slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Ο Νόλης ξεδιπλώνοντας το πρόγραμμα του Σύριζα για την υγεία επισήμανε πως [οι συγχωνεύσεις των νοσοκομείων είναι όντως ένα επιχείρημα ] και ζήτησε κατάργηση των υπουργείων Δικαιοσύνης και Μακεδονίας


Την κατάργηση των υπουργείων Δικαιοσύνης και Μακεδονίας Θράκης δεν απέκλεισε ως λύση ο Μανώλης Γλέζος στη Βουλή προκειμένου να βρεθούν λεφτά για την υγεία.
Το ιστορικό στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε: "τι χρειάζεται το Υπουργείο Μακεδονίας Θράκης; Ξέρω ότι κάτι θα βρουν να μου πουν. Αυτά είναι αστειότητες. Τι χρειάζεται επίσης το Υπουργείο Δικαιοσύνης; Ένα σωρό υπουργεία αν είχαν καταργηθεί θα βρίσκαμε τα λεφτά" ενώ επισήμανε πως ...και οι συγχωνεύσεις των νοσοκομείων είναι όντως ένα επιχείρημα.

Η απάντηση ήρθε από τον υπουργό Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη ο οποίος τόνισε: "Ακούσατε τι είπε ο κ. Γλέζος; Να κλείσουν τα Υπουργεία και συνεπώς να απολυθεί ο κόσμος που δουλεύει εκεί για να εξοικονομήσουμε χρήματα".

Στην αντίδραση των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ πως, κανείς δεν μίλησε για απολύσεις ο κ. Γεωργιάδης απάντησε πώς μόνο ο κ. Γλέζος από τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που μίλησαν έκανε συγκεκριμένες προτάσεις και πως δεν είναι λύση να καταργούμε μόνο ταμπέλες».

Πηγή: http://www.skai.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: