη Δευτέρα 6 Μαΐου 2013 το απόγευμα. Τα εισιτήρια αφορούν οικονομική θέση και αν για κάθε μέρα μαζευτούν πάνω από 25 άτομα, η τιμή ανά άτομο από 33€, θα είναι 23,5€. Η προσφορά των ακτοπλοϊκών εταιρειών δεν αφορά εισιτήρια αυτοκινήτων, παρά ΜΟΝΟ ατομικά και ΜΟΝΟ οικονομικής θέσης. Παρακαλείστε θερμότατα, όσοι και όσες ενδιαφέρεστε, είτε να στείλετε e-mail στο aperathou_sullogos@yahoo.gr με θέμα «ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΠΑΣΧΑ» είτε να επικοινωνήσετε με κάποιο από τα μέλη του Δ.Σ. του Απεραθίτικου Συλλόγου Νάξου Α Μ Ε Σ Α ώστε να κλειστούν τα εισιτήρια. Αν τα άτομα ανά μέρα αναχώρησης είναι λιγότερα από 25, τότε παύει να ισχύει η προσφορά των εταιριών.
Τέλος μέσα στις επόμενες βδομάδες είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι ο Απεραθίτικος Σύλλογος Νάξου, υπό τη καθοδήγηση του συγχωριανού μας Γιάννη Αντωνίου (Φυσάλη), ξεκινάει μαθήματα τσαμπούνας και λαούτου. Πληροφορίες μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα.

Δ.Σ. Απεραθίτικου Συλλόγου Νάξου

Δεν υπάρχουν σχόλια: