slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Στην Ραφήνα...ταξιδεύει ο Πανναξιακός την Κυριακή, στο πρώτο φετινό παιχνίδι στην Αττική


Αν και θα ήταν η δεύτερη επίσκεψη του Πανναξιακού στην Ραφήνα, για τη φετινή σεζόν, εάν είχε διεξαχθεί το ματς κόντρα στη Θύελλα, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, εν τούτοις την ερχόμενη Κυριακή, η ομάδα έρχεται να αγωνιστεί για πρώτη φορά στην Αττική, κόντρα στην Τριγλία.

Ένα ακόμη δύσκολο παιχνίδι για τον Πανναξιακό, όπου θα έχει να αντιμετωπίσει μια πολύ καλή ομάδα, απ' την μια, αλλά και τις δικές του μέτριες εμφανίσεις, απ' την άλλη, μετά από..... τα ατυχή αποτελέσματα που έφερε τις δυο προηγούμενες αγωνιστικές με τους Κρητικούς (ισοπαλία εκτός με τον Α.Ο.Α.Ν. και ήττα εντός με τον Ηρόδοτο).

Η Τριγλία, η οποία σε 6 αγώνες έχει 10 βαθμούς και βρίσκεται στην 3η θέση της βαθμολογίας, προέρχεται από βαριά ήττα με 3-0 από την ΑΕΚ και είναι σίγουρο οτι μέσα στην έδρα της, την Κυριακή θα θελήσει να επιστρέψει στις νίκες.

Ας μην ξεχνάμε, οτι ο Πανναξιακός είχε ξανασυναντηθεί με την Τριγλία, την περυσινή περίοδο, για το πρωτάθλημα της Δ' Εθνικής και τα είχε βρει...σκούρα, αφού ηττήθηκε στη Νάξο (1-2), ενώ πήρε ισοπαλία στην Ραφήνα (1-1).

Τριγλία Ραφήνας - Πανναξιακός λοιπόν, την Κυριακή στις 13:00 μ.μ. και ο Σ.Φ. Αθήνας θα βρεθεί στις εξέδρες του γηπέδου της Ραφήνας, στο πρώτο φετινό ματς της ομάδας στην Αττική, έχοντας και μια...έκπληξη:
Το νέο πανό του Athens Club που θα "κυματίζει" από εδώ και στο εξής, στις εξέδρες των γηπέδων της Αθήνας, για να γίνεται ακόμη περισσότερο αισθητή η παρουσία μας, εκεί όπου θα αγωνίζεται ο Πανναξιακός.

Καλούμε όλους τους Ναξιώτες από την Αθήνα, να έρθουν την Κυριακή στην Ραφήνα για να ξεκινήσουμε και το φετινό μας όμορφο "ταξίδι" στα γήπεδα της Γ' Εθνικής.


ΥΓ. Θα θέλαμε να ενημερώσουμε οτι στο ημίχρονο του ματς στην Ραφήνα θα διατίθενται και τα νέα Ημερολόγια 2014 του Πανναξιακού Α.Ο., για όσους θέλουν να βοηθήσουν και οικονομικά την ομάδα μας

Δεν υπάρχουν σχόλια: