slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Η στάση του Καραμανλή για τις δραματικές εξελίξεις: "Mάγκες οι Κύπριοι..!"

Στο πλευρό των Κυπρίων και του "όχι" 
είναι σύμφωνα με πληροφορίες o πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής, ο οποίος παίρνει εκτός των άλλων και την... εκδίκηση του, απέναντι στη Μέρκελ, την πολιτική της οποίας δεν έχει σε καμία εκτίμηση. 
Ο Καραμανλής σε στενούς του συνομιλητές έλεγε πως "καλά κάνουν οι Κύπριοι" και εξέφραζε την συμπαραστάση του στο λαό της. 
Εξάλλου όσοι θυμούνται καλά την ιστορία και στο σχέδιο Ανάν ο Καραμανλής ανεπισήμως και υπογείως είχε υποστήριξει το "όχι"του Τάσσου Παπαδόπουλου...

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μνημονιακέ Νάξιε, μιας και απέτυχες στην υποστήριξη των απίθανων Σαμαρά-Βρούτση βλέπω τώρα ότι το γυρίζεις με κωλοτούμπα. Γύρνα το blog σε lifestyle γιατί έρχεται η γελοιοποίηση.

Ανώνυμος είπε...

Ο λαϊκισμός στη χείριστη μορφή του αποτελεί τον βασιλιά καρνάβαλο των ημερών. Από τον πρώην πρωθυπουργό που χαραχτηρίζει μάγκες τους Κύπριους, κάτι που δεν ήταν ο ίδιος όταν έπρεπε και καταντήσαμε εκεί που είμαστε σήμερα, έως αυτούς που έπεσαν να φάνε ζωντανό ένα 20χρόνο παιδί που γνωρίζει από πολιτική τόσα όσα και ο Καραμανλής σαν πρωθυπουργός. Πανηγυρίζουμε το όχι των Κυπρίων, όταν ούτε οι ίδιοι ξέρουν την επόμενη μέρα, όταν δεν υπάρχει και από τους ίδιους προτεινόμενη ελάχιστη εναλλακτική πρόταση, όταν βαδίζουν στο αύριο χωρίς κανένα μπούσουλα. Πανηγυρίζουν οι λαίκιστές το τρανό ΟΧΙ αποκρύπτοντας από το κόσμο, ότι το μεν κούρεμα των καταθέσεων επιφέρει 10% μείωση των καταθέσεων (κλοπή αν θέλετε ), ενώ μια πιθανοτατη πλέον χρεοκοπία των τραπεζών ανεβάζει το ποσοσστό απώλειας στο 70%. Και εν πάση περιπτώσει ο κάθε αδαής, βγαίνει ακι πανηγυρίζει για μια απόφαση που ουδείς γνωρίζει ή προτείνει την άλλη λύση. Ακόμα και ο ΣΥΡΙΖΑ που πρώτος στο παρελθόν ( Πρώτος ήταν ο τότε ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ και όχι ο Γλέζος ) είχε προτείνει το κούρεμα των καταθέσεων ως λύση στο κάθε πρόβλημα χρέους και της χώρας μας, βγαίνει σήμερα τιμητής της απόφασης. Ο Λαίκισμός και ο καιροσκοπισμός σ΄όλο του το μεγαλείο !!!! Μπράβο σας. Σώσατε τις μαύρες καταθέσεσεις των Ρώσων μεγιστάνων που αποκτήθηκαν κλέβοντας τον έξαθλιωμένο Ρώσικο λαό. Μπράβο σας Αριστεροί της δεκάρας. Αριστεροί του λαίκισμού και της ευκαιρίας. Μπράβο σας !!!!!

Ανώνυμος είπε...

Η πραγματική αντιμνημονιακή αριστερά, η αριστερά της ευθύνης και της προάσπισης των πραγματικών συμφερόντων του λαού που στενάζει θα έπρεπε σήμερα και στην Κύπρο και στην Ελλάδα να βγεί με μία και μόνη πρόταση για τη λύση του προβλήματος του χρέους : Κούρεμα των καταθέσεων όσων έχουν σήμερα στις τράπεζες ή σε ακίνητη περιουσία πάνω από 200.000 ευρώ. Να πληρώσουν δηαδή μόνο αυτοί που κατέχουν νόμιμα ή παράνομα κεφάλαια και όχι ο φτωχός λαός. Παράλληλα να προτείνει πολιτικές σε θεσμικό επίπεδο που δεν θα επέτρεπαν στο μέλλον δημιουργία αναλόγων προβλημάτων. Αυτό δηλαδή που έλειψε και στην Ελλάδα με τα οριζόντια μέτρα. Που είναι αυτές οι προτάσεις ; Που είναι η Αριστερά της ευθύνης που στέκεται πάνω από τον καιροσκοπισμό και τα νούμερα των δημοσκοπίσεων ; Που είναι η Αριστερά του ριζοσπαστισμού και της προάσπισης των λαίκών συμφερόντων ; ΥΓ. Δεν ψήφισα ποτέ ΚΚΕ. Ούτε και πρόκειται να ψηφίσω γιατί θεωρώ πως στον 21ο αιώνα δεν είναι δυνατόν να θέλουμε να γίνουμε Κούβα ή Αλβανία του Χότζα. Όμως δεν μπορώ να μη παραδεχτώ πως είναι οι μόνοι που έχουν ΑΛΛΗ έστω και αποριπταία πρόταση σήμερα. Όλοι οι υπόλοιποι απλώς λαίκίζουν ελπίζοντας στη συλλογή ψήφων και μόνο. Κατακαημένη Αριστερά της Ευθύνης !!!! Που σε έχουν καταντήσει οι πολιτικάντηδες με αριστερή φρασεολογία και δεξιά πρακτική !!!! Κατακαημένη Ελλάδα !!! Κατακαημένε εξαθλιωμένε λαέ που τρως και σήμερα κουτόχορτο κι απ΄αυτούς που θα ΄πρεπε να ναι στη πρωτοπορία της ευθύνης και όχι του φτηνού ψηφοσυλλεκτικού λαίκισμού !!!