slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

ΕΠΙΣΚΕΨΗ Τ. ΚΟΥΙΚ ΣΤΗΝ ΑΝΑΦΗ

TERENS_QUIK
 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ
«ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΑ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΝΩ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΦΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ Κ.Υ. ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΚΤΟΠΛΟΙΚΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΧΩ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ»
 Για την Ανάφη αναχώρησε σήμερα το απόγευμα (25/11/2013) ο Βουλευτής Επικρατείας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ ο οποίος έχει υπό την..
κοινοβουλευτική του εποπτεία και τις Κυκλάδες.

Στο νησί των 275 κατοίκων του Αιγαίου, ο Τέρενς Κουίκ θα δει από κοντά τις δραματικές ελλείψεις στο Κέντρο Υγείας και το μείζον θέμα της ακτοπλοϊκής διασύνδεσης, για τα οποία πρόσφατα κατέθεσε σχετικές Ερωτήσεις στη Βουλή.

Συνοδευόμενος από στελέχη του Κινήματος, θα συναντηθεί με το Δήμαρχο, με το Σωματείο των Ενοικιαζομένων Δωματίων, θα επισκεφθεί το Κέντρο Υγείας και το Λιμενικό Σταθμό, όπως και το Αστυνομικό Τμήμα και θα παρακολουθήσει μουσικοχορευτικές εκδηλώσεις που διοργανώνουν κάθε Τρίτη – για να σπάσουν την απέραντη μοναξιά τους – τοπικοί πολιτιστικοί σύλλογοι μαζί με τα παιδιά του σχολείου.

Το δρομολόγιο για την Ανάφη, προβλέπει υποχρεωτική στάση στη Σαντορίνη (προκειμένου να πάρει το τοπικό πλοίο), όπου ο Βουλευτής Επικρατείας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ θα έχει συνάντηση με όλους τους τοπικούς παραγωγικούς φορείς στο Δημαρχείο του νησιού. Συνάντηση που διοργάνωσε ο ίδιος ο Δήμος, ανταποκρινόμενος σε σχετικό αίτημα των ΑΝΕΛ.

Πιθανότατα να προλάβει ο Τέρενς Κουίκ και συνάντηση με το Δήμαρχο Σαντορίνης την Τετάρτη το μεσημέρι, καθώς ο Δήμαρχος βρίσκεται στην Αθήνα για την προώθηση λύσης στα προβλήματα του νησιού του.

«Είχα υποσχεθεί ότι θα πάω στην Ανάφη και κάνω την υπόσχεση πράξη. Αφήνω τους εκλεγμένους Βουλευτές της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ και του ΣΥΡΙΖΑ να επισκέπτονται το νησί μόνο σε κάθε προεκλογική περίοδο» είπε σε δηλώσεις του ο Τέρενς Κουίκ».

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Αλήθεια πόσοι γορίλες θα τον συνοδεύουν γιατί όταν σαν δημοσιογράφος έκανε τουρισμό στη Νάξο το 1992 πρωτοκλασάτος τότε της κρατικής Τv τον φύλαγαν τρεις που τους πλήρωνε βέβαια ο φτωχευμένος σήμερα λαός τον οποίο λέει ότι αγωνίζεται μαζί με τον νεοεπαναστάτη παιδί της οικονομικής ολιγαρχίας αφεντικό του για να σώσει.