slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Μακεδόνες Αξιού – Πανναξιακός ΑΟΝ

                                      ΣΗΜΕΡΑ 8 Δεκεμβρίου 2013 15:30 γηπεδο Χαλάστρας




                                                          ΚΑΛΉ   ΕΠΙΤΥΧΊΑ !!!!!!!!!!!!!!!

Μία από τις καλύτερες πορείες τους στην Α1 Γυναικών διαγράφουν οι Μακεδόνες στο ξεκίνημα του εφετινού πρωταθλήματος που τους έχει φέρει στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα.


 Η ομάδα του Αξιού υποδέχεται την Κυριακή (8/12, 15:30) τον Πανναξιακό, έχοντας την ψυχολογία στα ύψη, αφού προέρχεται από το μεγάλο «διπλό» (1-3) επί του Ηρακλή Κηφισιάς. «Θεωρώ ότι θα γίνει ένα πολύ αμφίρρροπο ματς και με βάση τα μπάτζετ, τον πρώτο λόγο έχει η Νάξος και όχι εμείς. Από εκεί και πέρα, εάν πιάσουμε τα στάνταρ μας και έχοντας για πρώτη φορά φέτος τη βοήθεια του κόσμου μας γιατί θα παίξουμε στη Χαλάστρα που είναι κοντά στα Κύμινα και όχι στο Κατσάνειο, τότε όλα μπορούν να γίνουν», ήταν το σχόλιο του τεχνικού των Μακεδόνων, Μανώλη Σκουλικάρηστο volleyball.gr. 

Από την άλλη, η ομάδα της Νάξου την περασμένη εβδομάδα γνώρισε την εντός έδρας ήττα (0-3) από τον Ολυμπιακό και βρισκόμενη στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα θα ψάξει τους βαθμούς ή τον βαθμό, προκειμένου να «ρεφάρει». Μοναδικό πρόβλημα αποτελεί ο τραυματισμός της Στέλλας Λαγουδάκη στο χέρι από το παιχνίδι με τον ΟΠΕΡ. Ο τεχνικός του Πανναξιακού, Ζόραν Κόβαζιτς, σχολίασε για το παιχνίδι: «Είμαστε δύο μέρες σε ταξίδι και η κούραση είναι ένα επιπλέον πρόβλημα. Δυστυχώς κάθε 15 μέρες που παίζουμε εκτός έδρας, τα μακρινά ταξίδια είναι κάτι που μας δυσκολεύει, βγαίνουμε εκτός ρυθμού, αλλά αυτό είναι κάτι που δεν μπορεί να αλλάξει. ΑΠό εκεί και πέρα, θα ακολουθήσουμε την τακτική μας και όλα είναι ανοικτά».

Θεωρητικά εύκολη αποστολή περιμένει την ΑΕΚ στην εντός έδρας αναμέτρηση τους Ίωνες με την «Ένωση» να βρίσκεται ένα βαθμό πίσω από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό, ενώ η νεοφώτιστη ομάδα της Νέας Ιωνίας, ψάχνει ακόμα την πρώτη νίκη της στο πρωτάθλημα. Πορείες εκ διαμέτρου αντίθετες, δηλαδή, με τις «κιτρινόμαυρες» να κάνουν πρωταθλητισμό και τις «κυανόλευκες» να παλεύουν για τη σωτηρία τους. Η ΑΕΚ συνέχισε το αήττητο σερί της με «διπλό» (2-3) στα Βριλήσσια, όμως, όλοι στον «Δικέφαλο» γνωρίζουν ότι οι Ίωνες χρειάζονται βαθμούς και αυτό τους κάνει ακόμα πιο επικίνδυνους. 

Από την πλευρά των φιλοξενούμενων, ο Μάρκος Κωβαίος μετά την εντός έδρας ήττα (1-3) που γνώρισε από τον Ηρακλή στο ντεμπούτο του στον πάγκο της ομάδας, αναγνωρίζει ότι η ομάδα του είναι το αουτσάιντερ, αλλά ελπίζει ότι οι Ίωνες θα καταφέρουν να αποβάλλουν το άγχος και να πετύχουν τον στόχο τους: «Από μία αναμέτρηση, όπου ο πρώτος αντιμετωπίζει στην έδρα του τον τελευταίο δεν μπορείς να ζητάς πολλά παραπάνω από μία αξιοπρεπή εμφάνιση. Σίγουρα η θέση μας δεν μας επιτρέπει να παρατήσουμε κανένα παιχνίδι, όμως, στην πραγματικότητα εστιάζουμε περισσότερο σε επόμενους αγώνες από όπου περιμένουμε μεγαλύτερη βαθμολογικό όφελος».

Κυριακή 8/12/2013
Χαλάστρας, 15:30, Μακεδόνες - Πανναξιακός 

Δεν υπάρχουν σχόλια: