slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Nίκος Μαϊτός:Η Νάξος είναι μία και αδιαίρετη....

 ....κι οι Ναξιώτες έχουν μόνο ένα σημείο αναφοράς και προορισμού όπου κι αν βρίσκονται : ΤΟ ΝΗΣΙ ΤΟΥΣ
Δεν έχω πρόθεση να σχολιάσω επί του παρόντος όλη τη σημερινή συνέντευξη του Δημάρχου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων στον τοπικό ραδιοσταθμό «Μεσόγειος». Έχουμε το χρόνο να αντιπαρατεθούμε με επιχειρήματα και νηφάλιο λόγο. Δεν μπορώ όμως να αφήσω ασχολίαστη τη διαιρετική δήλωσή του για ντόπιους και Αθηναίους Ναξιώτες . Αυτή η νύξη, που συνοδεύτηκε και με προσωπικούς υπαινιγμούς, προδίδει αμηχανία και σύγχυση, λίγες μέρες μετά την ανακοίνωση της δημιουργίας μιας νέας αδέσμευτης δημοτικής κίνησης.
Είναι δυνατόν να χωρίζει τους Ναξιώτες ένας Δήμαρχος που πρέπει να ενώνει; Είναι δυνατόν να αναζητεί και να δέχεται την ψήφο των Ναξιωτών της Αθήνας και να υποτιμά το δικαίωμά τους να εκλέγονται στην ιδιαίτερη πατρίδα τους; Είναι δυνατόν να παραβλέπει την ανεκτίμητη συμβολή των.... απανταχού Ναξιωτών στο νησί τους και τη λαχτάρα τους να ζήσουν σ’ αυτό και να συμβάλλουν στην πρόοδό του; Είναι δυνατόν να αγνοεί τους λόγους που τους οδήγησαν μακριά από τα σπίτια τους και τους δικούς τους ανθρώπους ;
Εμείς απαντάμε με ενότητα στα οποιαδήποτε διχαστικά συνθήματα, που φανερώνουν την έλλειψη ουσιαστικού δημοτικού λόγου και έργων, εν όψει και της νέας εκλογικής αναμέτρησης.

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Επιτέλους ακούμε και ένα σοβαρό, μετρημένο και υπεύθυνο λόγο. Βαρεθήκαμε, αηδιάσαμε και πληρώσαμε ακριβά σαν Νάξος τον λαϊκισμό, τον τοπικισμό και τη φθηνή δημαγωγία.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΜΕΓΑΛΕ ΚΟΨΕ ΚΑΤΙ

Ανώνυμος είπε...

ας πει κάποιος στον Μαργαρίτη ότι είναι καλύτερα να μασάει, παρά να μιλάει.

Ανώνυμος είπε...

4,8% ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΑΣΟΚΙΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΕΝΩΜΕΝΟ ΔΥΝΑΤΟ. ΑΝΤΕ ΠΡΑΣΙΝΟΣΚΥΛΑ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΜΑΣΑΕΙ Ο ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ ΔΕΝ ΜΑΣΑΕΙ ΜΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ ΑΛΛΑ ΜΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ. ΣΑΣ ΚΟΠΗΚΕ Η ΜΑΣΑ ΚΑΙ ΠΟΝΑΤΕ. ΚΑΛΗ ΥΠΟΜΟΝΗ ΝΑ ΕΧΕΤΕ.......ΠΑΛΙ ΜΕ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟΥΣ ΠΑΛΙ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΘΑΝΑΙ.

Ανώνυμος είπε...

ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΕΥΠ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΣΔΟΕ ΝΑ ΤΟ ΧΑΙΡΕΣΤΑΙ ΠΑΣΟΚΙΑ. ΣΑΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΤΟΝ ΕΒΑΛΑΝ ΕΚΕΙ. ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΠΑΣΟΚ. ΚΑΛΑ ΛΕΕ Ο 13. 26 4,8% ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΕΝΩΜΕΝΟ ΑΛΛΑ ΞΕΧΑΡΒΑΛΟΜΕΝΟ. ΝΑ ΤΟΝ ΧΕΡΕΣΤΕ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟΣ ΣΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

Πόσο εύκολα μπορείς να γίνεις τόσο γελοίος, ούτε εσύ δεν το φανταζόσουνα!!!

Ανώνυμος είπε...

ΣΑΣ ΚΑΙΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΑΣΟΚΟΙ.....ΠΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΣΑΣ ΔΙΑΛΥΣΑΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΑΥΤΟ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΣΤΗ ΝΑΞΟ ΑΛΛΑ ΞΑΝΑΖΕΣΤΑΜΕΝΑ ΓΛΥΚΑ ΟΥΤΕ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΤΕ ΤΑ ΑΝΕΧΕΤΕ.

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΒΑΡΒΑΤΕ Η ΓΡΑΜΜΗ ΒΡΟΥΤΣΗ ΛΕΓΕΤΑΙ Κος ΕΥΠ και Κος ΣΔΟΕ?