slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Στο ανταρτικό για την ΕΡΤ ο Γραμματέας Νεολαίας ΠΑΣΟΚ Κυκλάδων Σταμάτιος (Σταματάκης) Δημητροκάλλης

Η Νεολαία ΠΑΣΟΚ Κυκλάδων συνεχίζει να στηρίζει την θέση της σχετικά με τα τεκταινόμενα στην ΕΡΤ. Δεχόμαστε και αναγνωρίζουμε την ανάγκη αναδιάρθρωσης και ανασυγκρότησης της Δημόσιας Ελληνικής Ραδιοτηλεόρασης αλλά ταυτόχρονα δεν συμβαδίζουμε με τον τρόπο που ενήργησε η κυβέρνηση.
Σχετικά με την κατάσταση που επικρατούσε στο ραδιομέγαρο  της ΕΡΤ, θεωρούμε πως η
συνεχιζόμενη κατάληψη είχε αποστασιοποιηθεί από τον αρχικό σκοπό της, καθώς άτομα και πρόσωπα που ανήκουν σε κομματικούς χώρους λαϊκίστικης φύσης, βρήκαν πρόσφορο έδαφος για να εξασκήσουν τα μικροπολιτικά τους συμφέροντα αλλά και να υπηρετήσουν την γραμμή του κομματικού τους μηχανισμού.
image.jpeg Είμαστε απέναντι σε κάθε μορφή βίας την οποία και καταδικάζουμε απ όπου κι αν προέρχεται  καθώς και κάθε μορφή κατάχρησης εξουσίας της αστυνομίας, συμβολικό παράδειγμα της οποίας είναι οι χειροπέδες στην είσοδο του ραδιομεγάρου.


Στο ανταρτικό για την ΕΡΤ  ο Γραμματέας Νεολαίας ΠΑΣΟΚ Κυκλάδων Σταμάτιος (Σταματακης) Δημητροκάλλης

 

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Που βλέπετε φασιστοειδή το αντάρτικο στην ανακοίνωση. Καταδικάζει και πολύ σωστά τις αυταρχικές επιλογές.της ΝΔ με τον τρόπο κλεισίματος και με τις λαϊκίστικες επιλογές του ΣΥΡΙΖΑ με την κατάληψη και ιδιοποίηση του Ραδιομέγαρου λες και η ΕΡΤ είναι δικό τους κομματικό μαγαζί και όχι του λαού. Η αλαζονεία των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ που θεωρούν ότι με την ιδιότητα αυτή είναι ανώτερα του απλού πολίτη όντα και ότι μπορούν να κάνουν ότι αυτοί γουστάρουν και να καταργούν ακόμη και τον εισαγγελέα δείχνει τι μπορεί να περιμένεις αν έστω και για λίγες μέρες βρισκόντουσαν στην κυβέρνηση αυτά τα πεινασμένα για εξουσία και μεγαοϊδεατισμό ανθρωπάκια τύπου Κωνσταντοπούλου, Βαλαβάνη, Δούρου, Βούτσα, Λαφαζάνη και ουκ έστι αριθμός. .

Ανώνυμος είπε...

Θα συμφωνήσω με τον 11:20 . Συγχαρητήρια Πιτσιρικά τους βάζεις όλους στη θέση τους, παρόλο που κάποιοι υποβόσκουν συμφέροντα, αναξιοπρέπεια, προς το καθαρό πρόσωπο σου. Προχώρα...

Ανώνυμος είπε...

το παιδι εχεει σπουδασει σχολη πασοκ αν και νεος.κριμα

Ανώνυμος είπε...

ελάτε ρε παιδιά το παιδάκι δεν έχει ειρμό στα λόγια του, φάσκει και αντιφάσκει.Ποιο ΠΑΣΟΚ, ποια νεολαία ΠΑΣΟΚ, ριμαδιό έχουν γίνει όλα. Γκρεμίσαν οι ελπίδες, τα όνειρα, τα οράματα.