slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Ρε Μητσάρα χαλάρωσε ρε!! Στα χέρια Μπατής-Διαμαντίδης (vid)

Μπορεί να τέθηκαν αντιμέτωποι στη φιλική αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Πανιώνιο, αλλά οι Δημήτρης Διαμαντίδης και Μάριος Μπατής δεν είχαν κανένα πρόβλημα να πιαστούν στα χέρια για να χρειαστεί η παρέμβαση των πιο ψύχραιμων για να χωριστούν οι δύο παίκτες

Διαμαντίδης και Μπατής δεν έχουν τις καλύτερες σχέσεις και στο πλαίσιο της φιλικής αναμέτρησης του Παναθηναϊκού με τον Πανιώνιου τους δόθηκε η ευκαιρία για.. λύσουν τις διαφορές τους.

Με αφορμή ένα φάουλ του Μπατή στον Διαμαντίδη οι δύο παίκτες αντάλλαξαν κάποια "γαλλικά" και τελικά πιάστηκαν στα χέρια.

Για να σβήσει η φωτιά χρειάστηκε η παρέμβαση των πιο ψύχραιμων, που οδήγησαν τους δύο παίκτες σε απόσταση.

Οι διαιτητές, συγκεκριμένα ο Σχινάς απέβαλε με ντεσκαλιφιέ τους δύο παίκτες, ενώ χρέωσε με τεχνική ποινή τον Πεδουλάκη και τον Θανάση Παπαχατζή (βοηθός του Σφαιρόπουλου) για φραστικό επεισόδιο που είχαν μετά το περιστατικό Διαμαντίδη – Μπατή!

Να θυμίσουμε απλά πως ο Μπατής βρέθηκε μια ανάσα από τον Παναθηναϊκό το περασμένο καλοκαίρι, αλλά οι κακές σχέσεις του με τον Διαμαντίδη ήταν η βασική αιτία που η μεταγραφή δεν προχώρησε.

Οι δύο παίκτες είχαν και στο παρελθόν πολλές εντάσεις μεταξύ τους, αλλά για πρώτη φορά έφτασαν στο σημείο να πιαστούν στα χέρια.



sport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: