slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Πανναξιακός - Ηλυσιακός 0-2. Ανακοίνωση του ΑΟ Πανναξιακού για τη διαιτησία



Ο Ηλυσιακός, υποχρέωσε σε δεύτερη συνεχόμενη εντός έδρας ήττα τονΠανναξιακό, ο οποίος για ένα ακόμα παιχνίδι, δεν κατάφερε να γευθεί τη χαρά της νίκης, με αποτέλεσμα να βρίσκεται σε δυσχερή θέση στο βαθμολογικό πίνακα. Οι δυο συνεχόμενες εντός έδρας ήττες, αποτελούν φαινόμενο που δεν είχε επαναληφθεί την τελευταία (τουλάχιστον) πενταετία σε επίσημα παιχνίδια οποιασδήποτε διοργάνωσης για το Ναξιώτικο σύλλογο. Και μπορεί να..... είναι εμφανές ότι ο Πανναξιακός, διέρχεται περίοδο ''ντεφορμαρίσματος'', αλλά, στο ματς της 9ης αγωνιστικής, ο Πειραιώτης διαιτητής Μιχελής, απλά διαμόρφωσε το αποτέλεσμα, αρνούμενος να καταλογίσει το οφθαλμοφανέστατο πέναλτι σε βάρος των φιλοξενούμενων στο 14ο λεπτό, απόφαση που θα σήμαινε και την ταυτόχρονη αποβολή του τερματοφύλακα του Ηλυσιακού.

Οι ''κιτρινόμαυροι'' πήραν τελικά το ματς (0-2) με δυο γκολ του Κολοβού στο 42' και στο 63' και τον Πανναξιακό να μην καταφέρνει να ξεπεράσει τον εκνευρισμό και την πίεση, ώστε να διεκδικήσει κάτι απ' το συγκεκριμένο ματς.
Οι Ναξιώτες φίλαθλοι, παρ' όλα αυτά, χειροκρότησαν ιπποτικά τους νικητές με τη λήξη της αναμέτρησης, ενώ η φιλοξενία του επίσημου Πανναξιακού προς την αποστολή του Ηλυσιακού ήταν υποδειγματική παρά την πικρία, κυρίως για τον τρόπο με τον οποίο ήρθε η συγκεκριμένη ήττα.
Ο Α.Ο. Πανναξιακός εξέδωσε την πιο κάτω ανακοίνωση, αναφορικά με τη διαιτησία του Μιχελή:

Δεν υπάρχουν σχόλια: