slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Η γραμματέας του Τσίπρα έκραξε κατάμουτρα βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ

«Τον μάστορά του» βρήκε βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ από την προσωπική γραμματέα του αρχηγού του κόμματός του Αλέξη Τσίπρα.
Η γραμματέας, ενώπιον πολλών συναδέλφων του βουλευτών του «τα έχωσε» δημόσια κι εκείνος έδειξε να… κοκκινίζει!
Αυτό συνέβη την Τρίτη, λίγο πριν από την έναρξη της συνόδου της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, που έγινε σε βαρύ κλίμα λόγω των όσων είχαν..... προηγηθεί με τον «αντάρτη» Πέτρο Τατσόπουλο και τα στελέχη της ηγετικής πυραμίδας του ΣΥΡΙΖΑ.
Ο βουλευτής, ο οποίος μετέχει στη σημερινή Βουλή, εκπροσωπώντας το 5ο κόμμα στην προσωπική του διαδρομή (έχει περάσει από άλλα τέσσερα)κάπνιζε στο διάδρομο έξω από την αίθουσα της Γερουσίας και μόλις μπήκε ο Τσίπρας μέσα πήγε να εισέλθει κι εκείνος αφού θα ξεκινούσε η συνεδρίαση.
Έλα όμως που κάπου έπρεπε να σβήσει το τσιγάρο, κι εκείνος επέλεξε στη βιασύνη του, τη βαριά ξύλινη πόρτα της Γερουσίας!
«Μα, τι κάνετε εκεί;» τον επέπληξε-δικαιολογημένα- η γραμματέας του προέδρου κι ο βουλευτής ντροπιασμένος χάθηκε στα βάθη της αίθουσας…
http://lykavitos.gr/archives/67701

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

H αναδειξη και τις πιο πολλες φορες η ανακαλυψη τετοιων γελοιων θεματων με σκοπο να πληγει ο ΣΥΡΙΖΑ δειχνει τον πανικο σας, οι τιτλοι τελους για το τυραννικο καθεστως ερχονται συντομα .Απο πληροφοριες η συγκεκριμενη γραμματεας που κανει τους βουλευτες του ΣΥΡΙΖΑ να κοκκινιζουν ,θα ειναι αυτη που θα απαγγελει στα δικαστηρια τις κατηγοριες που θα βαραινουν τους υποτακτικους της Μερκελ. ΕΚΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ ΚΑΙ ΚΟΚΚΙΝΙΣΜΑΤΑ

Ανώνυμος είπε...

Νάξιε αυτό σε πείραξε; Το ότι κάποιοι άλλοι σβήνουν το τσιγάρο στο μάτι και την πλάτη του ελληνικού λαού δεν σε ακουμπάει; Με αυτά και αυτά ακριβαίνει μέρα με τη μέρα το σχοινί .

Ανώνυμος είπε...

Εσύ και αν θα πάθεις εγκεφαλικά όταν όσο ανόητος και αν είσαι θα καταλάβεις ξεκάθαρα ότι τα άψυχα ανθρωπάρια του ΣΥΡΙΖΑ όπως και εσύ είναι μέρος του συστήματος και της διαπλοκής οικονομικών και κοινωνικών συμφερόντων και το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να έχουν τόση κοινοβουλευτική δύναμη όση ώστε να μη μπορούν να κυβερνήσουν για να συντηρούν και να ταΐζουν όσο γίνεται περισσότερους λιγούρηδες μέσα στη Βουλή, στα διαπλεκόμενα ΜΜΕ, στα Πανεπιστήμια και αλλού. Ρε φίλε οι άνθρωποι δεν θέλουν την ευθύνη της εξουσίας επειδή ξέρουν ότι αυτή θα κρατήσει για λίγους μόνο μήνες και μετά θα καταρρεύσουν και θα χάσουν και αυτά που έχουν. Αυτοί ξέρουν τι κάνουν αλλά εσύ θέλεις σόνη και καλά να τους χαλάσεις τη σιγουριά της τσάμπα και ξάπλα ντουντουκο-επαναστατικής μάσας. Μόνο η Ραχήλ του Πάνου και συντρόφισσα της Ελλενίτσας έχει τα κότσια να κρεμάσει τα τομάρια των Μερκελιστών του ίδιου του δικού σας ευρωμονόδρομου.