slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

“Πράσινη” επίθεση στον Άδωνι Γεωργιάδη


Συνήθως οι αθλητικές εφημερίδες δεν φιλοξενούν πολιτικά θέματα, εκτός κι αν πρόκειται για εκλογές ή άλλες, μείζονος σημασίας, υποθέσεις. Υπάρχουν, ωστόσο, και οι εξαιρέσεις όπως καλή ώρα η εφημερίδα «Πράσινη» η οποία αν και αποθεώνει τον Παναθηναϊκό, ακόμη κι όταν παίζει… πινγκ πονγκ, σήμερα έχει μια ιδιαιτερότητα.
Επιτίθεται με σφοδρότητα στον Αδωνι Γεωργιάδη, έχει ολόκληρη την πρώτη σελίδα του αφιερωμένη στο υπουργό Υγείας, και προτρέπει τον «πράσινο» λαό να του ρίξει  μαύρο γιατί τον «σκοτώνει». Παίζει με την υγεία του λαού κατ’ επιταγή της τρόικας, λέει η εφημερίδα και παραμερίζει όλα τα υπόλοιπα αθλητικά θέματα, για χάρη του κ. Γεωργιάδη. Βεβαίως, αναφέρεται στην υπόθεση με τα φάρμακα, τις μειώσεις στις τιμές και την κόντρα του υπουργού με τον ΣΥΡΙΖΑ και τους φαρμακοβιομήχανους. Προφανώς είναι .....
δικαίωμα κάθε εκδότη να γράφει ό,τι θέλει και να κάνει τα πρωτοσέλιδα που γουστάρει. Αυτός πληρώνει, αυτός επιλέγει αν θα κάνει την αθλητική εφημερίδα πολιτική ή το αντίστροφο. Αυτό ισχύει φυσικά και στην περίπτωση του εκδότης της «Πράσινη»,  Δημήτρη Γιαννακόπουλο, της γνωστής οικογένειας των φαρμακοβιομήχανων, οι οποίοι μάλλον θίγονται από την πολιτική της κυβέρνησης για φθηνότερα φάρμακα. Όταν η φαρμακευτική δαπάνη στην Ελλάδα είχε ξεπεράσει τα 5 δις ευρώ και τώρα υποχωρεί στα 2 δις ευρώ, είναι προφανές ποιος ζημιώνεται.
Υπενθυμίζουμε προηγούμενη ανάρτησή μας:
Η σύγκρουση του Αδωνι Γεωργιάδη με τον ΣΥΡΙΖΑ αλλά και με συγκεκριμένα συμφέροντα στο χώρο της Υγείας και δη των φαρμάκων δεν είναι μια απλή υπόθεση. Και οι καταγγελίες του υπουργού για σύνδεση της Κουμουνδούρου με επιχειρηματίες του χώρου, επίσης δεν πρέπει να μείνει στον αέρα.
Αυτό που είδαμε ξαφνικά ήταν ότι το… κόμμα του λαού, ο ΣΥΡΙΖΑ που πολεμά αλύπητα το κεφάλαιο, εμφανίζεται να μην ψηφίζει ένα νομοσχέδιο που θα μειώσει τις τιμές σε 6.000 φάρμακα. Λέει ο ΣΥΡΙΖΑ με εντελώς λαϊκίστικο τρόπο και καθ’ όλα αντιεπιστημονικό ότι ο λαός θα παίρνει φάρμακα από το Μπαγκλαντές, ότι τα γενόσημα θα σκοτώσουν κόσμο και άλλες τέτοιες ανοησίες.
Κι εμφανίζεται το κόμμα του λαού να συμπαρατάσσεται με τους φαρμακοβιομήχανους οι οποίοι φυσικά δεν θέλουν μειώσεις τιμών και λένε ότι θα αποχωρήσουν από την ελληνική αγορά και δεν θα βρίσκει ο κόσμος φάρμακα. Το συμπέρασμα; Ή τα πληρώνετε ακριβά, στις τιμές που σας τα δίνουμε ή φεύγουμε και μένετε μπουκάλα. Κανονικός εκβιασμός…

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Tελικά ρε παιδιά αυτός ο Αδωνις θα μας κάνει όλους να τον πιστέψουμε και ειδικά εδώ στη Νάξο. Σίγουρα έχει δίκιο με τα φάρμακα και αν ακόμη δεν είχε τότε έρχεται ο γιός των Γιαννακοπουλαίων Δημήτρης στον οποίο ανήκει η εφημερίδα ΠΡΑΣΙΝΗ, για να το επιβεβαιώσει. Βλέπω το μπάσκετ του Παναθηναϊκού να βαράει διάλυση και μετά να βγαίνει ο Δημητράκης να λέει ότι φταίει ο Αδωνις και η Ν.Δ. Κανείς δεν θα ήθελε βέβαια να χαλάσει αυτή η μεγάλη ομάδα με τα τόσα τρόπαια αλλα άν είναι όλα αυτά να γίνονται στις πλατες του κοσμάκη τότε χίλιες φορές να γίνουν ερασιτεχνικές ομάδες και ο Παναθηναικος και ο Ολυμπιακος και ο καθενας που θελει να βρισκεται στην επιφάνεια εκμεταλευόμενος τις θυσίες και το υστέρημα του Ελληνα πολίτη. Οσο για τη Νάξο δεν παει να δερνονται Συρμαλενιος και Ρηγας για το ποιος πέρασε την τροπολογια για την αυτονομια του Νοσοκομείου, ενα είναι σίγουρο ότι αυτό οφείλεται στο Αδωνη και μόνο σε αυτόν.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Αυτος σου αξιζει για υπουργος υγειας και τιποτα παραπανω αγιατρευτο κομματοσκυλο, ο γραφικος οικονομικος δολοφονος οπως τον καταγγελουν οι γιατροι ,ειναι πλεον με το ενα χερι μεσα στον ζουρλομανδυα, ΕΥΓΕ στους βαζελους που επιτελους δειχνουν οτι τελικα τα μυαλα των οργανομενων δεν ειναι και τοσο καμμενα ,οσο θελεις να ειναι ,μηπως το ποταμι σιγα σιγα φουσκωνει?

Ανώνυμος είπε...

Στις δίκες τους, όταν με το καλό έρθουν με τον ΣΥΡΙΖΑ, θα μοιράζουν στα διαλείμματα σαν επιδόρπιο γραβιέρα Νάξου. Τότε θα λέγεται γραβιέρα τύπου ΚΑΠΟΥΝΗ