slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Πάκης Παπαγαλάκης: Το ΕΣΡ να αφήσει τον Τράγκα να βρίζει γιατί ο Χατζηνικολάου μου δίνει βήμα... σε αντίθεση με το MEGA

«Η τρόικα δεν αντιλαμβάνεται που έχει φτάσει η κοινωνία, η κυβέρνηση αυτή δεν θα είναι διατεθειμένη να ανεχθεί κάποια πράγματα», είπε στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, στον Real fm, όπου έχει μόνιμο στασίδι, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος.

Τα κυριότερα σημεία της συνέντευξης του κ. Παυλόπουλου:


-Για την διαπραγμάτευση με την τρόικα: Είμαι ανήσυχος, αλλά έχω εμπιστοσύνη στην κυβέρνηση. Η τρόικα δεν αναλαμβάνει την ευθύνη για κάποιες αστοχίες στο πρόγραμμα, που οφείλονται σε αυτήν. Δεν αντιλαμβάνεται που έχει φτάσει η κοινωνία. Η κυβέρνηση αυτή δεν θα είναι διατεθειμένη να ανεχθεί κάποια πράγματα.

-Για το χαράτσι της ΔΕΗ: Δεν είναι προσωπική μου άποψη ότι το χαράτσι είναι αντισυνταγματικό μετά το 2012. Το ΣτΕ έχει επίσης αποφανθεί το ίδιο. Δεν είναι φόρος αλλά έκτακτο μέτρο.

-Για τη διαφοροποίηση συναδέλφων του στην ψηφοφορία για την άρση ασυλίας του κ. Κασιδιάρη: Οι εξηγήσεις τους αφορούν τη Νέα Δημοκρατία και το όργανά της. Οι δύο από αυτούς είπαν ότι ήταν δικό τους λάθος.

-Για τα πρόστιμα του ΕΣΡ, στον Real fm: Μία ανεξάρτητη αρχή έχει αρμοδιότητες, αλλά καταξιώνεται όταν τις ασκεί σύμφωνα με κάποιες αρχές. Της αναλογικότητας και της ισότητας. Έχουμε ανάγκη από τις ανεξάρτητες αρχές, αλλά οι ίδιες πρέπει να θωρακίζουν το κύρος τους. Το ΕΣΡ πρέπει να εφαρμόζει την αρχή της αναλογικότητας και της ισότητας και την αρχή της ελευθερίας της έκφρασης. Δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να κρίνεται ένας ραδιοφωνικός σταθμός με βάσει την πολιτική που ακολουθεί...

...άρα πρέπει να αφεθεί ελεύθερος ο Τράγκας να βρίζει όπως ο ίδιος άφησε ελεύθερους τους κουκουλοφόυς να κάψουν την Αθήνα.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Αυτός ήταν ο αρχιμάστορας της κατρακύλας του Καραμανλή και της Ελλάδας την περίοδο 2005-2009 και για το λόγο αυτό τον έχει στείλει στην εξέδρα ο Σαμαράς.