slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Νέος Ναξιώτης επίκουρος καθηγητής του Πολυτεχνείου

Ο νέος επιστήμονας με καταγωγή από την Απείρανθο της Νάξου, Ιωάννης Εμμ. Ζευγώλης, εκλέχθηκε Επίκουρος Καθηγητής στο Τμήμα Πολιτικών Μηχανικών της Πολυτεχνικής Σχολής του Δημοκρίτειου Πανεπιστήμιου Θράκης, στο γνωστικό αντικείμενο «Θεμελιώσεις – Αντιστηρίξεις» του Τομέα Γεωτεχνικής Μηχανικής.
Ο κ. Ι. Ζευγώλης, 36 ετών, είναι διδάκτωρ και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος (μάστερ) της Σχολής Πολιτικών Μηχανικών του Πανεπιστημίου Purdue των ΗΠΑ.

Πραγματοποίησε τις προπτυχιακές σπουδές του στη Σχολή Μηχανικών Μεταλλείων – Μεταλλουργών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου (ΕΜΠ).

Έχει υπηρετήσει ως συμβασιούχος Λέκτορας στη Σχολή Μηχανικών Ορυκτών Πόρων του Πολυτεχνείου Κρήτης και ως επιστημονικός συνεργάτης στο Εργαστήριο Μεταλλευτικής Τεχνολογίας & Περιβαλλοντικής Μεταλλευτικής του ΕΜΠ.

Έχει εργασθεί ως μελετητής γεωτεχνικών έργων σε μεγάλη τεχνική εταιρεία και ως εργοταξιάρχης μηχανικός σε επιφανειακά μεταλλεία.

Σήμερα, εργάζεται ως ερευνητής στο Εθνικό Κέντρο Έρευνας & Τεχνολογικής Ανάπτυξης (EKETA).

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Αξιόλογος όπως και άλλοι Ναξιώτες, αλλά δεν φτάνει να είσαι αξιόλογος αν δεν έχεις και αξιόλογες Ναξιώτικες ...πλάτες από το γνωστό εξ Απειράνθου καθηγητικό κατεστημένο.